Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsda

Nierealne, sprzeczne i wciaz rosnace wymagania kobiet wzgledem facetow

Polecane posty

Gość kobietka.....
ytytytyt widze ze myslenie nie jest twoja mocna strona, juz nie wspominajac o kulturze nie chce sie znizac do twojego poziomy by z Toba dyskutowac

Gość ytytytyt
jjjjjkjkjkjjkj - nie dzielę. bardzo chętnie związałbym się z grubą. kobietka...... - wiem, wiem, razi jak ktoś prawdę prosto z mostu powie

Gość jeżeli ktoś jest z kimś
i narzeka na tę osobę jaki ten ktoś jest siaki czy owaki to jest po prostu chory psychicznie.Jeżeli miałbym być chociażby jeden z dzień z kobietą,która tak postępuje,to powiedziałbym jej,żeby się odpierdoliła i poszedłbym z kolegami na dziwki,bezstresowo spędzić czas przy alkoholu.

Za bardzo się napatrzyłem się na ojca,który za bardzo nie wiedział czego chce oraz jego matkę,która go podpuszczała do robienia,mówiąc jaka to matka jest zła.Nie byłbym w stanie chociażby jednego dnia tolerować osoby,która miałaby podobne odjazdy w stosunku do mnie.

Za dobrze wiem do jakiego zła to prowadzi,jeżeli ludzie nadają kompletnie na innych falach,i za bardzo nie wiedzą co chcą od siebie. Z osobą kompletnie inną ode mnie to mogę kurtuazyjnie przy kawie pogadać,a nie robić z nią np.dzieci.

Gość Kyyyyyya
"Widze ze prawda kole w oczy. Na swiecie z kazdym rokiem, takze w Polsce rosnie licza singli, wlasnie z powodu tych sprzecznych wymagan kobiet." Chyba przez to, że faceci zamiast ruszyć gdzieś tyłek z kolegami i poderwać fajną dziewczynę wolą wyładowywać swoje żale na forum :) I powiedz proszę jakie są te sprzeczne wymagania? W poście tytułowym postawione jest tylko pytanie: "Czy prawdziwy mężczyzna ma zachowywać się jak macho czy być miękki i grzeczny, nie tracąc nic ze swojej atrakcyjności? " A odpowiedź jest prosta: kobiety nie lubią ciapowatych facetów! Nie oznacza to jednak, że lubią typ macho. Macho to typ skrajny, nacechowany raczej pejoratywnie. Facet nie może wyglądać jak pipa i nie może się tak zachowywać. Wiadomą jest rzeczą, iż obecnie faceci zachowują się jakby nadal byli karmieni piersią, ubierają jak cioty, golą 100 razy dziennie żeby wyglądać niczym Krzyś wiecznie młody Ibisz. Ględzą jak im ciężko, jak im źle a i kobiety takie niedobre, nie doceniają biedaka. I jak kobieta ma zainteresować się facetem, którego nic poza twarzą od innych nie odróżnia? Umie tylko narzekać jakie to czasy fatalne, kobiety to egoistki a w ogóle wszystko co złe dodatkowo dzieje się "za jego podatki"!

Gość dsda
Chyba przez to, że faceci zamiast ruszyć gdzieś tyłek z kolegami i poderwać fajną dziewczynę wolą wyładowywać swoje żale na forum Zaraz zaraz, mamy rownouprawnienie, albo do niego dazymy. Cchcecie go czy nie? Jesli chceciec to podrywajcie facetow! Dlaczeto to faceta ma podrywac kobiet a nie na odwrot?

Gość ytytytyt
kobietka..... :D:D:D

Gość dsda
to jak z tym rownouprawnieniem, chcecie go czy nie?

Gość bshjkahfk
ja sie zgadzam z artyuklem. kobiety chca zeby facet byl w stanie utrzymac rodzine. ma byc twardy i nie cackac sie ze soba. jednoczesnie ma byc mily i czuly. ale bron Boze nie zniewiescialy. ma o siebie dbac, ladnie sie ubierac, myc sie i pachniec ale jak tylko to czyni to zaraz zostanie nazwany pedalem. ma byc meski ale ma golic klate i plecy. ma dobrze zarabiac a jednoczesnie poswiecac duzo czasu rodzinie i planowac atrakcje dla swojej kobiety. same sprzecznosci....

