Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

originals

gdzie i co studiujecie?

Polecane posty

Gość bezradna ja dziewczynka
widzę że studenci, może ktoś z Was mi pomoże? Błagam pomóżcie, jestem w akcie desperacji, ja już nic więcej na ten temat nie wymyśle... 4.Zbadać, jak zaopatruje się dorastająca młodzież na trwałość związku małżeńskiego Pojęcia kluczowe: trwałość związku małżeńskiego 4.1W jaki sposób dorastająca młodzież zaopatruje się na trwałość związku małżeńskiego? 5.Zbadać, poglądy dorastającej młodzieży na rolę męża i żony w rodzinie Pojęcia kluczowe: poglądy dorastającej młodzieży, rola męża, rola żony 5.1 Jakie są poglądy dorastającej młodzieży na rolę męża w rodzinie? 5.2Jakie są poglądy dorastającej młodzieży na rolę żony w rodzinie? wiem że lista tematów nie została wyczerpana, ale nie wiem co mogę jeszcze wymyślić, może jest ktoś kto mi pomoże?

A ja nie mam humanistycznego :D Mam znajomych na UW i szczerze mówiąc, nie widzę opcji, żebym była wstanie się wykuć tyle tekstu na pamięć. Chyba, że jest na to jakaś tajna metoda.

Gość yuyuyuyuedd
Fajnie- kierunek masz niebywale trudny. Myślisz,że znajdziesz po tym pracę? ciężko jest ze znalezieniem?

pomóc wymyślić problemy badawcze, napisałam co mam ale muszę mieć więcej :(

Mam wyjątkowo dużo opcji z tym, że moim celem nie jest praca w Polsce. Mój kierunek jest o tyle fajny, że ma naprawdę dużo specjalizacji. I powiem ci, że na uczelni często przychodzą do nas z różnych firm i zapraszają na staże/praktyki, a potem ok. 75% z tych osób co się dostało na taką imprezę znajduje w tych firmach stałe zatrudnienie. Zresztą już teraz pracuję w zawodzie pokrewnym, tylko to nie jest to co chciałabym robić. Jakby co to studiuję dziennie.

błagam Was :(

Gość nos z drewna a gluty z żelaza
batory mógłby byc cool zamiast tamtej miny :classic_cool: jak sobie wyobrażałam? jako wcielenie bogini Pśp :classic_cool:

Gość yuyuyuyuedd
Fajnie gratuluję sukcesów :) Takich ludzi ten kraj potrzebuje...szkoda,że specjaliści uciekają :) Podziwiam Cię dziewczyno :)

hehe wlasnie mooglam ja wkleic :D jako bogini -? ja? :classic_cool: popatrz na mnie hehe ale dzieki wielkie :classic_cool:

Gość poliiiiiiiiii
Fajnie, a w jakim miescie studiujesz? bo ja tez jestem na tym kierunku (w Krakowie):classic_cool:

6.Jakie są poglądy dorastającej młodzieży na rolę dzieci/ ilosc dzieci w rodziniew rodzinie?:classic_cool: albo np. ile przewiduja dzieci wprzyszlosci czy tylko jedne czy dwojke? jak to sie ma do sprawy finansowej itp :classic_cool:

Gość otwór bez dna
batory co myslisz o sossssie? :classic_cool:

Gość mister 2011
ja studiuje fitnes ;D

Gość kocoszanel
chyba "zapatruje", a nie "zaopatruje" ???????? :/

dziękuje bardzo za pomoc :)

nie ma za co - chetnie sluze pomoca :classic_cool: moi drodzy nie wiem jak wy ale ja ide spac by jutro nie razic ludzi czerwonymi jak chomik oczami :classic_cool: a wiec dobranoc:) acha i nie martwcie sie ze jest juz piatek 13tego :classic_cool: dobrej nocki :))

Poliiiii ja nie w Krakowie, ja w Warszawie. Moja anonimowość maleje.

Gość jokunna
ja się wybieram do Krakowa, na bezpieczeństwo wewnętrzne do Apeironu. Program studiów jest fajnie opisany na ich stronie :)

Gość gość
prawo na UJ;)

Gość gość
wymarzona rumunistyka w Poznaniu.