Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asderka_aaa

POWRÓŻĘ - Karty Klasyczne

Polecane posty

SZAMANKA80 uda się;) no i dziewczynka hehe:) i o męża się nie martw bo interes jak najbardziej wypali. Zdecydowanie inwestuj w ziemię:)

Gość szukajaca opini
beata 22.10.1988 czy i kiedy schudne, i czy polip w macicy sie wchlonie czy bedzie lhyzeczkowanie,bardzo prosze odpisz

KRYZYSOWANARECZONA jak najbardziej przejściowe:) pięknie Wam partnerski wyszedł :) Ty kochasz on kocha:) Teraz nie jest najlepiej. Ba może dojść do większej wymiany zdań. Może być krociutka przerwa w związku, ale tylko po to żeby potem było lepiej

Gość satynowa róża
Dziękuję kochana wróżko za te piękne słowa w tym dla innych również szarym,dobijającym dniu. Cudowne jest to co robisz dla innych,dajesz nadzieję a często jak czlowiek pada już na twarz pod naporem zmartwień to jest to najcenniejszy dar. Życzę szczęścia w realizacji twoich planów z całego serca!:)

Gość xxmmaaxx
Witam ponownie:))) Katarzyna 17.04.1982 Czy ta milosc?romans,ktora mi wywrozylas to wlasnie bedzie cos glebszego?czy tylko romans?i w jakim okresie tego roku? Czy Pan bedzie starszy?mlodzszy? no i wsio wsio....

szukajaca opini bardzo mi przykro:( ale niestety nie wroze już. Przepraszam:/ Mam nadzieję że się wchlonie, życzę Ci tego

Gość mamamamam
ewa 10.04.1991 chciałabym się dowiedzieć co ze zdrowiem i ze studiami jak sobie poradze

Gość Smutna malpka
Martyna 28.12.1992 czy z moim obecnym partnerem bede miala dluzszy i trfalszy zwiazek. PROSZE O ODPOWIEDZ. DZIEKUJE

LoveSex jeśli pisalas wcześniej to zrobię zaległy rozkład xxmaxx skleroza nie boli hehe pisałam Ci już że to trwałe stabilne będzie, nie żadne romansidlo

Gość szukajaca opini
ok dziekuje iprzepraszam ale tak sie tym martwie

Izabella 16.10.1990 i mam pytanie który z tych mężczyzn tak na prawde mnie kocha i chce ze mna byc? i czy cos z tego bedzie Michał 13.04.1989 Bartek 29.07.1989

Gość mamamamam
bardzo proszę mam dylemat czy ich nie rzucić proszę

Gość szamanka 80
asderka-będziemy jak widzisz wszystkie tutaj za Tobą tęsknić. Wrócisz jak już ułożysz sobie wszystko?:)

tak ,ale nie wyszlo a myslalam ze sie pokazala wiadomosc :( eh no prosze tylko to chce wiedziec

Gość mamamamam
ale ja chwilke po tobie napisałam poprostu mnie uprzedziłaś

Gość alllllllka
Dziekuje za wrozbe wrozko kochana:) Trzymam mocno kciuki zeby i w Twoim zyciu wszystko jak najlepiej sie ulozylo!:)

Gość xxmmaaxx
Ano moja nie boli:)))) Nooo wiec uratowalas przynajmniej moje [pogmatwane mysli przed snem:)))) Widocznie ja slabo interpretuje interpretacje kart:)))ale wielkie dzieki i sciskam mocno:)

Gość xxmmaaxx
aaaaa.o czas pytalam bo mam brata wesele:P i nie wiem czy jakiegos pierwszego lepszego brac,czy czekac na tego wywrozonego hihi:)

Gość wróż wiedźmo
13.02.2000

Gość SprawdzamSylwia
asderka - bardzo mi przykro z pracą, nie wiem czy to Cię pocieszy ale sama aktywnie szukam pracy od maja i też po takim długim czasie człowiek troche podłamuje się, czy coś się znajdzie. Dlatego też takie pytanie do Ciebie skierowałam. Ale mam zasadę, że zawsze po burzy przychodzi słońce i czasem trzeba cos stracić, aby cos pozniej co nadejdzie docenić. Może to z ta pracą wyjdzie Ci na dobre. Jak masz ochotę popisać, pogadać, bez wróżenia, to grono zyczliwych osób tutaj masz. kls - jedziemy na tym samym wózku. Ja jestem mamą na urlopie wychowawczym, która chce wrócić po 5 latach przerwy do zawodu i niestety masakra. Jest gorzej teraz z pracą niż jak pamiętam swoje poszukiwania po studiach, bez doswiadczenia.

Gość ja napisalamm
na poczte do wrozki 2-3dni temu i do dzis mam puche niezla olewka :O

Gość Magdalenkaaa****
wróżo ja byłam na 21 stronie i sie nie doczekalam prosze rozółż mi karty