Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nati_krk_

Chcialabym przytyc, a nie moge :(

Polecane posty

Probuje przytyc od pewnego okresu czasu, a nie moge i zaczyna mnie to dolowac. Byl okres, ze wazylam normalnie, a teraz znowu schudlam od nadmiaru problemow :( Przede wszystkim nie mam w ogole apetytu, zjem pol bulki i czuje sie najedzona. Macie jakies pomysly co moge z tym zrobic?

Gość pan klepka
idz do sklepu z odzywkami dla sportowcow, tam Ci doradza

Gość pan klepka
a czego Ci brakuje w mojej radzie? musisz jesc wiecej kalorii niz potrzebujesz i cala tajemnica, tam sa odzywki wysoko kaloryczne

hej Nati,ja dużo jem i przytyć nie moge[choć wcale nie musze]...

Gość tak jest tylko do
czterdziestki potem już normalnie ,tylko się tyje

Wlasnie problem w tym, ze nie mam apetytu :( Jakis czas temu przytylam bo jadlam sporo kilka razy dziennie, a teraz choc zmuszam sie do jedzenia to po zjedzeniu polowy bulki czuje sie juz najedzona.

Trzeba babcie odwidzać częściej. Ja jak u mojej pomieszkiwałem to tyłem, że aż miło.

jak tak dalej pójdzie, to wpędzisz się w anemię i awitaminozę. !) kup sobie witaminę B-complex i zażywaj, bo wpływa na poprawę apetytu 2) dużo ruchu na świeżym powietrzu - to też wzmaga apetyt 3) pij herbatki ziołowe - pobudzają wydzielanie enzymów trawiennych 4) jedz :P

BEzedury - ja mialam taki okres, ze jadlam naprawde sporo, czesto w nocy wstawalam i szlam do lodowki, wiec w krotkim okresie czasu przytylam jak na mnie bardzo duzo :) Wygladalam b.dobrze, ale niestety stres, duzo problemow na glowie spowodowaly, ze schudlam. A teraz znowu nie mam apetytu...w ogole glodu nie odczuwam, a jak juz to polowa bulki i czuje sie najedzona.

zeleczek - kupie ta witaminke, ktora polecasz i moze rzeczywiscie bede wiecej czasu spedzala na swiezym powietrzu. Mam nadzieje, ze to pomoze. Mysle, ze to wszystko przez stres :o

Jedz na przymus stopniowo coraz wiecej i wiecej.Z mobilizuj sie a sie powinno udac.Ale jest i inne troche gorsze wyjscie, brac cos na apetyt.A moze Ty masz zacisniety zoladek?

Zacisniety zoladek? Co masz na mysli? Nie mam dobrych wspomnien z brania cos na apetyt... :o Dostalam jakis "syrop" do picia rano na czczo to po wypiciu tego robilo mi sie niedobrze, bylo to cholernie gorzkie i jedyny odruch jaki sie pojawial to wymiotny :o

jeszcze mnie trzyma, mam 176 i ok 66,to dobra waga?

nati_krk_ - krk mnie zmyliło ;) Nic nie robi lepiej jak dużo jedzące towarzystwo

Moim zdaniem wazysz w sam raz ;) Az Ci zazdroszcze takiej wagi :o Idealna waga :P Ja mam 170 cm i waze 53 kg :( A byl okres, ze wazylam 58. Dera a bylas z tym u lekarza? Trocge dlugo Cie to przeziebienie trzyma :o

i możesz jeszcze wypróbować piwo, ja po piwie zawsze robię się głodna :P mówię oczywiście o jednym ;)

Pod warunkiem, ze zoladek nie jest skurczony ;) A moj jest na pewno. Ostatnio nie jem zbyt duzo, w sumie zdarzaly sie takie dni, ze jadlam bardzo niewiele. A teraz jak probuje zaczac jesc normalnie to organizm nie przyjmuje duzej ilosci pokarmu bo zaraz robi mi sie niedobrze i czuje sie najedzona.

nati_krk_ - nie pozostaje ci nic innnego jak znaleść sobie chłopa, który dobrze gotuje. Moja żona nie może schudnąć bo coś zawsze jest dobrego w domu do jedzenia (szczerze już mnie szlag trafia, bo mi baba tyje i tyje) :D

zeleczek - hmmmm, piwo, nie jest to glupi pomysl ;) Co prawda pije niewiele i bardzo rzadko, ale moze jest to jakas metoda na zlapanie gloda :D Na pewno musze cos z tym zrobic, sprobowac przytyc chociaz ze 3 kg bo z obecna waga nie czuje sie najlepiej.

bezedury - to sie ciesz :P Kochanego ciala, nigdy za wiele ;) Wolalabym miec lekka nadwage, niz miec spora niedowage :o Powinnam wazyc przy moim wzroscie, ok. 60 km a niestety do takiej wagi mi daleko :(

No niestety ostatnio tego zawiele mnie juz przytłacza ;) Ale z tym piwem to niegłupi pomysł, do tego jakieś nogi z kuraka z serem zapiekane i frytki koło 24 w nocy i bebor po miesiącu masz taki, że stóp nie zobaczysz.

bezedury :D No nie wiem czy az tak chce przytyc, wystarczy, ze uda mi sie ze 3-4 kg i bedzie ok :) Ale pomysl z piwem i jedzeniem w nocy mysle, ze jest ok. Wtedy tez jadlam ok. 1 w nocy i w krotkim okresie czasu przytylam naprawde sporo.