Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzyMaToSens.

Nie mam co robić, może ktoś da jakiś pomysł?

Polecane posty

Gość CzyMaToSens.

Siedzę, myślę i nic... kolegów brak.. koleżanek brak... nie mam co robić... z tej nudy myślę czy by nie pójść na siłownie, tylko sęk w tym, że cały tydzień trenowałem i dobrze by było jakbym odpoczął przez weekend a nie znowu tyrał :/ zresztą czuję się taki zmęczony fizycznie.. no ale nie mam co robić i chyba jestem zmuszony do treningu no bo co tak będę całą sobotę siedział przed kompem :/ macie jakieś pomysły ? :)

Gość CzyMaToSens.
Napisz coś na kafe -no właśnie piszę :P Idz do kina - sam mam iść? bez jaj :) tylko bym się zdołował.. spacer w śniegu? hehe w moim mieście śniegu brak-zresztą uznaję zasadę tak jak przy kinie, to nie jest sprawa na samotne wyjście chyba pozostaje mi ta siłka :/

Gość mniam mnia
zrob sobie cos dobrego na kolacje. np pizza troche czasu Ci zajmie

Gość CzyMaToSens.
Chujna za oknem, pod drzewem moknem....

Gość siostraMierzwa
masz jakies hobby poza silownia i cafe:P:D?

Gość CzyMaToSens.
caffe nie jest moim hobby.. a po za siłownią to jest jeszcze piłka nożna i boks ale tu akurat mam związane ręce.. przecież nie wyjdę sam jak debil pokopać piłki po ciemku marzył bym o spotkaniu z jakąś dziewczyną przy piwku

Gość CzyMaToSens.
:) i już mam plany na wieczór, spotykam się o 19 ze znajomymi, z którymi się już z miesiąc nie widziałem przy butelce whisky, eleganckooo