Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinder niespodzianka

chce mieć dziecko ale sie boję

Polecane posty

Gość kinder niespodzianka

czy będzie zdrowe,mam 32 lata nie rodziłam jeszcze mam arytmie,biore leki wiekszych wad nie mam ale obawiam sie ze dziecko moze urodzic sie z gorszymi wadami jak zespól downa itd boje się tego........nie jestem juz młodziutka

A czemu nie ma być zdrowe? Nie masz przecież 60 lat żeby się o to martwić ;), jak nie jesteś na nic chora i masz na to warunki to czemu nie mieć dziecka.

Boże dziewczyno masz 32 lata nie 52 żeby się bać. Teraz dużo kobiet rodzi po 30 tce i mają zdrowe normalne dzieci.

Gość nie martw sie bedzie dobrze
ja urodzilam po 35 i dziecko zdrowe jak rydz,malo tego 4400 wagaa!

Rozumiem Twoje obawy, ja też bardzo chcę drugiego maluszka (mam już 3-latka) w domu, Ciąża przebiegała z dużymi komplikacjami zagrażającymi życiu mojemu i dziecka i boje się że to się powtórzy i że nie będzie szcześliwego finału. Miałam ciężki stan przedrzucawkowy. Ogólnie jestem zdrowa, na nic się nie lecze.

ja tez rozumiem, mam nieco inny problem, mianowicie brakuje mi jednego, dość ważnego organu a zmiany hormonalne mogły doprowadzić do wznowienia choroby - urodziłam w wieku 32 lat i moje wyniki sie polepszyły a dzieciak zdrowy jak ryba :) jakąkolwiek decyzje podejmiesz - trzymam kciuki!

Gość myszka brrrr
pierwsze dziecko urodzialm w wieku 30 lat zdrowa-w ciazy mialam czestoskurcz serca musialam brac leki dzieciak na szczescie zdrowy ,ale troche nerwów bylo A w twoim wypadku co na to lekarze?