Gość dsqasas
kobiety chca zeby facet byl w stanie utrzymac rodzine. ma byc twardy i nie cackac sie ze soba. jednoczesnie ma byc mily i czuly. ale bron Boze nie zniewiescialy. ma o siebie dbac, ladnie sie ubierac, myc sie i pachniec ale jak tylko to czyni to zaraz zostanie nazwany pedalem. ma byc meski ale ma golic klate i plecy. ma dobrze zarabiac a jednoczesnie poswiecac duzo czasu rodzinie i planowac atrakcje dla swojej kobiety. same sprzecznosci.... dokladnie, same sprzecznosci a kobiety maja czelnosc pytac sie gdzie tu sprzecznosci one sa takie glupie ze nie widza tego?

Gość bshjkahfk
nie wiem.. ja sama jestem kobieta. i widze jak inne babki maja wobec facetow takie wymagania ze glowa mala. dla mnie to chore

Gość Kyyyyyya
"dsda Jakie sprzeczne wyamgania? Przeczytaj jeszcze raz ten wpis, moze cos zrozumiesz..." Przeczytaj mój post to może zrozumiesz, że odniosłam się do pierwszego postu. "to jak z tym rownouprawnieniem, chcecie go czy nie?" A co ma równouprawnienie do nieudacznictwa mężczyzn? Podział obowiązków to rzecz normalna. "kobiety chca zeby facet byl w stanie utrzymac rodzine." Nie utrzymać. Pracować, kobieta też ma pracować. TO JEST NORMALNE! "ma byc twardy i nie cackac sie ze soba. jednoczesnie ma byc mily i czuly." Tak ma myć miły i czuły dla swojej kobiety, nie dla całego świata. Ma być twardy jeśli będzie taka potrzeba. Tak zachowuje się NORMALNY facet. "ale bron Boze nie zniewiescialy. ma o siebie dbac, ladnie sie ubierac, myc sie i pachniec ale jak tylko to czyni to zaraz zostanie nazwany pedalem." Zniewieściały to nie to samo co dbający o siebie. Toż to takie dziwne, że facet ma się myć i używać perfum? A facet chciałby kobietę, która nie dba o siebie? To działa w obie strony. Można ubierać się schludnie a jednocześnie wyglądać męsko. "ma byc meski ale ma golic klate i plecy." Jeśli zaproponowałabym facetowi, żeby golił klatę i plecy zabiłby mnie śmiechem. "ma dobrze zarabiac a jednoczesnie poswiecac duzo czasu rodzinie i planowac atrakcje dla swojej kobiety." Planowanie atrakcji należy do obojga ludzi będących w związku. W związku oboje powinni pracować, w żadnym wypadku kobieta nie powinna w 100% uzależniać się finansowo od faceta. To brak godności.

Gość bshjkahfk
a teraz cos w obronie mezczyn: :) - facet ma utrzymac rodzine -> a z jakiej paki? niech kobita tez sie za robote wezmie zamiast lezec i pachniec - ma byc twardy -> czemu? czy on nie ma prawa do uczuc? - mily i czuly -> a czy wy, kobiety, zawsze jestescie czule dla swoich mezczyzn? - ladnie sie ubiera -> wyzywany od pedalow - ubiera sie niechlujnie -> menel - pachnie -> jak baba - śmierdzi -> moglbys sie umyc - meski -> ogolilbys te pachy - ogolony -> pedal - ma dobrze zarabiac -> a czy wszystkie kobiety dobrze zarabiaja? podobnie nie kazdy facet zarabia dobrze - ma skakac wokol swojej kobiety -> a to wasz bawidamek czy partner?

Gość Kyyyyyya
" a czy wy, kobiety, zawsze jestescie czule dla swoich mezczyzn?" NO! ;)

Gość MOniksssee
Nieudacznicy życiowi płci męskiej zawsze narzekać będą na zbyt wielkie wymagania ze strony kobiet. Dla nich najlepiej byłoby jakbyśmy szukały bezrobotnych leni bez dachu nad głową, których jedyną wartością w życiu jest ruchano. Nie rozumieją jak nas stworzyła natura, że normalną sprawą jest to, że kobieta szuka jak najlepszego kandydata a nie śliwki robaczywki bez zębów!

