Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowany.

zdesperowany.

Polecane posty

Gość ale co ty sobie myslisz hmm
o boze ile ja bym dał aby moc przytulic na dobranoc kobiete czasem ogladam seriale typu na wspolnej, m jak milosc i marzy mi sie ich zycie zwiazek to cos pieknego wielbił bym taka kobiete nawet jakby miala 50 lat kiedy w koncu dowiem sie co to sex NIE NO TYM TEKSTEM TO MNIE POWALIŁAS!! PRZECIEZ TO PISZE KOBIETA:))) nieudane to prowo:)

Gość możesz się zatroszczyć
co wy maci e ztym prowo, jesli nawet, to co cię to boli, popisać nie można? :-O jakąs fobię macie z tym prowo!!!!!!!!!!! moze my uwielbiamy produkowac się w prowo :-O

Gość zdesperowany. . .
Też uważam, że urlop to zło konieczne... O wycieczkach nawet nie myślę. Byłem w zeszłym roku sam za granicą 2 tygodnie... I przyjechałem. Zrobiłem sporo fajnych zdjęć. I nawet nikomu ich nie pokazałem. Nigdy więcej. Nie jest to prowokacja. Po prostu mam jakąś załamkę dzisiaj. Może dlatego, że mamy styczeń roku kolejnego i te same marzenia co rok temu... Nie jestem kobietą. Po prostu samotny facet musi sobie sam wszystko zorganizować, od zakupów po pranie skarpetek i wbijanie gwoździ.. Tylko zawsze jak coś robię myślę, że gdybym robił to z kimś albo dla kogoś miałoby to jakiś sens. Nawet jak się idzie we dwójkę ze sklepu to jest jakoś inaczej. Z czasem dostrzega się każdy szczegół, który robi się samemu, a możnaby we dwójkę. I to jest włąśnie takie dołujące. JAKIŚ PODSZYW ZAREJESTROWAŁ MÓJ NICK. heh. trudno. Pozdrawiam.

ale tu akurat jest śmieszne:)) bo żaden facet nie jedzie z takimi tekstami:) marzy mu sie serialowe zycie:) wiec tu juz pojechałaś za daleko

Gość nieogarnięty facet
mi też brakuje tego wszystkiego ,a szczególnie takiej na stałe bo na chwile , moment to tylko narobi nadziei ,,a sex na 1 raz jest bez sensu bo człowiek sobie tylko ochoty narobi.

Gość gktors
zaczekaj. pogadajmy! Powiedz mi..czy chcesz porozmawiac prywatnie ?

a jakie ty gwożdzie wbijasz:) zaden facet tez nie napisałby ze ma gwożdzie do wbijania:) to typowe teksty kobiet które chca sie przypodobac jakie to one niby zaradne:)

Gość ja samotnica
to tak jakbyś pisał o mnie tez niedługo zacznę wyć :( a tak chciałabym dzielić z kimś życie

Gość zdesperowany. . .
tak chce porozmawiać prywatnie, ponieważ tutaj są same nie poważne osoby jeśli możesz to odezwij się do mnie na gg, 3217426

Gość gktors
to jest numer infobota :D

Gość zdesperowany. . ...
Widze, że ktoś próbuje wykorzystać mój wątek... DLATEGO UCIEKAM, I OSTZREGAM PRZED WSZYSTKIMI WIADOMOSCIAMI Z PODANYM KONTAKTEM - PODSZYWY.

Gość zdesperowany. . .
jakiego infobota? to jest mój prywatny numer gadu gadu

zdesperowany. ja mogę z Tobą pójść na kawę, jeżeli nie przeszkadza Ci wiejący chłodem nick ;) bez żadnych obietnic, oczekiwań, presji, po prostu umówmy się na kawę, jak gdybyśmy poznali się na ulicy albo gdziekolwiek! :) jesteś z Warszawy?

to nie mozesz sie zalogować i pogadać z nami tutaj? czemu uciekasz? nie mówi, ze jakieś głupie podszywy CIę zniechęcają, przeciez nroamlny człowiek widzi, kiedy jest podszyw

Gość gktors
podaj mi swoje gadu, bo to infobot.

Gość zdesperowany. . .... ... . ..
po prostu dołuję mnie to emocjonalnie kiedy jakiś podszyw kpi sobie z mojego problemu, jestem na to bardzo wyczulony

ok, odezwij się 589304

jeśli jeste z wawy to umów suię z eskimoską. Zawsze to coś nowego w codziennej rutynie dnia, będziesz mógł się wygadac i moze zdobyć fajną znajomośc/przyjaźń?

a kto to jest ta eskimoska?

tępy podszywie jestes zadowolony, ze przegoniłes Autora? mam nadzieję, ze nigdy nie poczujesz takeigo samotności, która dobija i nawet nie ma do kogo ust otworzyć, a jesli doświoadczysz tego to życzę ci, aby wtedy na klafe ktoś też podszywał się pod twoje wpisy :-O zero empatii zero!

Gość ????
piszesz bardzo podobnie do kogoś kogo znam...ale on ma więcej lat,i psa a nie kota;)

Zdesperowany coś nieprawdopodobnego, troche wiary w siebie, Boże jakbyś już nie "żył" a masz dopiero 28 lat. Żyj więc pełnią życia bo później będziesz żałował. Widzę, że z Ciebie taki romantyk, rzadki okaz i może dlatego SAM.

jednak nie :-O nie wszyscy wiedzą kiedy sa podszywy :-O

a i jeszcze jedno! pół metrowy chuj ci w dupe podszywie , ty kurwa fajo jebana mialam nadzieje ze poznam wspanialego mezczyzne, ktory bedzie robil mi sniadania do lozka, goraca kapiel na noc, namietny sex w nocy, bedzie pracowal na moje 'widzi mi sie' a ty chuju wszystko popsules, gnij smieciu! autorze jesli to czytasz, prosze daj mi szanse!

o prosze i nawet ja się doczekałam podszywu :-O