Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niqsia

jak mozna zabic swoje dziecko...

Polecane posty

Gość niqsia

Ostatnio dowiedzialam sie ze moja kolezanka jest w ciazy bo zadzwonila do mnie rano i poprosila mnie czy moge ja zastapic w pracy jak mialam wolne, po tym wszystkim co na miejscu sie dowiedzialam troche mna wstrzasnelo, bo mloda dziewczyna ale powiedzialam jej zeby niepopelnila bledu i nie usuwala tego malensta bo jej chlopak ja wesprze skoro ja do tego namawial i wgl, a dzis dokladnie 3 yg pozniej dowiaduje sie ze ma termin na poniedzialek by usunac ta ciaze jak dobrze wiem to niedlugo bedzie drugi trymestr, i wgl.. nie wiem jak do niej dotrzec, wczoraj sie tu wypowiadalam i bylam pewna ze wybilam jej to z glowy, ale jednak nie dalo rady.... smutno mi bo nie wiem jak temu zaradzic...

Gość niezły bajzel
nie wtracaj sie w zycie kolezanki widocznie sama podjela juz decyzje

Gość fghfjghjghfgd
Przestańcie już pieprzyć o tej aborcji, bo to nie ma sensu. Jak jakaś kobieta chce ją zrobić to zrobi bez waszych łkań i ostrzegania. Zajmij się swoim życiem i zrób se własne dziecko to będziesz mogła o nim decydować.

Gość niqsia
nie odróżniam dziecka od zygoty. tępa jestem

Gość niqsia
wiesz byla dzis u szefa z matka martwie sie ze taka presje wywarla na niej matka... nie wiem co myslec szkoda mi tego malenstwa patrzac jak u mnie po domu biega taki maly czort...

Gość niqsia
dlaczego ktos sie podszywa pode mnie i mi ubliza??

Gość fdgfhghjhkjkllk;
"Przestańcie już pieprzyć o tej aborcji, bo to nie ma sensu. Jak jakaś kobieta chce ją zrobić to zrobi bez waszych łkań i ostrzegania. Zajmij się swoim życiem i zrób se własne dziecko to będziesz mogła o nim decydować." skoro kur wisko jest gotowe zeby sie pieprzyc, to powinno byc tez gotowe zeby urodzic dziecko. nie cchesz dziecka, nie ejstes gotowa, to sie nie pierdol kur wo, a jak dalas dupska i jest ciąża to powinnas to dziecko urodzic. jak usuwasz to pokazujesz tylko jak siebie traktujesz, czyli jak worek na sperme, zwyklą szmate do ruchania.

Gość niqsia
hmmmm. być moze dlatego że faktycznie jestem tępa:(

Gość niqsia
apropo tego co ktos napisal na moj temat, to tylko debil uwaza ze ktos sam sobie ublizy...

Gość ara-arabka
A jak mozna zastrzelic corke,siostre np.15 lat , bo ma chlopaka , a jednak , ciagle sie tak dzieje w arabowie , a nawet w europie. A zastrzelic sie i zone i 2 - je dzieci , bo firma splajtowala ?

Gość olleander
potrrząsnij panienką po raz kolejny... nic wiecej chyba zrobic nie możesz

Gość niqsia
to samo ja uwazam ze te malolaty nie mysla glowami tyylko d..

Co za bzdury. A kto powiedział, że ona uprawiała seks bez zabezpieczenia? Wiadomo, że nic nie daje 100% skuteczności. Niektórzy w ogóle nie chcą mieć dzieci. I jeśli by mi się zdarzyło tak, że zajdę w ciąże (pomimo zabezpieczenia) to też bez wahania usunę.

Gość niqsia
co sie dzieje z tym swiatem dokad on zmierza..

Gość olleander
ara-arabka - mozna też zastrzelić meża i dzieciom zrobic wode z mózgu z powodu utraty źródła utrzymania. Ten swiat jest pełen róznorakich patologii...

Gość niqsia
ostatnio byli razem w pracy i poprosil mnie bym jej to z glowy wybila, ze lzami w oczach wiesz on naprawde nie chce krzywdy dla swojgo dziecka a z tego co wiem to sie nieodzywaja z tego powodu jak sie dowiedzial ze termin zrobila

ja bym na jego miejscu tej samolubnej suki nie puscila na ten termin... sa rozne metody by jej to uniemozliwic

Gość niqsia
skad wiem ze robila to bez zabezpieczenia?? bo mi mowila i byla swiadoma ze sa tego konsekwencje

Gość fdgfhghjhkjkllk;
ja tez nie cche dzieci ale jakbym nie daj boze zaszla to trudno, urodzilabym. a takie co usuwają to są zwykle k u r wy, worki na spermę, i tak siebie traktują. i dokonując aborcji pokazują tylko, za kogos siebie uwazają, czyli za dziwy do ruchania. poza tym obejrzyjcie sobie zdjecia/filmy z aborcji, po prostu obrzydliwosc. jak lekarz wyjmuje z pizdy ploda, po prostu oblesny widok... najpierw taka kur wa rozklada nogi przed chujjjem a potem przed lekarzem, zeby wyjął ploda, zalosne to jest, zwyrodnienie kobiety, totalna degeneracja. robienie z siebie nie kobiety ale zwyklej ku r wy do ruchania

Gość niqsia
to jest eks mojego brata

Gość niqsia
Podgalam krocze w znak krzyża swiętego. amen

fdgfhghjhkjkllk - uspokój się. To, że ktoś uprawia seks i nie chce mieć dzieci w żadnym wypadku to znaczy, że jest workiem na spermę? Myślałam, że już tylko księdza głoszą teorię, że seks służy wyłącznie do płodzenia dzieci. I co byś zrobiła z tym dzieckiem? Oddała do domu dziecka? Czy może wychowywała ciągle myśląc, że wcale go nie chcesz i lepiej by było jakbyś go nie urodziła? Bardzo szlachetne z Twojej strony.

Gość niqsia
lepiej oddac do adopcji wg mnie poniewz noworodki sa brane w dobre rece jak cieple buleczki a te dzieci ktore sa te takie 2 4 latki to sa dzieci przewaznie zabierane z domow patologicznych, a jak ona nie chce to ojciec wychowa sam to jej oznajmil...

Gość niqsia
Uwielbiam kiedy proboszcz wchodzi mi do wanny:classic_cool:

Gość niqsia
jednej wybilam to z glowy i jest szczesliwa mama ma dawidka w lutym bedzie mial 2 latka, dala sobie rade, sytuacja ktora opisuje dzieje sie w niemczech bo obecnie tu mieszkamy z moja rodzina wiec tu latwiej o takie rzeczy...

Gość niqsia
dawidek już niebawem jedzie do izraela. został adoptowany przez bogatego producenta chałwy:classic_cool:

Gość niqsia
poyebalo cie idioto co sie podpisujesz jako ja:P

Gość niqsia
tacy ludzie poprawiaja mi humor mimo ze mi jedziesz ale usmiech sie chociaz pojawil:D