Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PiotrusPan80

Mam metlik w glowie. Nowa dziewczyna, a byla.

Polecane posty

Ty i tak zrobisz to, co zechcesz. Nie rozumiem - dla jakiej idei zakładałeś ten topick ? :P Wiesz swoje i nikt Ci nie pomoże, ze zrozumieniem tekstu pisanego też masz kłopoty, więc..Adieu ! 🖐️

Gość kocham kinoooooo
Skontaktuj się z nią. Na pewno cię nie obrzuci inwektywami jak kobiety z tego forum.

Gość uuuuuuuuu
zreszta piszesz ze masz z nia malutki kontakt wiec skoro piszecie razem to chyba spotkanie tez mozesz zaproponowac a i radze ci zerwac ze swoja blondyna i napisać o tym eks

Gość jutrobedelepsza
podejrzewam, ze to byla autora zakonczylas zwiazek :P ale jemu sie ciezko do tego przyznac... "Moze i bysmy sie zeszli ona chciala ale ja bylem niezdecydowany." "Ja chcialem byc potem z moja byla, ale po prostu jakos nie umielismy dotrzec do siebie, za duzo nieporozumien niewyjasnionych sytuacji."

Gość uuuuuuuuu
chyba autor sie obraził- za dużo prawdy przeczytał

Gość tabascooo
Jejku człowieku chcesz to pisz powiedz co tracisz ? I tak z nią nie jesteś więc jak nie będziesz to co nic życie.

Gość uuuuuuuuu
i c napisałeś? mam nadzieje ze dasz znac co odpisała

Mozesz sie odezwac, jednak podejrzewam,ze ona przyjmie to bez emocji.Pewnie tez wie,ze mieszkasz juz z jakas dziewczyna i domysli sie,ze przejrzales na oczy i tesknisz,bo to nic trudnego,ale glupia by byla, gdyby do Ciebie wrocila, poniewaz to i tak byloby na chwile jak poprzednio, raz mozna popelnic blad, blad powtorzyc to juz glupota :o