Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowany.

zdesperowany.

Polecane posty

Gość możesz się zatroszczyć
jesteście żałośni :-O

Zamknąłeś się tam gdzieś w czterech ścianach i marzysz o kobiecie...chyba z obrazka. Chyba masz jakieś zainteresowania, nie wiem jakiś sport uprawiasz - idź na siłownię, wyjdź do kina tam jest sporo samotnych kobiet, które myslą w podobny sposób jak Ty.

jestem ciekawa, dlaczego akurat Twoj temat az tak bardzo zostal zaatakowany. przez jedna osobE? czy kilka? zazdrosc?

"możesz się zatroszczyć" - spokojnie. Widać, kiedy są podszywy, a kiedy nie... Przynajmniej ja widzę. to jest nieodłączny element tego miejsca. Dlatego po prostu chcę się wyżalić i chyba z kimś pogadać. chociażby przez internet...

mario - ale przeciez on napisal, ze sie rozwija, ma swoje hobby, ale nic go nie cieszy.. bo nie ma sie z kim tym dzielic., tak, dzisiaj masz stanowczo zly dzien. idz spac i napisz koniecznie jutro, jak sie masz! oby lepiej!

zdesperowany a nie myślałeś o tym aby pójść samemu do klubu? przecież wiele kobiet chodzi w takie miejsca aby poznać kogoś? ostatnio byłam sama i miałam właśnie nadzieje na poznanie takiego faceta jak ty, ale niestety żaden do mnie nie podszedł, chyba jestem za brzydka :(

:-O wymyśl cos lepszego, podszyw z klubem uwidacznia, ze gimgówno w natarciu, cóż..ferie się zaczęły :-O ŻEGAM WSZYSTKICH! powodzenia AUtorze :-)

chodzę na basen 3-4 razy w tygodniu. Przeważnie na 2 godziny. I co z tego? Robię jeszcze tysiąc innych rzeczy, widuję na ulicy masę ludzi. I co z tego? Każdy ma jakiś swój świat, swoje sprawy. W sumie w Niemczech udało mi isę poznać kilka osób tak po prostu na ulicy. Generalnie na Zachodzie jest nieco inne nastawienie. Czasem ktoś po prostu uśmiechnie się albo powie "Hi" na ulicy... A u nas? Jak ktoś jest samotny to może co najwyżej zamienic kilka słów ze sprzedawczynią w sklepie. W ten weekend tak jest, jak moi znajomi gdzieś sobie wyjeżdzają albo chcą spędzić romatyczny wieczór we dwoje... Przecież nie będą się ze mną spotykać. Bo mają swoje życie... Nie mam złego dnia. Mam zły rok. Oby ten taki nie był.

Nie ma kobiet brzydkich są tylko takie, które nie wiedzą że są piękne. Każdy ma swoją połówkę i prędzej czy później ja odnajdzie.

Jedyni Twoi zanajomi to Ci z kaffe bo tylko oni mogą Cię wysłuchać. Szkoda, że to tylko znajomi wirtualni... ale na początek dobre i to.

napalonanapalona - "nie znasz dnia ani godziny i nie wiesz kiedy spotka cię miłość" Dawno tego nie słyszałem. mario100 - nie szukam tu znajomych czy miłości. To chyba nierealne. Ale dziękuję za miłe słowo.

Tak analizuje co piszesz i rzeczywiście jest delikatny problem. Gdzieś tam bywasz a tu nic. Na pocieszenie moja obecna żona miała być juz sama a tu... zjawił się i wszystko sie zmieniło. U Ciebie też Słonce zaświeci.

Gość przeciez zarejestrowany
zdesperowany to podszyw!!!! ludzie!!!!! javy wy naiwni :-O pzreciez autor już sie pożegnał, a teraz jakieś gimgówno urządza sobie popisuwę :-O

Gość zielona**wyspa
Nie szukaj na siłę, bo los płata figle, może to byc samotne kino, pusta kawiarnia,zakupy w sklepie. Czas i miejsce nie ma znaczenia, jesli nie czytasz "znaków" nie znajdziesz.Żyjemy w świecie otoczonym ludzmi, tylko zbyt mocno pragnąc ignorujemy tych którzy są tacy jak my.I bardzo trudno jest odnaleźć sie w tym tłumie.

Gość 589304
Pozwolę się wtrącić do rozmowy. Nr gg 589304 nie należy do "zdesperowanego" dlatego też proszę nie pisać na ten numer w nadziei na kontakt z nim ;)

Gość blueyesss
Zdesperowany ( prawdziwy autorze temaatu) bardzo mi sie podoba to o czym piszesz i w jaki sposób.... od razu się czuje ,że jest to szczere i płynące prosto z serca.... wierz mi ale rozumiem Cię doskonale , mogłabym się podpisać pod wszystkim o czym piszesz... wszystko jest niczym jesli nie ma się tego dzielic z ukochana osobą... w naszym wieku :-) ciężko jest jest poznac kogos wartościowego ... bo wszyscy znajomi załozyli juz rodziny mają własne życie.... myslę ,że myslisz podobnie jak ja.... jestem porządną, dobrą,atrakcyjna dziewczyna z dobrego domu i z zasadami ... chciałabym Cię poznać .... porozmawiac bo wydajesz mi sie bardzo wartościowym człowiekiem... a zawsze miło z kims takim pokonwersować... :-)) tylko jak tu nawet wejdziesz to było tyle podszywów,że nie wiem jak podac Ci jakis namiar.... podam gg to to na pewno się ktos podszyje.... ale zaryzykuje :-) 4057307 bedzie mi miło jak się odezwiesz... Miłego dnia ... :-)

Gość blueyesss
Ps do autora nie wiem czy jesteś wierzacy czy nie ale pomódł sie o dobrą żone :-) może gdzieś ona modli sie o Ciebie... :-)

Gość myszkaaaaaaaaaaaaaa
samotnosć jest straszna....