Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życiowa ola

Jestem bliska samobójstwa

Polecane posty

Gość życiowa ola
nieograniczonych mozliwosciach? heh nie ma szans, kazdy dzien mi przypomina ze glowa muru nie rozbije:O moje cele ktore sobie wyznaczylam nie maja sensu bo daje cala siebie a nic sie nie rusza do przodu. wiecznie zle wybory zle miejsce w wiekszosci zli ludzie nic tylko zasnac na wieki...

Gość marianna pe*
a co jest powodem? brak pracy?

Gość jacieniepier..
jak mnie wkurwia takie gadanie - inni maja gorzej. oczywiscie, ze inni maja gorzej, ciesze sie ze jestem zdrowa fizycznie, ale moja dusza umiera, tego nie widac, ale tez jestem kaleką.

Gość offerma............
jezeli zmienisz swoje myslenie, wszystko sie zmieni i nie mowię tego żartem przyciągasz to o czym myślisz, nawet podświadomie możesz zabić to ciało, ale i tak bedziesz żyla bo duch nie umiera w kolejnym życiu będziesz musiala dokonczyć tę lekcje oczywiście kazdy może sie zabić i Bog nie ma nic do tego, ale może nie warto, skoro to wszytko co do tej pory sie wydarzylo było - niestety - twoją kreacją i możesz zmienić to poprzez zmianę myślenia ale naprawdę musisz oczyścić umysł z negatywnych emocji przede wszystkim zrozum swoja naturę, ze zawsze byłaś radosnym, nieograniczonym i twórczym duchem obecnie jesteś w tym ciele nie rezygnuj tak łatwo

Gość offerma............
możesz też obejrzeć film the Secret, ale najpierw polecam te książki, bo musisz uwierzyć i zrozumieć, że wcale nie jesteś kupą mięsa lecz czymś znacznie więcej musisz zrozumieć, że to nie są bajki ale fakt jeżeli uwierzysz wszystko bedzie możliwe ale niestety jezeli będziesz myślała że zmiana jest niemozliwa, to bedzie zgodnie z twoimi myslami, czyli niemożliwe

Gość offerma............
"I znowu Żydzi porwali kamienie, aby Go ukamienować. Odpowiedział im Jezus: Ukazałem wam wiele dobrych czynów pochodzących od Ojca. Za który z tych czynów chcecie Mnie ukamienować? Odpowiedzieli Mu Żydzi: Nie chcemy Cię kamienować za dobry czyn, ale za bluźnierstwo, za to, że Ty będąc człowiekiem uważasz siebie za Boga. Odpowiedział im Jezus: Czyż nie napisano w waszym Prawie: Ja rzekłem: Bogami jesteście?"

Gość marianna pe*
jestes pustota znajdź sobie hobby! interesuj się czymś nie można tylko narzekać

Gość offerma............
Polecam też książkę Ghal'a "Ty dokonasz przemiany świata" Powodzenia :)

Gość marianna pe*
ciebie prawdopodobnie opanował demon i rządzi twoim mózgiem skontaktuj się z ks módl się idź do kościoła

Gość życiowa ola
prace mam ale to kompletna porazka:O mobbing ciagle nerwy, zreszta co ja sie tu bede rozpisywac o jego skutkach. Zwolnic sie nie moge bo w dobie kryzysu w moim zawodzie ciezko o cos nowego, a zyc za cos trzeba i nabierac doswiadczenia . Zwolnie sie dopiero jak cos znajde nowego. Tragiczne jest tez dla mnie to ze podejmujac ta prace musialam zmienic miejsce zamieszkania z dosc duzego miasta na malutkie miasteczko gdzie nie ma doslownie nic, zero rozrywek, wydarzen kulturalnych. Dochodzi samotnosc, jest garstka nowych znajomych ale ta wieksza bardziej wartosciowa jest w innym miescie. Rozlaka z facetem ktory pracuje i obecnie pracy zmienic nie moze, zreszta nie moglabym mu tego zrobic i wymagac od niego przeprowadzki w to miejsce w ktorym obecnie jestem:( Czuje tez brak szans na lepsza przyszlosc, na realizacje swoich planow marzen ktore powoli umieraja:O Dlatego czasami mysle ze lepiej to wszystko zostawic i dac sobie spokoj... ps. marianna co ty tam wiesz, pustota moze jestes ty hobby to nie wszystko, nie zawsze da ci taka radosc i sile do zycia. Przy powaznych problemach hobby schodzi na dalszy plan

Gość marianna pe*
podcięto ci leciutko skrzydła i robisz tragedię

Gość marianna pe*
idę spać u mnie ciagle mam z takimi denatkami do czynienia twoje zycie, twoja sprawa pozdrawiam

Gość życiowa ola
dla jednych zlamany paznokiec to juz problem duzej rangi dla innych nie.... wiec raczej sie nie dogadamy w mojej kwestii

ja pierdole nikt cie chyba nie jebał ostatni bo pieprzysz jak niedojebana 🖐️

Gość życiowa ola
dzisiaj tez mnie dopadlo:O