Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowany.

zdesperowany.

Polecane posty

Gość zdesperowany.
Jestem facetem, mam 28 lat. I spędzam kolejny wieczór sam w domu. Dzisiaj jak co tydzień poodkurzałem, poprałem, poprasowałem koszule do pracy na przyszły tydzień. I przyniosłem z Carrefour'a 2 siaty zakupów. Dużo warzyw, owoców i kilka plasterków wędliny. Kupuję po 5 plasterków szynki, bo sam i tak nie jestem w stanie więcej zjeść, żeby się nie zepsuło. Zakupy są straszne. Mi w sumie jest obojętne co kupię, bo samemu dla siebie nie chce mi się gotować. Bo po co stać przy garach pół dnia? żeby sobie elegancko podać obiad? A kogo to obchodzi? I chyba boli mnie gardło. Muszę o siebie dbać, bo przecież jak się rozchoruję nikt nie pójdzie do apteki po aspirynę dla mnie. Choroba w samotności jest chyba jeszcze gorsza niż zakupy. Bo więcej się myśli.

Gość eeeeeeeehhhhhhhhhhh
aleeeeeeeją gwiazd biegniemy..... pod niebiem gwiazd, pod niebem gwiazd zyjemy.. a kazdy sam

Gość możesz się zatroszczyć
:-( Jak na mężczyznę jestes jeszcze bardzo młody i wszytsko się z pewnoscią dobrze ułoży w Twoim zyciu. zyczę Ci tego!

Gość u mnie podobnie
zdesperowany, a umawiasz się na randki? To jednak chyba najlepsze rozwiązanie :)

Gość zdesperowany.
To nie jest samotność. To jest cos gorszego. Coś, co przeszywa cały organizm, zatruwa umysł, właściwie ciężko to zdefiniować. Kiedy myślę o tej wyśnionej, wymarzonej, jedynej... ona wydaje mi się tak nierealna, nieosiągalna, jak lot w kosmos albo 6-tka w lotto... I nikt nie jest w stanie zrozumieć... tylko słyszę: "czego ty więcej chcesz, przecież masz wszystko", wszystkie komentarze w tym samym stylu.. I jak poznaję jakąś wydawało by się fajną dziewczynę, to i tak ona okazuje się zajęta. Na prawdę zaczynam nienawidzić tego mieszkania, w które wsadziłem masę kasy, pracy i serca. Czuję się jak w jakimś więzieniu, albo w psychiatryku, bo niedługo zacznę gadać do siebie. Nie chcę już tak dłużej wegetować.

jak długo jesteś sam?

Gość gktors
Eh, no ja mam 19 lat. Ale na prawde..juz zazdroszcze Twojej przyszlej dziewczynie!

no wlasnie? umawiasz sie?! no i nie mozna - ona jest nierealna. jak masz ją znalezc jak jestes swiecie przekonany, ze jej nie ma! ja zanim poznalam jego, bylam przekonana wrecz, ze niedlugo kogos takie poznam! poznam i sie zakocham. Bach. Musisz w to wierzyc. Bez przesady znowu, nie odbierz tego, ze masz szukac, ale po prostu ufac, ze ktos gdzies jest. Bardzo ladnie piszesz. fajnie sie Ciebie czyta. I moze nawet nie oczekujesz zadnej rady, a po prostu wygadania sie. Pisz wiec. Z przyjemnoscia poczytam.

Gość grtregre
te zdesperowany przestan no kurwa wklejac jakies gowniane teksty z jakiegos innego forum czy tam artykulu ... myslisz ze znajdziesz tutaj fajna dupe ktora odmieni twoje zycie poprzez pisanie takiego gowna?? ;]

Gość simian raticus
niezłe prowo dam 8/10

Gość ale co ty sobie myslisz hmm
a wy sie dalej nakrecacie:) przeciez to nie pisze facet, jaki fact pisze takie bzdety ze 2 siaty zakupów przyniósł i zakupy sa najgorsze, przeciez to kobieta a wy dalej piszecie:) zaden facet nie pisze w takich drobiazgach!!

