Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najanajnajnajnana

Faceta podnieca, jak obca kobieta robi to z innymi facetami. To normalne?

Polecane posty

Gość najanajnajnajnana
Nie wymyśliłam, aż tak mi się nie nudzi. Powiedzmy, że małym podstępem hasło do pewnego portalu zdobyłam. Nie jest bi, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo, lubi kobiety. Nigdy nie złapałam go na gapieniu się na jakiegoś faceta na ulicy. Ma wszystko, sex jaki chce i kiedy chce.

koleś po prostu chce tę pannę przelecieć. a ty czytasz takie rzeczy i zamiast wystawić mu walizki za drzwi przygotowujesz się do ślubu. prowokacja?

Gość Armataaaaa
popieram zeleczek ja za taka rozmowe wypierdolilabym na zbity pysk takiego "faceta" a nie jeszcze durne tematy zakladala...

Gość siostraMierzwa
ojojoj... twojego faceta kreci jak to panna x seksi sie z panem y? ciekawe kiedy to on bedzie chcial sprobowac sexu z pania x. moze na razie chce wybadac co ja kreci... chyba masz tylko zludne wrazeie, ze jestes w zwiazku przez duze 'z'

Gość Armataaaaa
Zdzira no powiedzmy, jakbym wsunęła się na niego i zaczęła lekko poruszać, to długo wytrzymałbyś?:> Mój K. to zależy jak byś się poruszała ale ogólnie dopóki to nie ja się ruszam to można dłużej kiedy robiłaś to z G. to on raczej był na górze czy ty? haha po tym fragmencie to .... :D:D:D jakby moj facet cos takiego innej napisal to bylby koniec

"ja za taka rozmowe wypie**olilabym na zbity pysk takiego "faceta" a nie jeszcze durne tematy zakladala..." a ja przedtem ścisnęłabym mu jądra w imadle :D

Gość najanajnajnajnana
Nie wiem co robić. To świeże odkrycie. Jest jeszcze wiele innych niejednoznacznych fargmentów. ZDZIRA miłość a zdrady to wyklucza się jedno z drugim MÓJ K. dlatego może my też tego nie róbmy? może lepiej poprzestać na tych opowiastkach? ZDZIRA nie chcę cię do niczego zmuszać, jak chcesz to fajnie, a jak wolisz nie, to nie będzie MÓJ K. ogólnie seks z twoim byłem cię satysfakcjonował ? ZDZIRA nie MÓJ K. uh :| z G. raczej nigdy nie miałaś tego problemu? Zdzira z żadnym nie miałam, tylko z nim i obiektywnie jakbys sie czul z tym jakby doszlo do czegos? Mój K. nie mam pojecia Zdzira chcialabym, ale zebys pretensji potem nie miał Mój K. pretensji bym nie mial a na 120% bym nie mial jakbys robila to z kims innymi Zdzira a nauczyłeś się już rozgranczać od siebie pewne rzeczy?;P Mój K. jasne. Podtrzymuje mnie na duchu, że może jednak kocha mnie, skoro waha się. Jesteśmy już długo razem, nie wyczułam chłodu emocjonalnego z jego strony. Chce się ze mną ożenić, wielokrotnie powtarza, że mnie kocha

"Podtrzymuje mnie na duchu, że może jednak kocha mnie, skoro waha się. Jesteśmy już długo razem, nie wyczułam chłodu emocjonalnego z jego strony. Chce się ze mną ożenić, wielokrotnie powtarza, że mnie kocha" ty jesteś chyba niedorozwinięta :o albo to prowo. wybierz sobie coś z tych 2 opcji 🖐️

Gość BlackKitten
Tak to zboczenie ale zdarza się u większości facetów. ja rozmawiałam przez internet z wieloma panami i oni już tak mają nie przejmuj sie , Twój nie jest wyjątkiem od tej reguły. Moje rozmowy wyglądały mniej wiecej tak: On Lubisz seks? Ja To chyba raczej moja prywatna sprawa On A jak bys to ze mną zrobiła? Ja Nie rozmawiam o takich rzeczach z obcymi facetami, seks dla mnie to coś intymnego On Ale powiedz chociaż jaką pozycję lubisz najbardziej Ja Nie będę o tym gadac, mam chłopaka On Ok. A jak lubicie to robić ze swoim chłopakiem? Lubisz jak on ci robi **** albo **** i ***** I tak mniej więcej wyglądają te rozmowy, niezaleznie od tego czy facet ma kogoś, dziewczynę, żonę czy ja jestem zajęta czy wolna. Ale po moich obserwacjach wynika że niestety w wiekszości to żonaci mężczyźni lubie pisac na takie tematy.

