Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfvfvevervr

Kupiłam taki sam płaszczyk jak moja szwagierka i...

Polecane posty

Gość dfvfvevervr

tzn jeszcze to nie jest szwagierka, plaszczyk jest karmelowy ze stradivariusa, nie wiedziałam jaki ona ma i ze ma taki, kupiłam i sie okazało ze mamy takie same i ona teraz do mnie zadzwoniła i opierdzieliła za to i nawyzywała strasznie :( a mi wisi kto w czym chodzi, ze ma podobne rzeczy jak ja kazała mi go oddac do sklepu!!

Gość dfvfvevervr
oddac i nastepnym razem jak bede chciała cos kupic mam sie jej pytac czy ona juz tego nie kupiła jakas idiotka!!!!

Gość fakt walnięta nie źle
powiedz jej żeby sobie szyła na miarę jak chce być jedyną osobą która ma jakąś rzecz, bo jak się kupuje w taniej sieciówce, to się trzeba liczyć że pół miasta w tym samym będzie chodziło :P

Gość dfvfvevervr
no dokładnie, juz kilka dziewczyn widziałam w tych płaszczykach i co? mam za nimi latac i kazac im nie kupowac||?? nie rozumiem jej, ubieramy sie podobnie tzn mamy czesc ciuchów takich samych

dfvfvevervr to teraz zaproś szwagierkę na sobotni seans do kina :P

mieszkałam kiedyś z bratem i jego ówczesną dziewczyną. przed jakimś wyjazdem kupiłam sobie kurtkę przeciwdeszczową i wyjechałam. ona w tym czasie kupiła sobie identyczną. jak się zorientowała, że ja mam taką samą, to ją krew straszliwie zalała. ależ miałam z tego ubaw. niektóre dziewczyny to wiedzą, jak sobie nawymyślać problemy. a twoja szwagierka kazać to sobie może...

Gość dfvfvevervr
Za późno :( popuściłam :o

Otwieram szafę ,kurtek parę sztuk, sobole, szynszyle,karakuły nawet norki mi po szafie sex uprawiają ale nie mam PŁASZCZYKA!!!! Ja chromolę! Nie mam problemów. NO co ja teraz zrobię ? POMOCY!!!