Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamaanaamusia

czy to ze przytyłam 2,5 kg

Polecane posty

Gość zalamaanaamusia

w ciagu pierwszych 9 tygodniach ciazy oznacza ze zakoncze ciaze jak słonica z 30 kg na plusie?

Nigdy nic nie wiadomo, nie przejadaj się bo w ciaży je się dla dwojga a nie za dwóch.

Gość matko boska musze to powiedzie
24 lata i 3 dzieci :/

Gość zalamaanaamusia
Łatwo Ci mówić. Ja już ważę 114 kg :(

Gość zalamaanaamusia
no ale to dosc duzo jak na pierwsze 2 miesiace? Przed ciaza ogolnie prowadzilam bardziej intensywny tryb zycia, aerobik itd, czesto nie jadłam kolacji, a teraz wiadomo - aerobik odpada, kolacje tez musze zjadac, bo jest mi strasznie niedobrze z głodu.

matko boska musze to powiedzie temat nie jest o mnie więc sie odczep jeśli można, mam 25 lat nie 24. A to ile mam dzieci to moja sprawa.

Wcale nie dużo . Na Kafe prawie każda przytyła 5 kg w ciąży:D A prawda jest taka że te 10 kg to jest norma;-) Ja przytyłam ok 3/4 kg teraz do 17 tygodnia i waga praktycznie stoi w miejscu. Nie objadam się , nie opycham słodyczami ale wiadomo biust, pupa czy brzuszek rosną.

Gość zalamaanaamusia
Miarka a te 3 kg to tez przytylas w ciazgu pierwszych dwóch miesiecy?

Gość zalamaanaamusia
?? a jak bylo u innych z Was ?

Gość ja w 10 tc miałam już 5 kg
na plusie, w 20 tc - 10 kg w całej tej ciąży przytyłam 19 kg

Gość mysssszzzza
Ja w pierwszym trymestrze przytyłam ok 4-5kg, strasznie mnie mdliło i pomagało tylko jedzenie. A ciążę zakończyłam z 15 kg na plusie.

w pierwszej ciązy przytyłam 23 kg a w kolejnych dwóch 30 kg , po pół roku waga ciazowa stracona, teraz ważę 56 kg, a rodzilam 5 miesiecy temu, mam 172 cm wzrostu wiec nie wiem czym sie martwisz , nie uwazam zebym była słońca pomimo ze szlam do porodu z wagą 84 kg, to do ciebie zalezy jak bedziesz wygladac po ciazy

teraz doczytałam, jak mozna doprowadzic sie do takiego stanu by wazyc 114 kg, i nie mowcie mi ze choroba, jak wazysz 114 to juz zadna róznica czy przytyjesz 20 czy 30 kg

Gość Podobnie
Przy takiej nadwadze to maksymalnie powinnaś przytyć do końca ciąży 9-10 kg. Także jak już masz 2,5 na plus to nie wiele Ci zostało, a gdzie waga dziecka, wód, łożyska? Zacznij już lepiej o siebie dbać.

Gość zalamaanaamusia
to był podszyw, ja obecnie waze 55 kg przy 154 cm wzrostu.

Ja jestem w 29 tyg. i jak na razie jakieś 8kg na plusie :P zobaczymy co będzie dalej ;) Do tej pory przybieram ok. 1kg na miesiąc

Gość Podobnie
A no tak, można było się domyślić że to był podszyw. Nic się nie martw, ja na pierwszej wizycie w 6tc miałam już 1,5 kg na plus, a do końca ciąży w sumie 13 kg. Ale jednak trzeba uważać ze słodyczami. Mam 152 wzrostu.