Gość siostraMierzwa
to jakies jaja kwadratowe... :D jak mowie chwila moment i umowia sie na ten sex... sami lub z G :D:D

Gość najanajnajnajnana
Mamy wesele zaplanowane na 2013. Nic już nie wiem. Żeleczek, to nie prowo a życie. Uwierz, wolałabym, żeby to było prowo niestety nie jest.

Gość i coś jeszcze mi się
nasuwa:P.W tym momencie kiedy on prosi,żeby mu opisała swoje wygibasy z tamtym typem;ona mówi coś takiego:wiem co teraz robisz...Na mój gust...jedzie na ręcznym:OA facet,który ma udany sex z partnerką,raczej nie potrzebuje reni r:O

Gość najanajnajnajnana
data ustalona była na długo nim to odkryłam:O Muszę chyba pogadać o tym z przyjaciółką. Więc wg was facet który kocha nie zdradza na boku z jakimiś mało znaczącymi panienkami? Ja już nie wiem kurwa. Psycholodzy trąbią, że oni odróżniają sex od miłości. Ja pierdolę:O chyba się napiję dziś

"Więc wg was facet który kocha nie zdradza na boku z jakimiś mało znaczącymi panienkami? " bez komentarza :o miłego leczenia chorób wenerycznych idiotko 🖐️

Gość faceta wyrzucilabym n zbity py
fakt czy oddziela seks uczucia nie ma nic do rzeczy (i niekoniecznie podzial przebiega na plcie), ale facet, ktory kocha i szanuje swoja partnerke tak sie nie zachowuje!

Gość siostraMierzwa
a twoim zdaniem to normalne, ze facet, ktory kocha kobiete zadaje sie na boku z innymi babkami? :D albo prowo, albo uposledzenie jak Zeleczkowa pisala :O

Gość najanajnajnajnana
Nie jestem upośledzona, tylko zakochana:O i widać to mój błąd

Gość wg mnie sprawa przegrana
daruj sobie gościa bo przy 1 nadarzającej okazji cie zdradzi. zapomnij też tekst ze wasze pożycie jest ok. tobie sie tylko tak wydaje. jesli jednak jest ok to widocznie to zwykły złamas i nie licz ze faceci sie zmieniają, na jakis czas oczywiscie ale stare nawyki wracają nawet po latach a on widać wolny kwiatek... pisze to jako facet zeby nie było. takie pisanie to już prawie pod zdrade możnaby zaliczyć bo już to nie jest flirt tylko pyta o pikantne szczegóły. żenada po prostu. masz dupe to jej pilnuj takie moje zdanie. lecę do swojej ją zadowolić :P

Gość najanajnajnajnana
wg mnie... dzięki za wypowiedź. Dobrze usłyszeć też męską opinię

Gość a ja powiem że
Facet nic złego nie robi. Może nawet kocha autorke:p Jak każdy facet lubi babeczki. Czepiacie się

Gość wg mnie sprawa przegrana
wiesz jednak całe zycie wsród facetów zyje niestety. szkoly kluby sportowe bary studia podwórko i wogóle raczej przewaznie faceci, wiem co mówie daj se siana szkoda cie. nara wychodze po swoja 3m sie

Gość a ja powiem że
Ja mam kochankę, jednak kocham żonę. Kochanka jest do pieprzenia a żona do kochania:) układ jest jasny.

pytanie czy Autorka chce zyc w takim trojkatnym 'ukladzie':o???

Gość asds a znasz kobiety ktore nad
al chca byc z facetem po 10 latach malzenswta, jeszcze z takimi pokrakami facetow o ktorych piszesz:o??

Gość najanajnajnajnana
Wieci co mi koleżanka powiedziała? że faceci tak mają i to normalne:O i jak jej przeleciał to tylko tak sobie chciał poświntuszyć

chesz byc z takim facetem dla ktorego takie zachowanie jest normalne i bedzie Cie mozliwe zdradzal?

Gość najanajnajnajnana
wypiłam sporo. Kurwa faceci to chuje

dobrze, ze dowiedzialas sie przed slubem - choc to male pocieszenie w tej sytuacji, wiem