Gość szuszusuzuusuzuus
ja zaczniecie cioty męskie rodzic dzieci, to my zmienimy wymagania

Gość Kyyyyyya
"normalną sprawą jest to, że kobieta szuka jak najlepszego kandydata a nie śliwki robaczywki bez zębów!" Śliwka robaczywka mnie zabiła!

ktoś tu chyba czegoś nie rozumie. czemu niby bycie silnym, męskim, zaradnym itp. ma w stać w sprzeczności z byciem dobrym, czułym i kochanym dla swojej kobiety? w przeszłości rycerz na wojnie był bezlitosny dla wrogów, a w domu dobry dla swojej kobiety. mój facet spełnia powyższe wymagania, a cioty miłej dla wszystkich to bym nawet z dopłatą nie wzięła :D🖐️

Gość Kyyyyyya
"Jesli chceciec to podrywajcie facetow! Dlaczeto to faceta ma podrywac kobiet a nie na odwrot?" Tu się zgodzę. Baby czekają tylko na zaproszenie. A co złego jest w zaproszeniu faceta choćby na kawę. Każda ciapa niezależnie od tego czy to facet czy to baba kwalifikuje się do odstrzału.

Gość do dsda
musisz być wyjątkowym ćwokiem, bo z tego co piszesz tak wynika. Najlepiej jakby kobieta cię podrywała, utrzymywała, rodziła dzieci, codziennie rozkładała nogi przed swoim Panem i Bóg wie co jeszcze. Taki laluś bez honoru i ambicji.

Gość Zenek 1000
Wsiadam ja dziś na rower i pojadę do pubu i niech się dzieje co chce. Czekam aż baba mnie poderwie, zapłaci za kolację i mnie odholuje do mamusi.Inaczej nie uraczę jej moim przerosniętym ogórcem niepokalanym.

Gość slodkie skrzydelko
jak zrozumieć mężczyznę i stworzyć związek, w którym będziesz szczęśliwa i kochana? mężczyzna od a do z :) http://mezczyzna.zlotemysli.pl/mojadrogadoszczescia,1/ -- Jak odnieść sukces w XXI w., wpływać na innych i osiągać wyznaczone cele, znakomicie się przy tym bawiąc? http://szpiedzy-umyslow.zlotemysli.pl/mojadrogadoszczescia,1/

Gość Kyyyyyya
"Inaczej nie uraczę jej moim przerosniętym ogórcem niepokalanym." Pewnie żadna nawet by nie chciała :)

Gość what do you know
"czemu niby bycie silnym, męskim, zaradnym itp. ma w stać w sprzeczności z byciem dobrym, czułym i kochanym dla swojej kobiety? w przeszłości rycerz na wojnie był bezlitosny dla wrogów, a w domu dobry dla swojej kobiety." no, dokładnie :)

Gość 123a123
O uczuciach, etyce, związkach damsko-męskich i seksie wypowiedz się i sprawdź co myślą inni w sondażach na http://www.podane.pl/

Gość dsda
Kobiety sa tak tepe, ze w ogole nie rozumieja co sie do nich pisze. Nie mozna byc jednoczesnie wysokim i niskim - a tego typu wyamgania maja kobirty i jeszcze sa tak glupie ze nie potrafia tego zauwazyc

Gość dsda
A co ma równouprawnienie do nieudacznictwa mężczyzn? Podział obowiązków to rzecz normalna. Jak zaczniesz uzywac mozgu to zobaczysz ze ma wiele wspolnego. Typowa kobieta - wszystkiemu winni sa faceci.

Gość dsda
musisz być wyjątkowym ćwokiem, bo z tego co piszesz tak wynika. Najlepiej jakby kobieta cię podrywała, utrzymywała, rodziła dzieci, codziennie rozkładała nogi przed swoim Panem i Bóg wie co jeszcze. Typowa kobieta, od kobiety nie mozna wymagac nic, od faceta wszystkiego