Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zniesmaczona

faceci sa dzis w bardzo komfortowej sytuacji

Polecane posty

Bo kobieta w bieliźnie wygląda elegancko, a facet by wyglądać elegancko musi się opancerzyć od stóp do głów:)

Gość jestem zniesmaczona
no wlasnie chodzi o to, ze brak fajnych mezczyzn powoduje, ze prawdopodobnie trzeba sie bedzie rzucic na byle co, albo wybrac samotnosc :P

Gość jestem zniesmaczona
a faceci sa swiadomi ze nas jest wiecej i nasza liczebna przewage wykorzystuja z premedytacja :P

Gość jhkhk
grzeslaw- wejdź na wiocha.pl to zobaczysz jak elegancko wyglądają kobiety w bieliźnie :classic_cool:

jestem zniesmaczona - i potem mają wymagania. Minimum 170 cm wzrostu, max 50 kilo, duży biust, zero niedoskonałości, idealna cera i ciało, zawsze chętna na seks, oral na dzień dobry, anal na zawołanie. Zawsze piękna, pachnąca i zapatrzona w swojego faceta.

A może faceci mają dość fajności (czytaj sztywniactwa) i chcą być inni od swoich ojców.

Gość jestem zniesmaczona
jhkhk - no wlasnie najgorsze jest to, ze dla wielu facetow te kobiety z wiocha.pl to ideal elegancji i kobiecosci :D

Gość hej hopla beybe
Grzesław jak to samiec już prawi te "kobylne zapędy"

Gość jestem zniesmaczona
gdyby jeszcze te chlopy cos soba reprezentowaly, jakos wygladaly, mialy jakis charakter znosny, to ja bym rozumiala ze moga miec wymagania, a to wrecz na odwrot - jeden gorszy od drugiego a wymagania maja kosmiczne a przy tym zero samokrytycyzmu

Gość KrzychuKrk
A ja bardzo lubię jak mnie laski rwą.

zniesmaczona zrozum kobieta wyzwolona chodzi w spodniach czyli inaczej, jak kobieta z XIX wieku, a mercyzna wyzwolony to jak?

Z chwilą, gdy kobiety zaczęły ubierać się po męsku, to mężczyźni się wycofali.

Gość mlemwf
przecież to facetów w pl jest więcej - w wieku 20- do bodajze 40 a chyba taki target cię interesuje co? Jeżeli tak to masz w czym wybierac bo chłopów jest więcej a nadwyżka kobiet to wynika z tego ze więcej na starośc jest babek bo dłużej żyją - to faceci powinni sie martwic- nie wiem gdzie się obracasz ale u mnie pełno wolnych i fajnych

Jak to nie jest ironia to coś w tym jest, bo mnie facet w dresie też się nie podoba, bo dres ma inne zastosowanie niż spacerować po ulicy.

Grzeslaw niegrzeslaw@tlen.pl'; Jak to nie jest ironia to coś w tym jest, bo mnie facet w dresie też się nie podoba, bo dres ma inne zastosowanie niż spacerować po ulicy. dobre :D :D :D lepsza spódnica :D :D :D

Średni Arab żyje dłużej niż średni Europejczyk dlaczego, czy tam medycyna jest na wyższym poziomie? Otóż nie średni Arab chodzi w sukience i nie piecze jak, tak jak to robi średni europejczyk.

Gość kopoko
wg najnowszych danych gus wśród ludności do 44 roku zycia na 100 mężczyzn przypada 97 kobiet (facetów rodzi się więcej), ale później szybciej sie wykruszają i np w wieku powyżej 65 lat na 100 faceto przypada aż 164 kobiety i stąd w ogólnym rozrachunku taka nadwyżka kobiet ale jezeli chodzi o młodych ludzi to kobiety są w lepszej sytuacji bo statystycznie to dla facetów nie starczy babek.

Ja mówię o czymś innym średnia wielu życia Araba dorównuje średniej wielu Arabki.

Bo Arabowie nie pieką jaj (a tam średnia temperatur jest wyższa niż w Europie), a dla faceta jest to bardzo ważne, od tego zależy długość życia.