Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiashhjjs

pomocy ,szczeniaczki !!!!

Polecane posty

Gość sylwiashhjjs
BABKA MOWI ZE MIEJSCE PSA JEST W BUDZIE ;/;/ ALE MAMA JEST PO MOJEJ STRONIE,POWIEDZIALA ZE NIDLUGO ZADZWONI DO LECZNICY WYPYTAC PO INSTRUKCJE,CIESZE SIE :) ABY ZEBY ZYLY

Gość malena 33
jak rodzina bedzie sie burzyc moje trzymaj je u cioci skoro ona jest pomocna?

Gość malena 33
ja pierdole miejsce psa nie ejst w budzie tym bardziej malutkiego szczeniaczka twoja babke bym kopnela w gruba stara dupe co za jedza pierdolona trzymaj sie powodzenia

chcesz trzymac w domu 6 psow ? wiesz jaki syf wam zrobia ? rodzina ma racje zreszta zobaczysz ze to dobre na 1 dzien a nie trzymac

Gość sylwiashhjjs
CIOCIA MIESZKA Z NAMI,ZAOPIEKUJE SIE NIMI TEZ KOCHA PIESKI,JA BYMJE PRZYNIOSLA WCZESNIEJ ALE WIECIE JAK TO STARSI LUDZIE ZE WSI...WOLELI BY ZABIC ,ALE JA IM NIE DAM

Gość malena 33
edzio wez se przywiaz kamien do szyi i idz sie utop moze wtedy zrozumiesz ze zwierzeta czuja jak ludzie debilu

obleja wszystko, obsraja, fu a jaki smród jednego bym sierściucha nie trzymał a gdzie 6

Gość sylwiashhjjs
JAK PODROSNĄ TO ICH ROZDAM DO DOBRYCH LUDZI ,ABY JEDNA SUCZKA JEST I SAME PIESKI TAKZE WEZMA NA PEWNO

Gość malena 33
tylko idz do lecznicy niech pomoga musze elciec powodzenia

takie male szczenieta nie karmi sie pasteryzowanym mlekiem.my tak raz zrobilismy z malym kotkiem,skutek- sraczka i smierc.dla tygodniowych pieskow potrzebne jest specjalne mleko z zoologicznego..ale i tak marne szasne,ze przezyja,za mlode sa.twoj dziadek ma racje,chce im ukrocic cierpienia.

malena ja wiem ze czuja musza czuc przeciez ale nie musza mieszkac z ludzmi w jednym domu bez przesady

Gość sylwiashhjjs
EDZIU WAL SIE SAM JESTES BRUDAS A NIE MALE PIESKI

odrobaczenie to narazie nie, odrobaczyc mozna dopiero po 3 tyg życia jesli dobrze pamiętam. pamiętaj ze muszą miec cieplo bo jak się wyziębią to pozdychają przez noc. palicie w nocy w piecu? najlepiej wez jakieś pudelko karton cokolwiek jak nie masz to idz do sklepu sprzedawczyni ci da jakiś karton i wyściel im czymś grubym najlepiej jakby to był polar. i koniecznie przy kaloryferze. nie wiem moze jakiegoś małego misia im tam wrzuc zeby się przytuliły, choc nie iwem czy to dobry pomysł, zeby się nie podusiły

Gość sylwiashhjjs
CIOCIA POWIEDZIALA ZE ONA ROZCINCZALA Z CIEPLA WODA I JEJ PIESEK PRZEZYL

Gość sylwiashhjjs
OKEJ ,WRZUCE MISIA :)

a to racja, po takim mleku padną muszą miec specjalne dla szczeniakow, cos jak mleko suki no ale pewnie nic z tego bo to trzeba grzac i masowac brzuch zeby sie wyproznily, na moje to marnie to widze

Gość gO brthe
edzio - szkoda że matka cie osranego nie wywaliła jak byłeś niemowlakiem do śmietnika bo na to zaslugiwałeś, nic z ciebie nie ma

tak szczerze- przeżyją. ja karmiłam moje 7 dniowe takim mlekiem jak jej wyzej opisałam. i przeżyła cała 8 teraz to byki po 30kg i tez trzymalam w domu, był syf ale trudno wazne alby wychowac. przeciez to nie rok czy pół tylko pare tygodni

Gość sylwiashhjjs
mi bardziej szkoda pieskow niz ludzi

Gość sylwiashhjjs
zjadly mleko wszystkie i spia w kartonie wyścielanym polerem wlozylam im termofor owi nety szalikiem przeczytałam o takim czymś,o 15.30 znow damy im jesc

Gość sylwiashhjjs
dobrze sie nia zajmowalam,pierwszy raz miala szczenieta,dostawala dobre cieple jedzienie ,bylaodrobaczona ,nie wiem czemu zdechla

Gość sylwiashhjjs
ciocia to robila,powiedziala ze ona sie nimi zajmnie,ona mieszka z nami,tylko babcia straszne awantury robi

Gość opoplopl
z jakiej jestes miejscowosci.mam zbedne mleko dla szczeniąt .

Gość sylwiashhjjs
nie zdechla z zimna,bo zimn au nas nie bylo,temp najnizasza to zero ..miala ciepla bude ocieplana ktora kupil jeszcze moj sp tata,na dodatek miala tam ciepla gobke,wode dawalismy jej do picia letnia i cieple jedzenie,zawsze podgrzane

Gość sylwiashhjjs
jestem ze sztuczek malych

Gość sylwiashhjjs
nikt jej nie otrul,moja mam bardzo ja lubila,i plakala jak zdechla,nikt by jej nie otrul!!!