Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narbutia

krwawienie po porodzie

Polecane posty

Gość narbutia

jak dlugo krwawilyscie po porodzie? bo mi juz leci 9 tydz i nie zapowiada sie zeby mialo przestac :(

Gość a moze tak
do gina idz

Gość narbutia
no bede dzwonic, bo niewiem czy mnie zbada jak krwawie a nie chce za "pogawedke" placic kasy

Gość a moze tak
"dorota91 26.03.2011, 21:24 zgłoś nadużycie Hej Jestem w 8 tyg połogu i nadal mam plamienia, czasami mam 3 dni przerwy (żółty śluz) a później znowu plamię. Czy to jest normalne ??, jak długo mogę jeszcze plamić ?? Dziękuję. Lek. Anna Syrkiewicz20.11.2011, 21:20zgłoś nadużycie Odpowiedź eksperta Wg definicji połóg trwa 6 tygodni. Plamienia w 8 tygodniu po porodzie są wskazaniem do konsultacji ginekologicznej."

Gość narbutia
ok dzieki.czyli cos jest nie tak :(

A nie bylas na zadnej wizycie po porodzie? Nie kontrolujesz czy wszystko sie zagoilo? Ja bym nie zastnawiala sie tylko szla do lekarza. Ja krwawilam z poltora tygodnia, plamilam przez kolejny tydzien...i tyle. Na 6 tygodni mialam wizyte kontrolna.

Gość narbutia
no gdybym przestala krwawic to bym juz dawno poszla a tak to niewiem czy mnie zbada... ale z tego co przeczytalam wyzej i tak musze isc bo teraz bede sie martwic :(