Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asderka_aaa

POWRÓŻĘ - Karty Klasyczne

Polecane posty

Gość a propo snow
co moze znaczyc sniaca sie zmarla chrzestna? czesto przed waznymi wydarzeniami - ostatnio przed smiercia dziadka,powiedziala mi we snie ze ktos z rodziny nie dozyje moich urodzin i tak bylo tydzien przed zmarl.przedwczoraj znow mi sie snila ale nie pamietam co tam bylo.jednak ona nigdy mi sie nie sni od tak.

jeden z nich sama sobie kiedys zinterpretowalam i rokowania nie wyszly najlepsze - co najgorsze nie mylily sie.. dlatego potrzebuje Twojej wrozby :)

Pigi tak, tak, tak i jeszcze raz tak as kier, as karo as kier karta miłości i spelnienia, as karo najwieksza karta sukcesu :) walet pik - młody brunet dama trefl - jesień do max 3 lat trzymam kciuki:) pozdrawiam cieplo :)

Sny też:) ja w ogóle jakas dziwna jestem hehe :) ale sny to już jutro, dzisiaj nie zdążę raczej, a staram się robić po kolei :)

Gość hmm ciekawe co mi byś
ja już pisałam ale jeszcze raz spróbuję chodzi o mojego męża czy jest wierny mi oczywiście :) takie proste pytanie ma na imię Piotr 13 08 72

sonho lindo sugerując się tym co napisałas tzn że rokowania nie były najlepsze zadalam pytanie czy zajdziesz w ciążę 10 kier oczywiście że taak i to już za rok przełom listopad- grudzień bo wypadł król pik. ta 10 kier to tak jakbyś chciała ale coś nie tak

Gość no to jak sny
też to powiedz jutro jak będziesz pamiętac co znaczy taki sen: Kubuś puchatek,tygrysek,prosiaczek i ja włamujemy sie do (i tu nie wiem gdzie dokładnieale schody wylakierowane i wypoleowane jak w domu mojej mamy i nawet tak samo wyglądają) żeby nie robic śladów rozsypujemy na tych schodach pieniążki,monety,i po nich robiąc przy tym dużo rumoru,niby po cichu próbujemy wejść na górę w niewiadomym celu..... Mi osobiście sie wydaje że ten sen oznacza tylko jedno : ja za duzo bajek z dzieckiem oglądam,ale może on cos oznacza?

dziekuje!!!! nawet nie wiesz jak sie z tej wrozby ciesze :) a co moze oznaczac tak jabym chciala ale cos nie tak? bo nie bardzo rozumiem

Gość no to jak sny
to jest niestety jedyny sen który zapamiętałam albo który mi sie przyśnił od bardzo dawna

Gość no to jak sny
Nie wiem czy to do mnie pytanie ale ja poważna jestem.

Gość nostalgiczna zosia
Beata 8,01,1990 Krzysztof 18,02,1986 Czy nasz małżeństwo będzie jeszcze szczęsliwe? Co ze zdrowiem męża? Pozdrawiam i dziękuje

sonho lindo :) cala przyjemność po mojej stronie:) daj znać jak już będzie dzieciątko:) no to jak sny bo nie byłam pewna. Pełno tu ignorantow którzy robią sobie z ludzi żarty

snilo mi sie ostatnio cos takiego - cofnelam sie w czasie - kilka lat wstecz, by zobaczyc mojego juz nie zyjacego psa - wiedzialam jak umrze, mialam sie wrocic po to by zobaczyc to wszystko raz jeszcze by trzymac ja na rekach, by moc ja raz jeszcze zobaczyc pamietam moment jak przyszlam z dworu mialam mojego psa na rekach i mowilam ze to juz, polozylam ja na krzesle... obok na drugim krzesle byla jakas osoba - nie wiem kto to, najdziwniejsze w tym wszystkim byl koniec, moj pies zamienil sie w czlowieka, widzialam jak dusza jej zmierza w kierunku nieba( w sensie do gory ) i co najdziwniejsze ta druga osoba ( blondynka ) spojzala na mnie pokiwala glowa przytakujac i rowniez odeszla jak sie ocknelam juz z tego snu przeplakalam chyba z pol godziny - nie wiem dlaczego mozesz to wytlumaczyc?

ok kochani ja już spadam spać. Rano do pracy trzeba wstać. Jutro do 14 zrobię resztę i jak nie będę padać na twarz to po pracy to jeszcze tak koło 23 ;) Basia jutro już odpowiem ale możesz spokojnie dzisiaj napisać pytanie :) dobranoc kochani i powodzenia ;)

Gość no to jak sny
Nie ,nie ja -sen mnie rozbawił oczywiście ale przyśnił mi sie naprawde i naprawde nie pamiętam swoich snów a ten udało mi się zapamiętać))))

a racja racja napisalas zgadza się :) jutro do 14 napewno będziesz tu miała rozkład:) sohno lindo nie ma sprawy:) Lubię wróżyć interpretować sprawia mi to przyjemność:) a jeszcze jak się później okazuje że się sprawdziło to co dobre to już wogóle :) miłej nocy :)

