Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 emAgieiKa

wymagania dzisiejszych kobiet wobec facet贸w

Polecane posty

Go艣膰 emAgieiKa

W dzisiejszych czasach jesli si臋 jest przeci臋tnym facetem, zdobycie kobiety graniczy z cudem... no chyba, 偶e mamy si臋 zaspokaja膰 bazylami, kt贸rych nikt nie chce, dos艂ownie nikt... czyli nawet prawiczki wol膮 ju偶 偶yc all time "czysto" ni偶 wyrucha膰 takiego paszteta tak czy owak, oto dzisiejsze wymagania kobiet: -wysoki -sylwetka sportowa albo dobrze zbudowany -przyda艂a by si臋 fajna twarz, albo "pi臋kni艣, lovelasek" albo taka "m臋ska, twardziela" -z ciekaw膮, dobrze p艂atn膮 prac膮 -kt贸ry ma mieszkanie i samoch贸d -z pasj膮... kt贸r膮 oczywi艣cie realizuje - no i szereg cech typu: odwa偶ny, zaradny, pewny siebie, inteligetny, towarzyski czyli generalnie opis typowego samca alfa... kozaka, kt贸ry rucha co chwile nowe laski, kt贸ry zdradza, kt贸ry si臋 bawi zyciem.. a potem jedna z drug膮 narzeka, 偶e taki go艣膰 albo j膮 zostawi艂, albo zdradzi艂, albo wyrucha艂 ju偶 p贸艂 miasta przed ni膮.. no to ja si臋 pytam, na chuj kurwa szukacie takich os贸b skoro p贸藕niej p艂aczecie 偶e faceci to swinie? kurwa jestescie popierdolone i nielogiczne..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 [pojhvbnmk,uli;op;lkmjnb
co wy panowie z tym ruchaniem!"" czy to nie oby kompleksy???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kya
Wysoki, dobrze zbudowany, z pasj膮, odwa偶ny, zaradny, pewny siebie, inteligetny. Co w tym niezwyk艂ego? "czyli generalnie opis typowego samca alfa... kozaka, kt贸ry rucha co chwile nowe laski, kt贸ry zdradza, kt贸ry si臋 bawi zyciem.. a potem jedna z drug膮 narzeka, 偶e taki go艣膰 albo j膮 zostawi艂, albo zdradzi艂, albo wyrucha艂 ju偶 p贸艂 miasta przed ni膮.. no to ja si臋 pytam, na ch*j k**wa szukacie takich os贸b skoro p贸藕niej p艂aczecie 偶e faceci to swinie? k**wa jestescie popie**olone i nielogiczne.. " Kto艣 tu ma kompleksy i jest 偶yciowym nieudacznikiem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emAgieiKa
kya.. a nie jest tak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emAgieiKa
// Wysoki, dobrze zbudowany, z pasj膮, odwa偶ny, zaradny, pewny siebie, inteligetny. Co w tym niezwyk艂ego? // absolutnie nie... natomiast my analogicznie powinnismy szukac tylko takich kobiet: szczup艂ych, z duzym jedrnym cyckiem, zajebistym ty艂kiem, piekna buzi膮, pewn膮 siebie, zaradn膮, inteligetn膮... znajdziesz tak膮? to ci dam nagrod臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kya
A takie kobiety nie istniej膮? Ka偶dy szuka kogo艣 kto w 100% mu odpowiada. Dla mnie "Wysoki, dobrze zbudowany, z pasj膮, odwa偶ny, zaradny, pewny siebie, inteligentny" to 偶adne niestandardowe cechy, kt贸re wcale nie oznaczaj膮, 偶e facet je reprezentuj膮cy to "kozak, kt贸ry rucha co chwile nowe laski" :) Je艣li podobaj膮 ci si臋 kobiety szczup艂e, z du偶ym cycem etc. to takich szukaj. Jaki w tym problem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 markizaangelika
emAgieiKa ja taka jestem ,sorry....musze z艂ama膰 twoj膮 teorie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emagieka
// Je艣li podobaj膮 ci si臋 kobiety szczup艂e, z du偶ym cycem etc. to takich szukaj. Jaki w tym problem? // no jesli mi znajdziesz taka jaka opisalem, z dobrym jedrnym cycem, zajebistym tyleczkiem, g艂adk膮 sk贸r膮, piekna twarza , ktora do tego wszystkiego jest pewna siebie, inteligetna i wierna.. to tak jak pisalem, dam ci nagrode

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kya
A to ja mam ci j膮 znale藕膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emagieka
no ja takiej nie spotka艂em

