Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nakrętka od butelki

czy dawaliście coś instruktorom na koniec jazd?

Polecane posty

Gość nakrętka od butelki

jakieś podziekowanie? czy wystarczy dziękuję? on zazartował ze pewnie zdam i wieczorem zadzwonie zaprosić go na impreze a on mi powie że już śpi. ja nic nie odpowiedziałam. jak zdałam zadzwoniłam do niego i mu powiedziałam że dziękuję za wszystko. i tak się rozstaliśmy.

Gość nakrętka od butelki
nie wierze że tylko 1 osoba tutaj ma prawko

ja tez nic nie dawalam instruktorowi. Po egzaminie zadzwonilam tylko z informacja,ze zdalam i tyle. Po co jakies sentymenty, spedzilam z gosciem 30 godzin jezdzac po miescie i na placu, w sumie rozmawialismy najczesciej o jezdzeniu, czasem jakies luzne rozmowy byly. Wiec nie widze powodu, zeby cokolwiek mu prezentowac. Jeszcze by sobie cos pomyslal, ze sie narzucam albo co.

Gość zielona jagoda
ja oddałam mu kluczyki :)

Gość nakrętka od butelki
aha

Gość brzdki:(
oddalem kluczyki, portfel i zlotty lanczuszek

z tego co widze co napisalas - to tak jakby on cos sugerowal wzgledem twojej osoby...Niestety,wsrod instruktorow na prawko to dosc powszechne, w szczegolnosci do ladnych dziewczyn.

Gość golongana
popuściłam mu szpary żeby mieć pewność

Gość chciał zeby dodatkowe
jazdy wykupował dowodzenia po nauce i tyle

Przecież zapłaciłaś, co chcesz jeszcze dawać? Przestańcie kurwa rozpieszczać lekarzy czy instruktorów, taka ich robota, nie robią tego bezinteresownie żeby było za co dziękować prezentami

Gość nakrętka od butelki
jak dzwoniłam to powiedział do zobaczenia na drogach. Kurde no i niewiem bo żadnej imprezy nie zamierzam robić. A jak się nie odezwe to może znowu pomysli że ze mnie hamka, i jestem w czarnej dupie teraz

zgodze sie z invicta - zaplacilas za kurs, to wystarczy. Wzial swoja zaplate, i nic juz mu sie nie nalezy.

Gość Drożdżówka z makiem
Ja nawet nie zadzwoniłam powiedzieć, że zdałam bo wątpię czy nawet by pamiętał która to ja...

Gość nakrętka od butelki
ok dzięki za odpowiedzi:)

Gość trele morele30
Ja tez nic nie dalam. Z jakiej racji? Poza tym instruktor z ktorym mialam do czynienia o wielu rzeczach mi nie powiedzial. Gdybym przed egzaminem nie spotkala laski z kursu to pewnie bym oblala. Ale to juz bylo dawno. Moze teraz sa takie zwyczaje by dziekowac.

Gość Izka123z
a my to już przed egzaminem sie gościli co wieczór na dukcie w lesie ładny chłop podobal mi sie mógłby być ojcem ,a tak po zatym to już po egzaminie sie nie spotykamy bo mam inny obiekt do okupowania

Gość trele morele30
Drozdzowka- podpisuje sie pod tym co napisalas. Identyczna sytuacja.

Gość Drożdżówka z makiem
Nie zapraszaj na żadną imprezę, no chyba że ten instruktor wpadł Ci w oko:)

Gość sprawdzają czy robią to
nie dałem, a puściłem, wiązaneczkę typu: ty chuju ile razy , kurwa będę jeszcze zdawał to chujowe prawko!!!!!!!!

Drożdżówka z makiem Nie zapraszaj na żadną imprezę, no chyba że ten instruktor wpadł Ci w oko I NIE JEST ŻONATY:):):):)

Gość nakrętka od butelki
nie robie żadnej imprezy więc go nie zaproszę. Ale pewnie pomyśli że robie i go nie zaprosiłam.

Gość nakrętka od butelki
nie jest zonaty nie ma dziewczyny;)

Gość arleta543
a ja nie stronie od niczego karzdemu daje to czemu miałam mu żalkować niech dmucha jak chojrak,i tak pużniej już spal

Gość poznanski kwiat polny
jeszcze czego.

Gość malenka milosc
ja nic wkurzył mnie na koniec, bo nie chciał mi wypisac papierka o ukonczeniu kursu i kazał wykupywac dodatkowe godziny przed egzaminem wykupiłam godziny u innego, który przez 4 godz nauczył mnie wiecej niz tamten przez 42 zdałam za pierwszym razem, zadzwoniłam do tego 2 mu podziękowac ten pierwszy do siostry mojej dzwonił spytac czy zdałam bo to jej kolega a ja mu zrobiłam antyreklame na miescie

jezdziłam z 3 instruktorami i żadnemu nic nie dawałam, bez przesady. płace duże pieniadze i jeszcze mam prezenty kupowac. nie znam nikogo kto by coś dawał po zdanym egz. Twój instruktor żartował z tą imprezą ogarnij się dziewczyno i nie przezywaj

Gość mam znajomego instruktora
nawet nie wiesz ile on ma alkoholi w domu codziennie dostaje po 5 a nawet wiecej butelek i mnostwo czekoladek,bombonierek raz mu kursantka wyslala wielki kosz roz z winem,serami,czekoladkami