Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

21, kobieta, lbn

skąd wiedziałaś, że to ten?

Polecane posty

Gość biegam po necie
to uczucie pojawia się nagle, patrzysz na kogoś, rozmawiasz z nim i nagle pojawia się pzrekonanie: tak to jest ta osoba

Gość angellit
Że nie wyobrażasz sobie reszty swojego życia bez niego.

Po kilku latach związku - walki o niego, o to, żeby być razem... podczas jednego z nielicznych wypadów wybraliśmy się w niższe góry... Udało nam się razem, we dwójkę, "zdobyć" szczyt. Mniejsza o to jaki .... W każdym razie dość ponad 1 000 m... Po drodze (był upalny sierpień) trafiliśmy na polanę z mnóstwem jagód.... Zajadaliśmy się nimi, a potem parlliśmy dalej - naprzód, w górę... Po 4-5 godzinach wspinaczki - spaceru dotarliśmy na górę. Niedaleko była urocza kapliczka, w której akurat odbywał się jakiś odpust .... Trafiliśmy na sam koniec, wokół było już pustawo. Weszliśmy do kościółka. Wtedy, w tej ciszy, w tamtej chwili poczułem, że to właśnie ONA.... I tak już zostało.

Gość biegam po necie
"Że nie wyobrażasz sobie reszty swojego życia bez niego." to właśnie zakochanie ja mówie o przekonaniu, że to osoba na którą czekasz całe życie, która jest idealna dla ciebie itd.

Gość rozumiemy sie bez slow:)
slowa sa tylko slodkim dodatkiem ❤️

"zawsze coś mi nie pasuje" aaaa, to inna sprawa... Zarówno mi, jak i JEJ też wiele nie pasowało. Ale od tego jest uczucie, żeby takie rzeczy pacyfikować. :)

Gość a ja mam rozmiar
jestes z Ibenburren?

Gość obojętna 12
a ja wiem że to był on, czułam to, i wiem to do dziś, zę z nim chciałabym spędzic resztę mojego życia, ale co z tego, skoro już nie jesteśmy razem i już nigdy nie będziemy-( a wiem, że już nie pokocham tak po raz drugi. Bo przecież tak szczerze, prawdziwie kocha się tylko raz

wcale ze to nie jest tak ze pojawia sie znienacka. Ja jestem z Ł od lipca a znamy sie od stycznia i dopiero gdy w czerwcu wyjechałam na miesiac gdzies w serduszku pojawilo sie uczucie.

obojętna 12 a ile z nim byłaś?dlaczego sie rozpadliscie? a do 21,kobieta ...to byl ten jedyny...wiem to chociaz długo dochodziłam do tego...myślałam że ta miłość przeminie...Nie przeminęła!!

To nie prawda, że kocha się tylko raz, że zawsze się wie, że to ten.... To, co w danej chwili wydaje nam się idealne, za parę lat w wyniku różnych okoliczności życiowych już nie musi takie być. Pierwszą miłość pamięta się i do niej porównuje następne, ale to nie znaczy, że te następne są mniej prawdziwe. Można się zakochać równie mocno (lub nawet mocniej) drugi raz, a mam nadzieję, że można i trzeci:)

Gość To się po prostu wie
i czuje :)

Gość obojętna 12
ponad 3lata, czemu się rozpadło? długa, skomplikowana historia naprawdę. Też nie zakochałam się tak od razu, z początku patrzyłam na to z dystansem, pokochałam z czasem. Podobał mi się z wyglądu i charakteru, czułam coś, ale to prawdziwe "coś", poczułam później. Natomiast on mnie codziennie w tym utwierdzał, że kocha mnie, a ja go. Uwielbiałam budzic się codzien koło niego, zasypiac, cieszyłam się każdym dniem z nim spędzonym,. To się po prostu czuję, ale można to poczuc później, niekoniecznie od razu

niestety ale mi sie wydaje ze drugi raz nie da sie tak mocno kochac...przynajmniej ja tak mam...lece juz bo padam ze zmęczenia...miłego pisania i narka :)

Gość 4- 5 h
na 1000 m górkę?? Jak jakies dziadki.