Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gasat

Moja córka ma 21 lat i urodziła dziecko!!!!!

Polecane posty

Gość gasat

Jak ona sobie poradzi! Chłopak ją zostawił, my z mężem mamy pieniądze ale nie będziemy jej pomagac i przy dziecku i materialnie. Zażądaliśmy od niej by oddała swojego syna do adopcji, narazie się opiera. Jak ją przekonac?

Jak ja bym miała taka matkę jak Ty to... brakuje mi słów, ale zdrowa na umyśle to Ty nie jesteś.

Gość an2anet
jejuuu co za matka a pani oddala by swoja córke? jej jest potrzebne wsparcie i pomoc a nie dolowanie jak sobie cos zrobi bo nie wytrzyma presji to dopiero was sumiene zje, nie ma ona lat 12 czy 15 a to ze chlopak odszedl to dupek powinniscie ja wspierac jako rodzice

Gość NASTEPNA IDIOTKA
prowokacja!!! ja tez miałam 21 lat i urodzialm pierwsze dziecko. Rodzic ngdy nie zostawailby potzebujacego dziecka bez pomocy!

Gość gasat
Ale to jeszcze dziecko! 21 lat, studia na głowie, praca, jest młoda. Jeszcze kogoś pozna a dziecko zniszczy jej wszystkie plany. Mąż powiedział że absolutnie nie chce miec nieślubnego dziecka w rodzinie. W zeszłym roku nasz syn został ojcem, ma dwoje bliźniaków, za kilka miesięcy bierze ślub z matką swoich dzieci i tutaj musimy pomóc finansowo.

Czyli synek mial 2 nieslubnych i jemu pomoc sie nalezy ale corka juz z rodziny wypisana tak??? Zal mi Twojej corki ze ma taka matke !!! A co do oddania to powinnas sie sama oddac w rece jakiegos dobrego psychiatry.

Gość Niepocieszonaaa
gasat to znaczy że jesteś wyrodną MATKĄ córka powinna cię zbluzgać z blotem i podeptać ,bo co z ciebie z BOBKA co nie chcesz wnusia /si ,a póżniej bedziesz chciała szklanke wody PODŁO KOBIETO idz i sie ogarnij a najlepiej wsadż głowe w sedes i spłócz wodą i to zimną ,CZY TY KOBIETO DO KOŚCIOŁA NIECHODZISZ nie musisz należeć do wiary katolickiej ,ale każda wiara zakazuje oddanie dziecka ,masz GRZECH ŚMIERTELNY i musisz iść wyrodno matko do czestochowy na jasną góre na kolanach ,modląc sie z grzechy jekie popełniasz ,pisząc takie brednie,

Gość K katolicki - afery
niech cie pochłoną ognie piekielne- gasat to znaczy że jesteś wyrodną MATKĄ córka powinna cię zbluzgać z blotem i podeptać ,bo co z ciebie z BOBKA co nie chcesz wnusia /si ,a póżniej bedziesz chciała szklanke wody PODŁO KOBIETO idz i sie ogarnij a najlepiej wsadż głowe w sedes i spłócz wodą i to zimną ,CZY TY KOBIETO DO KOŚCIOŁA NIECHODZISZ nie musisz należeć do wiary katolickiej ,ale każda wiara zakazuje oddanie dziecka ,masz GRZECH ŚMIERTELNY i musisz iść wyrodno matko do czestochowy na jasną góre na kolanach ,modląc sie z grzechy jekie popełniasz ,pisząc takie brednie,

Gość an2anet
ja na miejscu córki bym sie wyprowadzila od was i nigdy ale to przenigdy nie powinna sie do was odezwac ewidentnie synus mamuni i tatunia a coreczka to zla,jak ja wesprzecie to i studia skonczy i prace znajdzie i nawet pozna jakiegos chlopaka co pokocha oboje, WYSTARCZY I JA WESPRZEC PAMIETAJCIE ZE MACIE DWOJKE DZIECI A NIE JEDNO, ze nie slubne to gorsze to jakis obled ja mam dwie córki i nie mam slubu i nigdy nie uslyszala od rodzicow ze mam dzieci oddac i tez mam co praawda mam 27 lat ja bym nie umiala tak dziecku powiedziec i zrobic, pomyslcie o NIEJ a nie o sobie wy EGOISCI

Kobieto mamy 21 wiek a nie 19 co ty wogule wygadujesz? A 21 lat to nie dziecko tylko dorosła kobieta , a dziecko w studiach nie przeszkadza. Wogule gadasz jak typowa wsiura a bo co ludzie powiedzą, a bo panna z dzieckiem itp.

