Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nimfa_bagienna

panowie którzy mają problemy z kobietami mają po prostu za wysokie wymagiania

Polecane posty

Gość nimfa_bagienna

chcą kobiet wiecznie młodych i chudych, nawet nie spojrzą na inne, startują tylko do modelek stąd ich niepowodzenia

Gość to, ze sobie
i co w tym zlego...ty pewnie juz stara rozsklepocha

Gość nimfa_bagienna
po prostu wnerwia mnie to, że faceci chcą mieć super laski a sami często wyglądają niewyjściowo. wielkie brzuszyska, piwsko i mecz

Gość nimfa_bagienna
Damascenka chłopiec też kiedyś się zestarzeje . . .

Gość to, ze sobie
przecież facet to brzydka pleć....to o co ci chodzi

A mnie się zdaje, że problem leży jednak gdzie indziej - w charakterze. Jak jest paskudny, żadne inne argumenty nie są brane pod uwagę. Wygląd, to sprawa "maskowania"[tuszowania niedoborów] lub uwidaczniania [eksponowania zalet urody]. Natomiast z nudziarzem, brudasem, egoistą, hipochondrykiem, hipokrytą, marudą, nygusem, roszczeniowcem - ciężko wytrzymać, zarówno z kobietą, jak i mężczyzną. 🖐️

kobiety maja problemy ze sobą , to jak facet ma nie mieć z nimi? 💤 a faceci chcą kobiet z wyglądem dziennym , a nie wszystko po ciemku...

Gość nimfa_bagienna
revolver to faceci mają problemy. kobiety raczej nie zwracają uwagi na wygląd a faceci tylko tym się kierują

Gość nimfa_bagienna
yyughiuh ale pewnie nie chciałbyś być z kobiecym pasztetem, mimo tego, że sam jesteś nieatrakcyjny

Gość nimfa_bagienna
Prawiczek bez wiary a Ty jaką byś chciał kobietę?? na pewno na szarą myszkę byś nawet nie splunął

to jest tak chcialbym młodą i szczupła ale nie moge mieć takiej więc chcę kobiecego paszteta

nimfa_bagienna revolver to faceci mają problemy. kobiety raczej nie zwracają uwagi na wygląd a faceci tylko tym się kierują Ta, jasne... kobiety tak samo zwracają uwagę na wygląd jak i faceci. A twierdzenie że jest inaczej to hipokryzja.

Kobiety i mężczyźni zwracają uwagę na wygląd, ale wygląd, to raczej nie uroda. Można wyglądać wystrzałowo w trakcie spotkania, w w życiu codziennym być takim jak pisałam wyżej, a to jest nie do zaakceptowania. Uroda, mija z wiekiem także, a jeśli nie z wiekiem, to chorobą, czy wypadkiem lub zaniedbaniem - klasyczne.

revolver to faceci mają problemy. kobiety raczej nie zwracają uwagi na wygląd a faceci tylko tym się kierują kobiety nie zwracają uwagi na wygląd? niektóre na swój na pewno...:P revolver - a jaki to "wygląd dzienny" ? taki , że mogę Cię także oglądać od wsch do zach słońca i wychodzić z Tobą z domu za dnia...:P

Gość fanzolak
kobiety niemłode maja picze jak hangary i żadnego tarcia nie dają to przyczyna szukania młodych i dziewiczych.

Gość nimfa_bagienna
yyughiuh to nawet będąc z kobiecym pasztetem będziesz myślał o tych piękniejszych, a z brzydką bedziesz tylko po to aby nie być sam i wyładowac się seksualnie

Gość nimfa_bagienna
Prawiczek bez wiary nie wszystkie, niektóre szukają spokojnych i czułych. zwlaszcza szare myszki zle by sie czuły z imprezowiczami

revolver - nie ma problemu, ze mną jeszcze można :D, a tym "dziennym wyglądem" rozbawiłeś mnie do łez :D

Gość nimfa_bagienna
Prawiczek bez wiary chyba lepiej wiem jakie sa kobiety, nie wszystkie chcą wygadanego playboya

yyughiuh to nawet będąc z kobiecym pasztetem będziesz myślał o tych piękniejszych, a z brzydką bedziesz tylko po to aby nie być sam i wyładowac się seksualnie może i bym mtślał ale ją bym kochał czasekm bym spojrzał na ładną dziewczyne ale nic wiecej bo i tak mnie by nie chciała a ty myslisz ze kobiecy pasztet by nie myslal o innych facetach takie juz zycie pasztetow

Gość nimfa_bagienna
yyughiuh a gdybyś miał kochającego kobiecego paszteta a miał okazję być z ładną dziewczyną to być porzucił brzydką?