Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocnocnoc

podoba mi się KOLEGA mojego EX. co zrobic ? ? ?? ? ? ? ?? ? ?

Polecane posty

Gość nocnocnoc

To ja z nim zerwala jakos 2miesiace temu, a on teraz udaje ze mnie nie zna. Nawet zwykłego 'czesc' mi nie powie, nic, kompletnie nic, a okazji ma pełno. Mam go w du2pie przez to. Ale ostatnio często myślę o jego koledze, nie wiem skąd się to wzięło, wiem że mu się też podobam, bo często go przyłapuje na tym jak się na mnie patrzy i w ogóle. Ale nie wiem, jak go zachęcieć do tego by złamał tą 'święta zasade' facetów o nietykaniu byłych dziewczyn kumpli ? I jesli juz cokolwiek by było wyszlabym na strasną pi;;[;zde?

Gość majkaja jamajka..
kochana, ta świeta zasada kumpli to o dupe potłuc Nic nie warta!! Wiem z wlasnego doswiadczenia! Jak bylam w LO chodzilam z kolesiem ktory mial 3 najlepszych kumpli, po rozstaniu z nim zaczelak chodzic z jego kumplem a potem drugim kumplem :D:D:D Z trzecim nie zdazylam bo skonczylo sie LO i sie rozeszlismy w rozne strony i z tego co wiem nigdy sie o mnie nie klocili ( nie bylo seksu z zadnym dodam od razu bo zaraz sie pozypie ze jestem puszczalska) Zwiazki byly krotkie po ok pol roku kazdy Moze gdyby byl seks to wygladaloby inaczej ale to byly zwykle szczeniackie miłostki hehe

Gość Gosc
Ja osobiście nic bym z tym nie zrobiła, bo mam zasadę, że to facet powinien zacząć ten pierwszy krok. Tak więc czekałabym na jego ruch. Ale jeżeli Ty nie chcesz czekać, to nie wiem... napisz do niego na n-k, SMS na kom, na gadu. Z grubej rury napisz mu, że Ci się podoba :P Albo zapytaj, czy Ty mu się podobasz? P.S Ale mam wrażenie, że myślisz o nim tylko dlatego, że on się na Ciebie patrzy i (być może) mu się podobasz. Wydaję mi się, że bardziej zawrócił Ci w głowie, bo się na Ciebie patrzy, a nie dlatego, że Ci się podoba. Jeżeli rzeczywiście tak jest, to prędzej czy później Ci przejdzie.