Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asderka_aaa

POWRÓŻĘ - Karty Klasyczne

Polecane posty

Gość anonimowa____
az mi rumience wyszly !!!! asderko bardzo dziekuje dobra kobietko !! :))

kaliinkaaaa 10 trefl - będzie bardzo trudno, ale szansa jest. Nie chce napisać, że nie bo 10 trefl, to taka ruchliwa karta, nigdy nie daje znaczącej odpowiedzi.

Gość Tereska1234
Moje jest z 27 strony poczekam tutaj

Gość Cciekawskaa
czy mogę zatem powtórzyć pytanie ze str. 25 23:04 [zgłoś do usunięcia] Cciekawskaa ZATEM PONAWIAM PYTANIE ZE STR. 20 bardzo proszę o chwilkę również dla mnie......mianowicie.....jak się przedstawia moja obecna sytuacja w pracy? czy jest jeszcze jakakolwiek szanse na odmianę losu w tej firmie bądź czy uda mi się ją zmienić...a jeżeli tak....to czy na lepsze? bożena, 20.02.1981

Gość anonimowa____
dziekuje .. ogromnie dziekuje ! :)

Gość hjhdef
Justyna 19.10.1978 Czy będę kiedyś szczęśliwa?

Gość onanieonaona
06.04.1989 Martyna czy sie zakocham i kiedy >

Gość lanadelryj
Emilia 01.07.1993 kiedy uda mi się schudnąć?

Kiedyś fajnych wyczerpujących odpowiedzi udzielałaś, teraz to takie miałkie. Nie obrażam Cie. Rozumiem, że nie masz czasu ale to już nie jest to samo:) Pozdrawiam

Tereska1234 Ty - wale pik, walet trefl, walet kier - hm tak jakbys chciala sie na nim odegrac, sami faceci wyszli. No ale tesknisz za nim, źle Ci. On- dama kier, 10 kier, as trefl - no on Cie jawnie kocha, żałuje swojej decyzji, i może próbowac naokoło, w każdym razie na bank będzie chciał wrócić. wspolna - 9 kier - w pozycji prostej. Nadal łączy Was miłość. Przyszłość - as karo, 9 trefl, dama pik - no i pojawiła się ona, brunetka, poznał ją gdzieś w okolicach swojego zatrudnienia ich partnerski robie bez jej daty urodzenia, jakos spróbuje ona- as kier, dama pik, 10 kier - no ona sie w nim zadluzyla, ale raczej zdaje sobie sprawę że domu z nim nie stworzy on- krol kier, as pik, dama trefl - no on skupia cala uwage na sobie, zadnych uczuc tu do niej nie ma, za to sa mysli o Tobie (dama trefl) wspolna - krol trefl - laczy ich...nuda przyszlosc - walet trefl, 9 pik, dama karo - no rozpadnie im sie to szybciej niz sie zaczelo, ona wie o Tobie i ja to strasznie gryzie. I znowu mu się pojawiasz w myślach. Kłócą się, nie jest u nich dobrze A czy się odezwie? Odezwie się odezwie i to już w ciągu miesiąca ( 9 pik 9 kier)

Gość ja tez prosze
straciłam nadzieje , ciagle mam pod gore ..ani milosci ani pracy ... prosze o rade Aga 25.08.1982

ManEk wiem, wiem zdaje sobie z tego sprawę i niestety nie jest mi z tego powodu przyjemnie To dlatego, że chce jak najwięcej rozkładów zrobić, i podaję tylko te najważniejsze szczegóły. I szczerze wkurza mnie to bo lubię każdemu wszystko opisywać, każdą kartę po kolei. Dlatego zdecydowałam na 5 rozkładów dziennie, wtedy nie będę czuła presji i będę mogła spokojnie fajnie opisać wszystko tak jak to robiłam wcześniej. Dzięki za zwrócenie uwagi :) Swiadczy to o tym, że czytałaś/łeś i czytasz mój wątek z uwagą. Dzięki :)

Gość znowu rozczarowanie...
Mam doła dlaczego nie mogę znaleźć porządnego faceta i ułożyć sobie w końcu życia???? ASDERKA POMÓŻ!!!! Jola 10.11.1977

Obserwuje. Kiedyś napisałem z innego nicku ale wypadłem z kolejki... :p Życze powodzenia i więcej czasu wolnego :)

vnghjghk walet karo, 9 kier (-), walet pik Hm tak jakby ona dążyła do Twojego rozstania z mężem, może Was skłócać, o tym mówi 9 kier odwrócona, to kłopoty w związku. No nie jest dobrze. Ale powinno się dużo zmienić, za sprawą dziecka walet karo (tu by wychodził Twój syn). Wtedy tak jakby dotarło do niej, że jesteś w porządku i nic z Twojej strony jej nie grozi, bo ona zwyczajnie się czegoś obawia z Waszej strony (walet pik)

Dla mnie to nie jest takie ważne, więc dam Ci juz spokój :)

Całkiem Duża Kasia 10 karo, as kier, 9 kier, 9 trefl, 10 kier Pojawi się tutaj pewien Pan (niestety nie pokazał nam się jego wygląd) Tak do 3 miesięcy, a poznasz go gdzies kolo swojego miejsca zatrudnienia :)

Ok moi drodzy, zmykam spac, jutro do godziny 14 nastepne rozklady, reszta niech pisze juz na maila Dobrej nocy

Gość znowu rozczarowanie...
Asderko napisze na meila. Spokojnej nocy:)

Gość Tereska1234
Dziękuję bardzo. Ja go nie kochałam to była krótka znajomość. Jest mi żle bo bylam przed nim samotna i teraz jestem znowu sama, ale ja go już nie chcę, podobają mi się inni faceci tak tylko chciłam wiedzieć. Zgadzam się z panią że on jest skupiony na sobie bo to straszny egoista i kobieta ma być mu posłuszna, miła i nie prawa mieć odmiennego zdania. Ja szukam dobrego, troskliwego mężczyzny, a nie frajera. I dobrze niech chociaż to się rozpadnie. Dziękuję z całego serca za wróżbę i póżniej dodam przepis na ciasto. Miłego dnia życzę :)