Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nati_krk_

Chcialabym przytyc, a nie moge :(

Polecane posty

lepiej cycki z kuraka w panierce + sos czosnkowy :P plus fryteczki. i surówka, żeby było zdrowo!

zeleczek- z chipsami ok, tylko, ze to puste kalorie :o Ale wszystkiego bede probowala. Chipsy i piwo zawsze sie zmieszcza :P

byłam i dostałam antybiotyk,teraz już troche lepiej jest, a co u Ciebie?

Od dzisiaj zaczynam jesc pozno w nocy, tuz przed snem. Trudno, najwyzej obudze sie z bolem brzucha, bo wiem, ze jedzenie tuz przed pojsciem spac jest bardzo niezdrowe. Ale cel jest inny - przytyc szybko i z min. 3 kg ;)

dera - u mnie ok. W weekend odpoczywam bo w przyszlym tyg czeka mnie duzo pracy, wiec zbieram sily ;) dera czytalam na jednym z topikow, ze masz problem z facetem/bylym, nie wiem bo za duzo o tym nie napisalas. Wyczytalam tylko, ze sie nie odezwal i od tygodnia milczy :o Poklocilas sie z chlopakiem?

już sie odezwał i niby jest ok,ale wiesz jak to z facetami jest...

Ale to Twoj facet? Nie musisz mowic mi jak to z facetami jest, ja mialam rozne syt.z bylym :o

Ja jak sobie fryty smażyłem po 1 w nocy to moja waga doszła do 130 kg

bezedury -- to juz troche za duzo :o tyle bym nie chciala wazyc. Ale z tym to jest chyba tak, ze trzeba miec tendencje do tycia ;)

Własnie o to się rozbija, że ja nie mam tendencji do tycia a po tej diecie utyłem tyle. normalnie to ja waże 90-100 kg

190 cm. Nie wiem, żarłem i tyłem, dopiero jak wiązadło w kolanie naderwałem to się zorientowałem ile waże.

to miales spora nadwage :o Pewnie nienajlepiej sie z tym czules? Ja mam 170 cm i chcialabym wazyc 59-60 kg. Mysle, ze taka waga bylaby idealna ;) Wyprobuje sposob, ktory napisales.

Ba, bóle w klatce piersiowej, dziwne odczucie w nogach. Te wiązadło to 2 lata się za mną włóczyło. Także jak chcesz przytyć to fryty nad ranem i do spania ;)

Wyprobuje ten sposob :P Jak zaczne za szybko i za bardzo przybierac na wadze to przystopuje ;) Ale u mnie jak cos nie powinno byc problemu z zrzuceniem w razie czego kilka kg, bo zawsze bylam szczupla i jak malo jadlam to w ekspresowym tempie tracilam na wadze.

Jak frytki smażysz to pokrój cebule w grube plastry i rzuć do frytek dają fajny smak i cebula smazona jest naprawdę dobra razem z frytkami. Niektórzy polecaja wegetą sypac frytki, jak dla mnie lepsza sól

Gość jolajolajolajolka
Jesli chcesz przytyc, wybierz sie do dietetyka. Ja przez wiele lat mialam spora niedowage, probowalam na wlasna reke wszystkich mozliwych sposobów na przytycie - bez skutkow. Po wizycie u dietetyka w ciagu 3 miesiecy przytylam 10 kg.