Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zniesmaczona

faceci sa dzis w bardzo komfortowej sytuacji

Polecane posty

Kiedyś się natknąłem na badania średniej długości życia wszystkich nacji świata kobiet i mężczyźni i Arabowie biją na głowę Europejczyków i Amerykanów pod względem długości życia.

Dobre sobie. :D Kobiety obecnie mają lepiej, bo mogą wszystko i zawsze znajdzie się na nie popyt. Czy to niska, wysoka, chuda gruba, głupia, mądra, nierpacująca itp. 🖐️ A facet? Jak niski to ma przesrane, jak nie ma pracy to też kiepsko(mało zarabia), do tego to facet musi podchodzić i jak jest niesmiały to praktycznie całe życie skazany jest na samotność. 🖐️ A te jeszcze narzekają

prawiczku każda potwora znajdzie swego amatora i pewnie na ciebie przyjdzie czas grzesławie jak zabrałyśmy wam spodnie to kiece wdziwajcie :D

A kilt to w tym roku na upały kupuje to mówię całkiem poważnie, bo mam dość piekących i czerwonych od upalnych obtarc jaj.

Była taka sytykacją, że byłem z tym u pani doktor, to coś tam przypisała, ale główne zalecenie to nosić luźne przewięwne ubranie.

Nie mówię, że nie, koszulkę polskie radio jedynka już mam (poważnie) do tego Kilt:)

dokładnie :) wyznaczysz nową modę :D swoja drogą jakbym zobaczyła faceta w spódnicy to moja pierwsza myśl była by taka "czy ma majtki pod spodem" :D :D

Widziałem kiedyś fotkę, jak stoi sobie armia szkocka na jakimś apelu, a tu wiatr i kilka kiltów fruwa w górze:-D