Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Bovary z daleka

Villas powróciła! Włączcie tvn

Polecane posty

Ta pani w kuchennych rewolucjach jest po prostu jest fanką bo jej wygladu i zachowania nie da sie przypisac do kogos innego. CO ona ma za rzesy!!!!!

dokładnie to samo pomyślałam... :-) nie tylko odnośnie wyglądau, ale też zachowania

wogóle uwielbiam Kuchenne Rewolucje, szkoda że tak późno puszczają - w wakacje dawali ok. 10.00 czyli w okolicach śniadania i jakże smacznie się wówczas oglądało :-)

Ta kobita jest pierd....... Naprawdę oglądająć ten program mam wrażenie że połowa polskich restauracji to jakas masakra. A wlasciciele to dupki, ktore nie maja najmniejszego pojecia o kuchni i o porowadzeniu restauracji.

Gość ))))))))))))))))))))))),))))))
Też lubie ten program,ale godzina zdecydowanie za późna.. chcemi sie jeść!!!!!!!!!!!

ja się najadłam :-) podczas programu... wiem, głupie ale co z tego :-) odnośnie programu - dziwię się niektórym restauratorom, że zgłaszają się do programu nie wykazując chęci zmian proponowanych przez Gessler - gdybym miała problemy z takim biznesem i pomagał by mi fachowiec w stylu Magdy Gessler, przyjełabym jej sugestie z pocałowaniem ręki... ale rozumiem, dramaturgia programu :-)

Gość Tropiciel Fekala
Powieki to jakieś tygrysie miała.

Gość HMS...KL...Petard
Bardzo ciekawy program. Zwłaszcza sceny wyrabiania ciasta, względnie ugniatania mięsa z polakierowanymi paznokciami- to po pierwsze. Po drugie- z tego co wiem kucharza obowiązuje w kuchni czepek. Ta kretynka trzepie łbem na lewo i prawo bez jakiegokolwiek zachowania minimalnych wręcz pozorów. Pytanie o posiadanie przez tą Panią aktualnych badań sanepidowskich pozostawiam bez odpowiedzi Podobnie jak ubecką przeszłość rodziny Gesslerów i żydowskie nazwisko rzeczonej pani.