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kya
To mo偶e czas zastanowi膰 si臋 nad sob膮? Chyba wiesz, 偶e ka偶da kobieta szuka jak najlepszego dla siebie m臋偶czyzny. Nie musi mie膰 koniecznie super pracy i auta - jak uwa偶aj膮 ci, kt贸rzy nie maj膮 czym kobiecie zaimponowa膰 ;) Ale szukaj膮 kogo艣 kto b臋dzie dobrym materia艂em na jej m臋偶czyzn臋. I odwrotnie, facet szuka kobiety najlepszej dla siebie. To ty musisz szuka膰 idea艂u (bo idea艂y istniej膮), nikt tego ze ciebie nie zrobi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 markizaangelika
je艣li macie takie wymagania (tylko)to si臋 nie dziwie ,偶e b臋d膮c z koleg膮 na zakupach,po przyje藕dzie do mieszkania on nie potrafi艂 uwierzy膰 ilu facet贸w(lasek te偶) si臋 na mnie gapi艂o.P.S.nie chodz臋 wyzywaj膮co ubrana (偶eby ju偶 wi臋kszej uwagi nie zwraca膰) acha a cyc to naturalny i po urodzeniu dziecka taki sam j臋drny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka prawda....
no wiesz takie wymagania maja albo nastolatki kt贸re jeszcze 偶yj膮 marzeniami albo na prawd臋 atrakcyjne dziewczyny kt贸re mog膮 wybiera膰;) te mniej atrakcyjne zazwyczaj nawet jak maja takie marzenia to juz raczej nie jest to dla nich wymaganiem.. i pytanie czy ciebie to dziwi?:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja sie zgodze
---> emAgieiKa ja jestem kobieta a sie zgodze ze tak jest. Swiat schodzi na psy...Fajni faceci maja pod gorke. Moi koledzy zaluja,ze juz jestem zajeta bo niestety wiekszosc kobiet ma teraz "takie" wymagania jak zostaly przedstawione na poczatku postu...Gdzie tu wzmianka o cechach,ktore powinny na prawde byc wazne dla kobiety, ktora szuka "potencjalnego kandydata na meza"? brak mi slow...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja sie zgodze
ja jestem atrakcyja i moge przebierac w facetach, ale po co szukac takiego typka jak mozna miec porzadnego faceta o zlotym sercu a nie koniecznie pieknego. Cechy osobowosci sa wazniejsze niz super wyglad. Majac do wyboru "pieknego chama" a " sredniego" z kompletem cech ktore daja mi szczescie, wybieram dwojke.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 markizaangelika
to na zako艅czenie dodam 偶e tego idealnego faceta te偶 posiadam (materialne kwesie pomijam) dobranoc wszystkim

