Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życiowa ola

Jestem bliska samobójstwa

Polecane posty

Gość życiowa ola

czuje ze moze to nastapic niebawem jestem taka wypalona:(

Gość ffhj
ja tez a ile masz lat?ja 17(za 8 miesiecy 18)

Gość marianna pe*
jestes denna zaopiekuj sie kotem, bo jest zimno a nie tylko czubek nosa w lusterku ogladaj

Gość życiowa ola
prawie 27 ps. kotów nie lubie, mam dwa psy:)

Jesli mozna wiedziec co u Was to powoduje? Nie mozna tak myslec wlasnie trzeba pozytywnego myslenia i nastawienia nawet w najgorszych sytuacjach zachowacie ta harmonie ducha, spokoj i nadzieje.

Gość marianna pe*
ludzie są okrutni ktoś pisał,że znalazł w lesie zawiązany worek foliowy z kociętami ocalały ..zreszta mnie tez powiedzieli,żeby dać łopatą w łeb i nie tracić kasy 3 stówy sama sterylizacja

Gość odrowąż
dobra wiadomość dla przyszłych samobójców , ten słup energetyczny 110 kV , gdzie ostatniej nocy zawisła szesnastolatka i facet w wieku 36 lat już jest wolny , prokurator kazał odciąć zwłoki i zawieźć do kosnicy

Gość marianna pe*
zyciowa ola to sobie pomyśl,ze ktos bedzie ogladał twoje nieprzyjemne zwłoki dotykał a może wcześniej sie rozłożą i się zaśmierdzisz

Gość życiowa ola
mysle ze po fakcie bedzie juz mi objetne czy ktos "bedzie ogladal moje nieprzyjemne zwloki" itd. o pozytywne myslenie, nadzieje w takich momentach (tzw nalotach samobojczych) trudno. Wrecz sa one niemozliwe:O

Gość ffhj
u mnie mysli powoduje nie dostosowanie sie do spoleczenstwa, nie wiem czy taka jestem czy w skutek depresji potrafie tylko ze soba w myslach gadac,wyobrazam sobie zycie i dochodze do wniosku ze gdybym sie ujawnila z tymi myslami to byloby niezle, ale nie potrafię, po drodze ciagle sie gubie, do tego okropne kompleksy(mam zeza i krzywe przednie zęby) do tego cerę okropna maskuje pudrem ktory zaraz schodzi, małe oczy twarz ogromną, jestem tłusta i w ogóle. mam juz dosc

Gość onatoonatoona11111
nie rob tego, bylam ostatnio na pogrzebie pewnego chlopaka ktory sie zabil, rodzina jego tak bardzo cierpi..... szkoda mi go

Gość marianna pe*
a nie chciałabys jeszcz zobaczyć cos extra? np piekne plaże, góry może gdzieś pojechać, coś kupić? ja nie chcę jeszcze umierać muszę pozwiedzac świat

Gość offerma............
autorko chcesz to zrobić, bo nie wiesz kim jesteś tak naprawdę

Gość życiowa ola
ffhj twoje rozterki sa normalne w tym wieku, z czasem przejda ale trzeba troche pracy w to wlozyc:)Akceptacja to podstawa Moje stany depresyjne sa innej natury:O do dupy z tym wszystkim:(

Gość marianna pe*
ja się tam jeszcze nie wybieram wręcz obsesyjnie boje sie śmierci..wypadku, choroby straciłam brata, i wiem,że smierć nie ma sensu!

Gość offerma............
gdybys tylko wiedziała

Gość odrowąż
są ludzie naprawdę chorzy, kalecy bez rąk i nóg i niewidzący, są pokonujący nowotwory i mają ogromną chęć i apetyt aby żyć i walczyć ale gdy zdrowa dziewczyna lub facet zastanawia się w jaki sposób strzelić sobie samobója z powodu zeza to mnie rozkłada na łopatki :( raczej pomyśl jakie przyjemności wynikają z powodu bzykania pływając w oceanie spokojnym zupełnie bez ubrania gdy promienie słoneczne ogrzewają wodę :)

Gość marianna pe*
a jaki masz plan?

Gość marianna pe*
znałam tyle osób, które na własne życzenie odeszły że na mnie to już nie działa młode dziewczyny, właściwie bez powodu matki osierociły dzieci i to małe dorośli faceci najczęściej powieszenie to chyba modne

i tak nikt z was nie popełni samobójstwa, to sie robi nie chwaląc się światu i trzeba mieć mega jaja

Gość życiowa ola
ja prawdopodobnie rzuce sie pod pociag, powiescic bym sie zwyczajnie nie umiala:O Jestem na dziwnym etapie stagnacji, niemocy, znudzenia cala ta sytuacja i braku swiatelka w tunelu. Wieczne nerwy, scisk brzucha, natlok mysli.eh

zgadzam sie z aburabi. może po prostu nie masz celu z życiu, a przez to tracisz jego sens?

Gość marianna pe*
wiem,że te osoby, które znałam nie dały po sobie poznać nic jedna zostawiła list i zadzwoniła na policję, że się wiesza policja przyjechała pod wskazany adres...nie żył

Gość odrowąż
nigdy w życiu nie miałem żadnych myśli samobójczych gdy zdrowie dopisuje i pieniądze są :) więc po cholerę ?

Gość offerma............
trochę szacunku do autorki proszę

Gość marianna pe*
tylko nie obok mojej chałupy!!! tu jest takie m-ce co jakiś czas się rzucają... okropne pomyśl o człowieku, któremu zrypiesz życie, bo bedzie cie miał na sumieniu, a on zap..a za pare groszy na dzieci, na rodzinę

Gość offerma............
autorko, a gdybym ci powiedział, że jesteś duchem o nieograniczonych możliwościach, boską istotą w tym ciele, które wybrałaś przez narodzinami i ze nigdy niczego nie straciłaś bezpowrotnie

Gość offerma............
przeczytaj sobie książki "Polskie życie po życiu" Marek Rymuszko oraz "Przemienieni przez światło" Melvin Morse są dostępne w pdf. na chomikuj poszukaj i przeczytaj