Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malska

moj byly

Polecane posty

Gość malska

na wiesc ze moge byc w ciazy z nim powiedzial ze to nie ozliwe a jak bede to przeciez tabletke wczesnoporonna moe wziac ja pierdole co za porazka co sadzicie

Gość Edd,s
nie wiem

mysle,ze juz nie chce z toba byc, ani nie chce miec z toba dziecka,zeby nic was nie laczylo. Chamsko dal cido zrozumienia, zebys wziela tabletki poronne, niz robila mu problemy.

Gość zcxdfrtyuikl./edrf
a co pdonieśc ci ta tabletke , czy o co chodzi??!!

Gość malska
ja jemu pierwsza napisalam ze nie chce dziecka i jakby cos to sie usunie ale on jako facet kurde jak tak mozna mowic? jest chujem do potegi

Gość bshdadsgfa
jest nieodpowiedzialny i unika zobowiązań. chce się bawić, używać, ale nie przewiduje ewentualnych konsekwencji. ja bym go zostawiła.

no to juz nie rozumiem, skoro on jako facet tak mowi, to ty jako kobieta tez tak mowisz - nie widze roznicy w waszym zachowaniu...Skoro nie chcesz tej ciazy, to jak mozesz miec pretensje do niego?

Gość malska
nie jestesmy ze soba on mnie zostawil ranil po rozstaniu sam nie wiedzac czego by chcial kiedys bym sie cieszyla teraz nie balabym sie ale czy bym usunela nie wiem jego taki beztroski tekst usunelabys a ja mowie ale to dziecko zyje a on to nie dziecko tylko'' cos'' w tym momencie ja pierdziele on nie chcial dzieci nawet jak bylismy razem boi sie tego zqwsze sie bal ale fakt spalismy bez zabezpieczenia i po skonczonym wytryskiem stosunku rozpoczelismy olejny gdzies tak po 30 minutach i kolejny po kilku godzinach wszystko bez zabezpieczenia z tym ze ja mialam problem z hormonami teoretycznie nie moglam miec bez leczenia dzieci ale wlasnie jestem w trakcie wyrownywania hormownow sama nie wiem

Gość Kya
"ale fakt spalismy bez zabezpieczenia i po skonczonym wytryskiem stosunku rozpoczelismy olejny gdzies tak po 30 minutach i kolejny po kilku godzinach wszystko bez zabezpieczenia" No to gratulacje, miej pretensje do siebie boś durna.

No porażka że z takim niewrażliwym facetem uprawiałaś seks. Jakieś wnioski na przyszłość?

Gość dziewczyno ciagnij jeden watek
a nie zakladasz juz trzeci watek i piszesz wciaz o niedojrzalych plemnikach itp itd. Malo tego wchodzisz na temat ktory sie "kręci" i znow wbijasz swoja historie. Zamiast sie tak "aferowac" swoim losem idz do apteki- macie na pewno jakas dyzurujaca 24h i kup test. Ich czulosc jest na tyle spora, ze juz 6dni po stosunku wykrywaja ciaze, a jak ci sie wynik nie bedzie podobal idz na Bete a nie histeryzujesz... Poza tym kto normalny robi akcje-sex z exem? jak bedziesz w ciazy- to sama masz to o co sie prosilas.

Uprawiałaś seks bez zabezpieczeń i teraz masz stresa. Nie warto było pomyśleć PRZED? Seks jest dla ludzi przewidujących możliwość ciąży.

Gość malska
wiem ze jest dla tych co przewiduja natomiast ja mialam zaburzona gospodarke hormonalna od 3 miesiecy biore leki na uregulowanie prolaktyny matko bosko tylko ja jestem winna? a on? nie? jest chujem do potegi tak nieczuly czlowiek kurwa w coa ja sie wkopalam

Oczywiście - za dziecko jesteście odpowiedzialni obydwoje. Obydwoje powinniście usiąść i przedyskutować przyszłość dziecka. Jednak on jest nieczułym draniem i cię olał. Teraz pytanie - kto jest odpowiedzialny za Twoją decyzję żeby wybrać sobie do łóżka takiego słabego faceta? No kto ??? Nie próbuj zagłuszyć swojej odpowiedzialności za swoje decyzje jego egoizmem i niewrażliwością. Skupienia się na nim nie pomaga Ci. Skup się na swoich decyzjach i swoich wyborach. Od tego zależy TWOJE szczęście. Nie od twojego byłego faceta który ma Cię gdzieś ...

Gość malska
wiem ze ma mnie gdzies teraz mowi ze w ciazy na pewno nie jestem bo mial robione badania kiedys i lekarz kazal mu odstawic alkohol i papieorsy gdyby chcial miec dzieci on jest egoista nie chce dzieci jest nieczuly niewrazliwy teraz niby chce isc ze mna po test i zrobic go wspolnie ale po co jak mowi ja nie chce dzieci = usun je ja pierdziele z kim ja sie serio zadalam to nie wiem a tak kochalam ta osobe a teraz jest mi obcy jak nikt inny

jesli będziesz, to współczuję bycia "Związaną" z nim juz na zawsze - poprzez dziecko. Jesli nie - olej gnojka, niedojrzały ignorant, ktory wie co to seks, ale nie wie czym sa konsekwencje :/

Gość tak jasne już wy byście
go zostawiły, już wy byście to i tanmto. a gdybyś któraś z was była w takiej sytuacji, to byście ryczały i zakładały tematy na kafe też, bo to problem jednak dla kobiety jest. autorko, no musisz sobie jakoś z tym poradzić, my nie mamy na nic wpływu. powodzenia!

Gość malska
tutaj kazdy jest madry bo jego to nie dotyczy ciesza sie gdy cos komus nie pojdzie zamiast doradzic bo chyba po to jest to forum ale jak widze sluzy jednak do obrazania

Gość njunnujn
ale już to zauważylaś sto razy na chooj zakładasz kolejny temat o swojej obsesji na temat byłego? chcesz go teraz wrobić w dziecioka? twój problem, spadaj na gałąź, psychiczna dzieffczynko.

Gość Kyyyyyya
"a gdybyś któraś z was była w takiej sytuacji, to byście ryczały i zakładały tematy na kafe też, bo to problem jednak dla kobiety jest." Właśnie roztrząsanie swoich prywatnych spraw, szczególnie w takiej sytuacji na kafe powoduje, że ludzie uważają autorkę za głupka. Trudno.