Gość Gwerysa
To ja miałam kiedyś sen że był rok 2289 Ja mialam jakies dziwaczne implanty wyglądalam jak skrzyzowanie kobiety idealnej z robotem-wyposażona byłam w broń laserową i uciekałam przed uzbrojoną bandą zbirów,którzy chcieli mnie zgładzić. Dobiegłam do jakiejś dziwnej dzielnicy gdzie były wysokie budynki,ale nie z trwałych mareiałów-były wykonane z mocnego płótna-były tam płócienne windy i małe zamykane tylko na suwak takie prostokątne namiociki w których spali ludzie... Filmy w każdym razie przy tym moim snie wymiatają

mi sie w ogole bardzo czesto sni ze ktos chce miec zabic, w zasadzie kilka razy w tygodniu, albo sni mi sie czesto jakas zaglada, latajace samoloty ktore rozbijaja sie w moich rekach, powodzie, ocean nad polska

Gość Gwerysa
Dugo się zastanawiałam skąd sie w tym śnie wzieły płócienne drapacze chmur? I doszłam do wniosku że nawyraźniej chińczycy nie odpuszczą! Będą dalej zalewać rynki swoimi pomysłami na życie)!

Gość xxmmaaxx
Czesc:) Chcialabym dowiedziec sie co czeka mnie w zyciu uczuciowym i zawodowym w najblizszej przyszlosci. jesli milosc,to gdzie moge sie jej spodziewac i kiedy. :) Katarzyna 17/04/82r

Gość a propo snow
snilo mi sie jeszcze ze mialam wypadek zginelam i bylam duchem poszlam na druga strone tzn tamten swiat przenikal sie z tym,ale czulam sie bardzo szczesliwa, wtedy nie balam sie juz smierci po tym snie kolejny po sm.dziadka mialam sporo snow najwiecej z rodziny, snil mi sie roznie; pare godzin po pogrzebie przysnęłam i snil mi sie,probowal dzwonic ale gdy odbieralam-rozlaczalo nas, dziadek byl zniecierpliwiony smutny,zawiedziony, przebudzilam sie kilka dni pozniej (to byla noc urodzinowa) snil mi sie pytal co slychac ja opowiedzialam mu,na to ja jego spytalam i powiedzial ze dobrze ale wszystko go bolalo i nie mial sily ,musial odejsc, jego twarz byla przygnebiona pozniej czulam taki spokoj od niego,choc nie widzialam po twarzy snil mi sie kilka razy gdy mialam problemy i nie wiedzialam co zrobic kolejny ; lezal na lozku w hocpicjum w bialej koszulce, tla nie widzialam ale jasne kolory wokol,zapytal co slychac i odpowiedzialam, potem jego pytam co slychac u niego ,powiedzial ,wszystko dobrze ale xx(moja babcia jego zmarla zona) mi coś zabrała. coś-powiedzial o co chodzi ale nie pamietalam po przebudzeniu i kolejny - grobowiec w podziemiu, trumna otwarta i nie po tej stronie co w realu ale pomijam, mialam wrażenie ze on tam jest nadal a "dusza" wyszła i nam sie po prostu pokazala.Dziwnie to brzmi ale takie wlasnie mialam odczucie nie wiem dlaczego.I szedł wsciekly ze swoja laska ,w zyciu go takiego nie widzialam. Uderzył bodajze moja mamę(a w zyciu tak nie robil) chciał przenieść swój grób w inne miejsce. Pamiętam jak za zycia mowil ze chce byc pochowany w innej miejscowosci tam gdzie sa groby jego rodziny , bal sie ze zapomnimy o nich. to byl ostatni sen,potem pojawial si w nich przelotem bardzo rzadko 2 dni przed smiercia snilo mi sie ze dziadek zmarl co najgorsze, przez 2 miesiace bylam strasznie spieta,zdenerwowana-bez powodu, wpadlam w depresje dziwnie brzmi ale widzialam czarne chmury nad lozkiem i czulam czyjas obecnosc kolejny sen po dlugim czasie-widzialam go gnijacego w trumnie.jedno oko bylo czarna pustką, nogi gumowe,zielone, ledwo dalo rade rozpoznać, twarz jedynie byla identyczna jak wtedy na pogrzebie. oddzielona taka jakby przezroczysta "misą" . kilka dni pozniej snil sie mi i rodzicom w ta sama noc. od miesiaca cisza wybacz ze tak dlugo ale meczy mnie to strasznie prosze zinterpretuj mi te sny(jeden w wyzej nap.poscie)) bo mecza mnie od dluzszego czasu, DZIEKUJE

Gość A ja wypowiem się
Hmmm może karty mi powiedzą, kiedy urodzę??? termin na 1.02.2012 ciąza była zagrożona przedwczesnym porodem, a tu cisza... moja data urodzenia. 1986.08.30.