Gość gasat
Ja jej mówiłam że to nie jest chłopak dla niej. Robiłam jej awantury jak przychodziła z chłopakiem do domu, mąż też go wypraszał z domu. Po prostu nie chcieliśmy żeby ona do końca studiów miała chłopaka a syn to calkiem inna sprawa, on sobie zawsze poradzi. Ona powinna wiedziec że mężczyźni nie są dla dziewczynek w jej wieku. Ciekawa jak ty byś się zachował gdyby twojej córce przychodziły takie pomysły jak zamieszkac u chłopaka, my zabroniliśmy jej tego. Skąd miałam wiedziec że ona uprawia seks, nawet do głowy mi to by nie przyszło. a wogóle to chciałam by zajęła się karierą, nigdy z mężem nie chcieliśmy by ona paprała się kiedykolwiek w pieluchy.

Gość MelisQa
Myślę, że w temacie nie ma ani pół słowa prawdy, bo zbyt tępo i wybitnie irytująco autorka to ubarwia i przedstawia :] Poza tym w temacie napisała, że urodziła, to gdzie teraz jest? Wygnali ją z domu? 21 lat to dorosła baba, rzekłabym nawet stara baba, bo już i 14latki zachodzą w ciążę, więc Bogu dziękuj, że się uchowała :P Sama mam 22 lata (no rocznikowo 23 ale to tam ciiii... :P) i zostanę Mamą według terminu w przyszłym tygodniu. I także żyję bez ślubu, bo go nie chciałam. Ciąża nie jest powodem do zawierania małżeństwa od razu, aczkolwiek okres próby 9 miesięcy przeszliśmy i zamierzamy go wziąć :) Ale nie rozumiem, co dziwnego jest w tym, żeby kobieta chciała mieszkać z facetem, albo żeby współżyła. Sama pewnie nie pościłaś do 30 czy choćby do ślubu, a niedaleko pada jabłko od jabłoni. A jeśli pościłaś, to gratuluję głupoty - sporo wrażeń Cię ominęło :P

Gość barachołka
KURWA CO ZA DURNE PROWO TYLKO SKOŃCZONA KRETYNKA MOŻE COŚ TAKIEGO WYMYŚLEĆ

Gość marne prowo
inaczej co z ciebie za babcia ze chcesz oddac obcym wnuka?

Gość Axia87
Ja urodziłam dziecko mając 17lat, facet też mnie zostawił. Ale rodzice mi pomogli, nie było mowy o aborcji ani oddaniu dziecka. Szkołe skończyłam, mam prace i wspaniałego chłopaka, który kocha moje dziecko jak swoje. A teraz spodziewam się drugiego dzieciątka i jestem szczęśliwa. Jeśli to co piszesz jest prawdą to pomyśl o córce! Każesz jej oddać dziecko? Jak się będzie Twoje dziecko czuło widząc mamy z dziećmi na ulicy albo dzieci brata. Czy choć przez chwile pomyślałaś jak to podziała na jej psychikę? Myślisz, że spokojnie będzie żyła dalej, skupiała się na nauce? Znajdzie kiedyś odpowiedniego kandydata na męża i jak powie mu prawdę to ten to zaakceptuje? Wątpie! A pomyśl o wnuku, urośnie i będzie się zastanawiał dlaczego mamusia Go oddała?! Bo wyrodna babcia jej kazała..... Smutne. Dzieci to skarb, te upragnione i te niechciane. Dacie rade, tylko zmieńcie troche podejście. Pomyślcie troche sercem (o ile je macie!)

Gość czy-kiedyś-zapomnę
gaset -pewnie zięć cie nie chciał pi.........erdo...lić i go wygnałaś ,a teraz umilasz życie córce wyrodno matko , pastor6661: kto ? zabija i mordował ,dlaczego wyparowały składki z 30 lat emerytalne moje ? szukam na razie znalazłem to ... Trud Żydów pracujących wokół Roosevelta doprowadził do tego, ze USA wspólnie z ZSRR wystąpiły zbrojnie do walki przeciwko Europie środkowej, gdzie była kolebka nowej idei, opartej na nienawiści do Żydów. Zrobili to Żydzi, gdyż wiedzieli, że w przypadku zwycięstwa Osi, a głównie hitlerowskich Niemiec, które doskonale przejrzały plany polityki żydowskiej, niebezpieczeństwo rasizmu stanie się w USA faktem dokonanym i Żydzi znikną z powierzchni świata. Naród Polski pozbawiony własnego majątku produkcyjnego, więc okradziony z dochodów z własnej produkcji, zmuszany do ograniczania produkcji rolnej, której wielkość nie pokrywa już zapotrzebowania żywnościowego narodu, reformą oświaty z 2000 r., obniżającą poziom edukacji, pozbawiony średniego szkolnictwa zawodowego, pogrążany w świadomie zaprogramowanej nędzy musi odejść w niebyt. Takie są nieubłagane prawa ekonomii i żydowscy inżynierowie platform-oralnego „postępu w Polsce znają je doskonale.

Gość poznanski kwiat polny
tez bede tyle miec... wielki mi problem.. :O

Gość loris26
Ale marna prowokacja.