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie ma jak by膰 egosit膮
"czyli generalnie opis typowego samca alfa... kozaka, kt贸ry rucha co chwile nowe laski, kt贸ry zdradza, kt贸ry si臋 bawi zyciem.. a potem jedna z drug膮 narzeka, 偶e taki go艣膰 albo j膮 zostawi艂, albo zdradzi艂, albo wyrucha艂 ju偶 p贸艂 miasta przed ni膮.. no to ja si臋 pytam, na ch*j k**wa szukacie takich os贸b skoro p贸藕niej p艂aczecie 偶e faceci to swinie? k**wa jestescie popie**olone i nielogiczne.. " -----------a po ch*j mi jaki艣 weneryk, albo zara偶ony wirusem HPVC, lub HIV( nie obra偶aj膮c os贸b zara偶onych) facet, kt贸ry jedynie zdradza, manipuluje uczuciami, nie potrafi tworzy膰 偶adnych zdrowych relacji. Dzi臋kuj臋 nie dla mnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdewfwe
skoro taki kto艣 jest nie dla ciebie to ja cie prosze jedn膮 z druga nie patrzcie na wysokich dobrze wygladajacych gosci przy kasie poniewaz taki jest kazdy... rucha sporo, mial wiele panien, zdradza itp.. dlatego bo wlasnie laski same wchodza mu do lozka , a faceci z reguly nie odmawiaj膮 atrakcyjnym kobieotm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kya
"powinny na prawde byc wazne dla kobiety, ktora szuka "potencjalnego kandydata na meza"?" Hm... szuka膰 idealnego m臋偶a? Czyli jakiego? Przyk艂adnego tatu艣ka? Partner ma by膰 kandydatem na FACETA, dobrego FACETA a nie m臋偶a. "wiekszosc kobiet ma teraz "takie" wymagania jak zostaly przedstawione na poczatku postu..." Czyli to 偶eby facet by艂 inteligentny, zaradny itd to nie powinno si臋 liczy膰? Haha dlatego jest tyle nieudanych, toksycznych zwi膮zk贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie ma jak by膰 egosit膮
'skoro taki kto艣 jest nie dla ciebie to ja cie prosze jedn膮 z druga nie patrzcie na wysokich dobrze wygladajacych gosci przy kasie poniewaz taki jest kazdy... rucha sporo, mial wiele panien, zdradza itp.. dlatego bo wlasnie laski same wchodza mu do lozka , a faceci z reguly nie odmawiaj膮 atrakcyjnym kobieotm' ----a sk膮d ty wiesz, na co ja patrz臋 i kto mi si臋 podoba, ja zabra艂am g艂os w sprawie zaliczaj膮cych i to moja opinia. Nie wiem, kt贸ra cz臋艣膰 tak bardzo zbulwersowa艂a ciebie, ta o chorobach wenerycznych, czy to, 偶e ci膮g艂a zmiana partnerek, zaliczania co raz to nowych obiektow, a najlepiej prze******u po艂owy miasta , 艣wiadczy na pewno nie dojrza艂o艣ci do tworzenia wi臋zi emocjonalnej, blisko艣ci z kobiet膮, a o przedmiotowym trakowaniu siebie i kobiety. Tylko prosz臋 nie pisz, 偶e nie wiem, 偶e sex nie jest wa偶ny- oczywi艣cie, 偶e jest, ale cz艂owiek poza zaspokajaniem potrzeb seksualnych potrzebuje te偶 zaspokajania potrzeb emocjonalnych, tj. blisko艣ci, pewno艣ci, 偶e dla kogo艣 jest wa偶ny, wyj膮tkowy, 偶e kto艣 inny go kocha, rozumie, 偶e jest kto艣 na kogo mo偶e liczy膰, ktos kto go wspiera, troszczy si臋 o niego..itp. ,a gdzie jest na to miejsce mi臋dzy jedn膮 laska dzi艣, a kolejn膮, lub kolejnymi jutro???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ech................
Ja powiem co艣 w skr贸cie.. Obecnie nawet jak masz 4 ty艣 jak ja... to dla kobiety 藕le bo cie w domu nie ma. Je艣li jeste艣 i zarabiasz 2,5 to te偶 藕le :) Powiem tyle 偶e idealny zaw贸d dla kobiety to nauczycielka. Bo po 1 du偶o wolnego po 2 gie 2,5 tys netto wzwy偶. No chyba 偶e lekarz albo dentysta. A o kobietach powiem linkiem : http://www.milanos.pl/vid-60349-Jak-poderwac-kobiete-swoich-marzen.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobietka:)
Tak, chcemy, 偶eby by艂 par臋 cm wy偶szy od nas, zaradny i mia艂 pasje:) Co w tym z艂ego? To nie s膮 zbyt wysokie wymagania, faceci te偶 jako艣 nie bior膮 ka偶dej....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kya
"Tak, chcemy, 偶eby by艂 par臋 cm wy偶szy od nas, zaradny i mia艂 pasje Co w tym z艂ego? " W艂a艣nie, ja te偶 nie rozumiem dlaczego faceci tak narzekaj膮. Przecie偶 takie cechy to nic niespotykanego :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dsda
faceci narzekaja bo kobiety wymagfaja czego czego same nie sa w stanie zaoferowac mezczyznom gdyby faceci mieli wzgledme kobiet takie sama wymagania jak kobiety wobec facetow to na swiecie bylo 5 razy wiecje singli kobieta wyamga zaradnosc od faceta, gdyby facet wymagal tej zaradnosci od kobiety to by nie bylo sie z kim wiazac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dok艂adnie poznaje sporo wolnych dziewczyn wolnych ale 99% z nich to ponizej przecietnej. Uroda 艣rednia nazwijmy to tak, zarabiaja duzo mniej niz ja lub bezrobotna, d艂ugi, w艂asne bezsensowne wydatki. A wymagania ka偶da ksi臋偶niczka. Kiedys nawet mi jedna powiedziala ze cytuje " nie jestem jej pierwszym" :D Czyli na takim przyk艂adzie widac ze miara sukcesu jest dzisiaj ilu facetow zaliczylo taka laske. No ma powodzenie musze przyznac bo ja ktos zalicza i pozniej kolejna . Choc szczerze jak dla mnie poczulem sie zazenowany ze w ogole rozmawiam z jakas puszczalska lafirynda. Pozniej zaczela mnie ustawiac :) Usmialem sie co niemiara. Szczerze to wole byc sam niz z jakims przecietniakiem bo utrzymywac przecietnego pasozyta nie zamierzam. Bo ani to 艂adne ani pracowite za to bez perspektyw.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kobieta chce wyzszego, bo facet statystycznie jest wy偶szy. Na tej samej zasadzie chce bardziej zaradnego czy inteligentnego. Problem w tym 偶e z tym chceniem troch臋 przegina ostatnimi czasy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wymaga膰 to sobie mo偶e, ale tylko czas marnuje i ryzykuje ze potem to jej nikt nie zeche.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kobiety przeginaj膮 to fakt. Najlepiej to wygl膮da na przyk艂adzie wzrostu. Jesli kobieta nie chce faceta pon. 185 to oznacza 偶e 75% z nich z automatu idzie w odstawk臋. Jak potem jeszcze dochodz膮 wymagania typu umie艣niony, zaradny i 艂adna bu藕k膮 do tego to z 25% wyb贸r ogranicza sie do 5% facet贸w o kt贸rych jest olbrzymia konkurencja i tak przeci臋niara nie ma szans. Potem tylko p艂acz i zgrzytnie z臋bami? Faceci potrafi膮 bardziej rozs膮dnie podchodzic to tych spraw.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Tak, chcemy, 偶eby by艂 par臋 cm wy偶szy od nas, zaradny i mia艂 pasje Co w tym z艂ego? " Rany boskie, gdzie takie spotka膰?

Udost臋pnij ten post