Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka, Wawfcia, 16-17

Powiem wam ze smieje sie z tych lasek co maja 18 lat i sa jeszcze dziedwicami

Polecane posty

Gość Anka, Wawfcia, 16-17

Co one moga wiedziec o zyciu, o otaczajacym ich swiecie?! Wiem w klasie ktora jest dziewica a ktora nie i roznica jest kolosalna. Dziewice sa wiecznie roztrzepane, nie wiedza czego chca a te ktore nie sadziewicami sa odwazne, otwarte i daza do celu.

Pójście do łóżka daje wiedzę o życiu i otaczającym świecie ? Może i tak, ale coś mi się wydaje, że ten świat z Twoim podejściem ogranicza się właśnie do łóżka i ew. toalety dyskoteki ...

Gość nnananannananana
ja stwieciłam dziewictwo jak mialam dopiero 18. i nie uważam żeby to było jakoś późno chyba w sam raz ;) teraz mam 23 i mialam paru parnerów seksualnych czyli 5

Gość nnananannananana
a to czy ktos jest dziewica czy nie.. jest to przewaznie jego wybor.. ja bym bez seksu chyba nie mogła żyć .. może mnie uwazacie za pusta ,ale tak jest

Gość opoplopl
prowo! nie mozna byc az tak głupim:O

Gość dadses
A ja sie smieje z lasek ktore straciły dziewictwo przed 18 rokiem życia .. w Polsce nie mozna pracowac mając 16lat. Zatem jesli bedzie wpadka to kto będzie utrzymywał dziecko ? Rodzice 16 latki ? ? Dla mnie utrata dziewictwa przed 18 tką to patologia i skrajna nieodpowiedizalność . Dziuekuje za uwage .

Gość Anna51zRoztocza
bycie dziewicą to wspaniala sprawa,noscie to z dumą

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
to zdarzają się jeszcze dziewice

Gość Anna51zRoztocza
oczywiscie mocium panie

Być dziewicą w wieku 18 lat to nie wstyd. Jakby miała 28 to coś by było nie tak :P

Gość kjhgvfdfghbmk,k
a co was to obchodzi kto ma co i kto co juz miał i ile i jak i kiedy w swoim kroczu. mnie nie obchodzi krocze innych bab. mam to w d.upie czy ktoras nadziewa sie regularnie na f.iuta czy nie. są wazniejsze sprawy w zyciu od sexu za ktore ceni sie czlowieka a nie jego sprawy genitalne. niech tym sie zajmuje ginekolog a nie ja na przyklad. mi nie przeszkadza czy ktos jest dziewica nawet jak ma 50 lat. to byl jej wybor i nic nam do tego. za to nastolatki kur.wiące sie na prawo i lewo są żałosne. bo ich priorytetem w zyciu jest co? zwierzęcy instynkt. no to gratuluje. ja nie uwazam ze to prowo bo wiem ze pełno jest debilek/debilów ktorzy swięcie wierzą w to co napisał autor/autorka tematu. także to wcale nie jest śmieszne ale takie bezmózgo chodzą niestety po tej ziemi i to w ilosci zatrważającej. jak ja chodzilam do szkoly sredniej mialam w klasie pełno kolezanek ktore od zawsze wiedzialy czego chcą, byly otwarte, pewne siebie i doszły w życiu do wielu rzeczy, ułożyły je sobie wg wlasnego planu i byly dziewicami przed 18stką. to jaki ktos jest zależy od temperamentu. znałam tez sieroty dające dup.y na prawo i lewo głupie pustaczki z ktorych całe liceum sie smiało, ktore dzis maja nieskonczona szkole, dzieciaki na głowie, problem alkoholowy, rozwody za sobą, siedza na bezrobociu i żywią sie w caritasie. i nie to ze uwazam ze stracenie dziewictwa po 18stce jest dobre a przed złe. po prostu to kazdego indywidualna sprawa a jak ktos uwaza jak autor topiku to wlasnie ma zerową wiedze na temat swiata , ludzi , nie potrafi wyciągac wlasciwych wniosków z e swoich obserwacji, jest ograniczony i osądza innych po sobie.

Gość szyszkaaaaaka
ja mam 30 i jestem dziewicą. jestem niesmiala i nie mam znajomych nikt mnie nigdy nie podrywal wiec tak wyszlo...

Gość Najtynieczka18
A ja sie zgadzam z autorka. Nie jestem dziewica i wszystko mi jakos latwiej przychodzi w zyciu niz gdybym byla.

Gość kjhgvfdfghbmk,k
skad ty wiesz jaka bys byla gdybys nie byla dziewica. nie jestes to nie wiesz. gdybanie to wiesz.. gdyby niby toby w du.pie rosły grzyby

Gość bardzo mądrze napisał
pan Agent T Pójście do łóżka daje wiedzę o życiu i otaczającym świecie ? Może i tak, ale coś mi się wydaje, że ten świat z Twoim podejściem ogranicza się właśnie do łóżka i ew. toalety dyskoteki zgadzam sie z nim ... dziecko myśli że ma wiedze o świecie i na podswtawie swych koleżanek określa któe są lepsze bo dają d.upy a któe gorsze w jej mniemaniu bo nie dają TOŻ NORMALNA PARANOJA DZIECKO LECZ SIĘ DOBRY PSYCHIATRA I PSYCHOLOG DO KOŃCA ŻYCIA MOŻE CI POMOŻE A BYĆ MOŻE JUŻ ZA PÓŻNO ......

Gość ciemność widzę, widzę ciemność
hahahaha jeśli Twoja wiedza o świecie sprowadza się do seksu, autorko, to szczerze współczuję i życzę lepszych priorytetów