Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogh2hpgonj

czy kobiety seria zarabiaja duze pieniadze??3 -4 tysuace?? bo ja zadnej niz ZNAM

Polecane posty

Gość pogh2hpgonj

z takimi zarobkami:o

Gość ptasiek nastroszony
pokurcz jak ma za zanajome same pokurcza genetycznie uposledzone to zapierdala to towarzystwo za 1200 . nie mozesz znac takich Niewiast wartosciowych bo to zbyt wysokie progi dla cie

Gość marianna pe*
ptasiek, odstaw ta flaszka , bo język ci się plącze

Gość ty ptasiek nie bądź taki mądry
ile msz lat, 20? 25? bo jeśli więcej o żl mi Ciebie, niedojrzałe biedne stworzenie. wyobraź sobie, że są ludzie którzy nie mają wyjścia i muszą brać pracę, jaka jest, nawet za 1100 na rękę ... bo np mają dzieci i / lub nie są francuskimi pieskami, którzy byle pracy się nie tkną ... jak mnie wkurzają takie osoby, jak Ty. BTW - ja jestem kobietą zarabiam ok 2800 na rękę. moja koleżanka zarabia pomiędzy 6000-7000 na rękę. a np moja siostra zaledwie 1200. ale nie narzeka.

Gość pogh2hpgonj
kolezanko wyzej w jakim zawodzie??:o

kto - ja, moja koleżanka, moja siostra ? mniemam, że koleżanka - zagraniczna korporacja finansowa. jest tam na ość wysokim stanowisku. ma męża :P

ale ta korporacja jest w Polsce w dużym mieście, oczywiście. i praca nie kończy się w biurze, to nie są tylko godziny 9-17. często zabiera robotę do domu lub zostaje w biurze do 19...

Gość ja zarabiam 8 kola na miesiac
i jestem kobieta- 28 lat, ale jestem całe życie w podróży, kilka dni w m-cu spedzam w polsce a tak to jezdze z kraju do kraju. ale pojezdze jeszcze ze 2 lata a poznije osiade w polsce i urodze dziecko, bede miala juz odlozone tyle ze spokojnie sobie powychowuje pocieche.

Gość gedoline
oprócz mnie znam kilka z takimi zarobkami, ale kiedyś też pracowałam za najniższą krajową i nie mogłam sobie wyobrazić, że można zarabiać kilka razy tyle

Gość ptasiek to stary cep
obstawiam 50 na karku, siedzi o takie zgrzybiałe na damskim forum i pisze takie bzdety, że szkoda oczu na czytanie :o

w 2009 roku zarabialam 1200 na reke i tez wydawalo mi sie ze znalezienie pracy za 4 czy 5 kola to cod, a tu prosze, zarabial 8... jakos sie udalo:)

ja zarabiam 2700 a jeszcze studiuję i mam dopiero licencjat więc chyba kurwa jednak mogą. w ogóle co to za pytanie ?

Gość pogh2hpgonj
a w jakich zawodach ze tak zapytam?

Gość szczybrocha
nympho a co robisz?

no tak bo 3-4 tysiaki to jest 1000 euro a tyle to zarobi ktos pracujac w sklepie na zachodzie. Jak niektorzy robia za 400 czy 500 euro na reke to ja szczerze podziwiam tych ludzi jak oni sie wyzywia, z czego oplacaja mieszkanie, benzyne etc. bo w Polsce ceny najrozniejszych artykulow porownywane jak te na zachodzie..

Gość pogh2hpgonj
250 euro w polsce

ja pracuej glownie za granica i dlatego placa mi w europejskich cenach, gdybym robila to samow wpolskiej firmie to pewnie zarabiala bym 1/4 tego, na szczescie mieszkam w polsce a zarabiamw euro:) tzn mieszkam glownie w hotelach, ale moj dom jest w polsce,

Gość elf trójk
ja mam swoją firmę handel obwoźny po bazarach robię biżuterię z półfabrykatów które wynoszą grosze. Cały mój zarobek to praca moich rąk nieraz po nocach. Ale się opłaca. Odpust w sierpniu 1300 na czysto za półtora dnia stania. Bazar średnio 200-300 dziennie czasem 500-600 a jeżdżę 5 dni w tygodniu. Gorzej zimą teraz słabo po sylwestrze ale i tak nie jest źle

Gość gedoline
jaka branża? ja mam małą działalność w branży projektowo-montażowej, praca głównie za granicą, ale czasami zarabiam naprawdę sporo 2 koleżanki w logistyce - ok 10000 na reke 1 kolezanka tez w logistyce przynajmniej 5000, premia zaleznie od umów 1 kolezanka w duzej zachodniej firmie, dzial w ksiegowosci ok 5000 i chyba tyle

Gość jak się nazywa pilot?
ja zarabiam średnio 3,5-5tyś.m-c w mojej firmie większość pracowników to laski i każda tak zarabia żadne lekarze czy prawnicy- branża finansowa

Gość jak się nazywa pilot?
ach, żeby nie było wątpliwości- w tej branży finansowej to najniższy szczebel, mamy po 23-26 lat. Jak Bozia da niedługo będzie więcej ;)

Gość pogh2hpgonj
w takim razie będę szczery: KTÓRA MNIE KUPI?????