Gość zdesperowany.
umawiam się tylko z kontrahentami i raczej nie na randki... nie mam z kim umówić się na randkę. niedługo zapomnę jak to jest umówić się z dziewczyną na randkę. Jestem sam 1.5 roku, a wydaje mi się, jakbym był od zawsze. Ja już nie chcę tak żyć!

ja od 6 lat nie była nigdzie na urlopie :-( bez sensu :-( sama mam jechać do Grecji i sama siedziec przy basenie i samotnie pić driki? bez sensu, wole siedzieć w domu, ale ile można... marzę o wakacjach, mogłabym pojechac wszedzie, marzyć o wszystkim, ale odechciewa się, bo właściwie po co? i tak wiadomo, zę sama nigdzie nie pojadę :-(

Gość u mnie podobnie
Też znalezienie kogoś wydaje mi się całkowicie nierealne. Niby tysiące ludzi ciągle łączy się w pary, niektórzy wychodzą z jednego związku i wchodzą w następny. A ja zupełnie nie mogę uwierzyć, że mi też coś takiego mogłoby się przytrafić. Oj.

przeicez to typowe teksty i zaraz kobietki beda pisac zdesperowny umów sie ze mną bo; ma mieszkanie, które sam wyremontował ma kase bo robi zakupy moze wybierzesz sie z nim na zakupy? kobiety uwoelbiaja zakupy?? i te ciotowe teksty, zagubiony:)) a wy sie nakrecacie:)

Zdesperowany ja CIe doskonale rozumiem , każdy śni o tej jedynej tym jedynym, niestety zycie to nie bajka ja mam 38 lat i czuję że zmarnowałam zycie , wyszłam za faceta którego nie kochalam , który okazal sie totalnym dnem i teraz mam problem żeby sie uowlnic od niego... ciesz sie że jesteś sam, to wolnośc której Ci zazdroszczę..

tak, napewno myśli, ze znajdzie na anonimowym forum kogoś dla siebie :-( weź zajmij sie czymś kobieto i daj sie wygadać :-O

Gość sssssssssssssssssssyk
czuję dokładnie taką sama pustkę a jestem 11 lat po ślubie.. tak samotna nie czułam się od 34 lat... może powinnam trafić na prostego brzydala z prostym sercem i prostymi priorytetami...

umawia sie z kontrahentami:))czyli ma super pracę:) nie no partia na kafe jak nic jesssuuu:) kobieto kiedy to prowo wymysliłas?

Gość u mnie podobnie
No ale to się może zacznij umawiać :)

Gość zdesperowany.
ostatnio nawet zacząłem czytać bajki na dobranoc mojemu kotu, wkręcam sobie, że to moje dziecko :(

Gość gktors
ja tez sie teraz tak czuje. Ile Twoja dziewczyna powinna miec minimalnie lat ?

i mówią do niego czego ty wiecej chcesz przeciez masz wszystko:)) boze jaki facet pisałby takie bzdety przestańcie, przeciez ona to specjalnie pisze by naklecic wygłodniale laski:)

Gość cała białaaaaa
zdesperowany jak masz na imię i skąd jestes?

wyobraź sobie że nie każda samotna kobieta liczy na finanse i ustawionego faceta :-O ja jestem ustawiona , bo sama na to zapracowałam i dla mnie liczy się człowiek, a nie facet, który mi kupi szynkę czy kalafior :-O weź pomyśl czasami i naprawdę nie oceniaj innych ludzi swoja miarą :-O

czy wy wogole czytacie co pisze? ZDESPEROWANY TO KOBIETA!!!

rezerwuje nick ponieważ podszywacze już działają :( o boze ile ja bym dał aby moc przytulic na dobranoc kobiete czasem ogladam seriale typu na wspolnej, m jak milosc i marzy mi sie ich zycie zwiazek to cos pieknego wielbił bym taka kobiete nawet jakby miala 50 lat kiedy w koncu dowiem sie co to sex :(

no i już zdesperowany jest ustawiony:)) kilka prostych teksów i kobeitki wierzą, szkoda słów, żaden facet nie pisze tak ciotowato przeciez on w swoich tektstach wyraznie zaznacza ze ma kase, że ma wszystko, ze wyposzczony, ze jakie zakupy,i wy laseczki juz chetne a TO PROWO!!1