Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfjsdklfjlskdjfsdfgf

ale ejstem smutna on sie wogole nie odzywa

Polecane posty

co ja mam zrobić? :( wysłałam mu 2 SMSy "jak nie to nie, debilu z małym peniskiem, nienawidzę cię!!!", ale po chwili "przepraszam, kocham cię, zmienię się, przysięgam! napisz do mnie!!" :(

napisałam teraz "jeśli nie napiszesz do mnie do godz. 20, podetnę sobie żyły. Nie żartuję! Jesteś sensem mojego życia"

Gość japierdzielegody
i goody nam zniknal :D zawstydziliscie goo

jak? żyły sobie podciąć mam? :( nie chcę, chcę żyć i chcę z nim być! zmienię się, wiem to bo znam siebie!

bo widzisz slowa, potrafia ranic bardziej niz noz :o dlatego warto zastanowic sie co sie mowi, w zlosci wiadomo wiele ma sie do powiedzenia przykrych slow, ale czasem lepiej najpierw pomyslec niz od razu palnac.

wiem starsznie to przezywam to ejst silniejsze ode mnie ja umieram :(

Gość worker
nie szkodzi nam to:classic_cool:

słuchajcie, nie wytrzymuję, wciąż mu wysyłam smsy, nie mogę się powstrzymać, właśnie mu wysłałam "udawałam orgazmy, męska szmato! wszystkie! i spotykałam się z byłym i pieprzył mnie cały czas gdy byłam z tobą!" ale po chwili przemyślałam i napisałam "przepraszam, kochanie, wybacz, to nieprawda :( zobacz, ja już się zmieniam, bo przeprosiłam! odezwij się, albo przyjadę pod twój dom!"

Wiem, ze moje slowa bardzo go zranily, ale nie wiem co ja mam teraz zrobic, pluje sobie w twarz a on nie chce miec ze mna zadnego kontaktu; jestesmy ze soba ponad 7 lat, wlasnei dostalismy mieszkanie do remontu, on wzial na nie kredyt i przez moja niewyparzona gebe wszystko sie posypalo.

Gość Connie....
ale kogo to...?

Gość empatia1985
ludzie nie vbadzcie wredni ok po co wy tu jestescie zeby glupie teksty piosac zeby dogadywac kazdy popelnia bledy kazdy jest jaki jest dziewczyna zaluje

Gość empatia1985
ja etz mysle ze to mieszkanie was polaczy, skor on kochal to wroci

Poza tym bardzo chciałabym mieć dziecko i on o tym wie. Jedną ciążę usunęłam 2 lata temu, o czym dowiedział się po fakcie, bo wiem że by mi zabronił, ale teraz wiem, że jestem gotowa i chciałabym już urodzić. bozeeeee tak mi go brak...

Gość empatia1985
a tobie wyzej sie nie znudzi? hehe a d autorki ja jetem dobrej mysli

Gość koniecświata
daj spokuj chlopakowi! ja z takim przypadkiem jak ty się ożeniłem i co? poszła w końcu na bok, a jak mówiła, że ona zawsze będzie wierna! wierna to była - jednej zasadzie - dać dupy na boku i na nic nie pracować,bo od tego jest mąż! Szmata monisia co mamunie ma z iminiem jak stara kurIwa za PRL-u! Jej mamunia to też dobra była! legendy o jej wycznach chodziły z iloma na jednej zabawie dawła rade!

no akurat ja go nigdy nie zdradzilam to on na poczatku wywijal mi numery i stad ta trauma u mnie

Gość goody goody
czyli idąc tokiem Twojego rozumowania wszyscy faceci powinni byc sami! albo taki zrzedzi, albo chorobliwie zazxdrosny, albo furiat, agresywny, klamca, len, arogancki bawidamek, cham, nieczuly taki jak Ty itp. Wszyscy ktorzy maja wady powinni byc sami!!!!!! wez sie puknij w czolo goody :)