Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwonowlosa

Co zrobic, Zauroczylam sie w przyjacielu .?

Polecane posty

Gość czerwonowlosa

od pewnego czasu...hmm od miesiaca od kad nie jestem z moim bylym...zachoowuje sie z moim przyjacielem strasznie inaczej...co gorsze jak para... przez ostatnie pare dni..calowalismy sie...co mnie bardzo zdziwilo. Nigdy niemyslalam ze bedzie mogl mnie pocalowac a ja odwzajemnic... za kazdym razem te pocalunki...robia sie dluzsze...i bardziej cieple... Nie wiem kompletnie co robic :(( to moj bardzo Kochany przyjaciel jak mialam problemy z moim bylym i wgl to zawsze mnie pocieszal jak on mial problemy z byla dziewczyna to ja zawsze go pocieszalam...jestem po rozstaniu z chlopakiem z ktorym bylam 7 miesiecy. On jest po rozstaniu z dziewczyna z ktora byl 2 miesiace...(Nie on z nia zerwal ani jej nie zdradzil). Ja do mojego bylego nadal cos czuje i go kocham,i tak samo moj przyjaciel do swojej bylej cos czuje i ja kocha... Jak spedzam czas z przyjacielem nie mysle o moim bylym...usmiecham sie i wgl.. boje sie ze sie w nim zauroczylam...i boje sie to powiedziec mu... a jezeli za kazdym razem on zaczyna calowac.? i zaczyna to robic namietniei wgl.? jak moge go rozumiec.?

Gość czerwonowlosa
a penis go piekny chyba ; /