Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

[cool]

Polecane posty

Mychol Kupuj każdą książkę w wersji takiej i takiej :D Będę miała szanse wygrać :D Ale chcesz tak się skupić tylko na nim teraz czy w między czasie zaliczyć innych autorów jeszcze?

Tak szczerze i z reka na sercu - to kiedys czytalam ale to bylo ladne pare lat temu i to byl na 95% Stephen King dwie lub trzy ale to byly chyba cienkie ksiazki nie jakies po 1000 stron :P tylko nie pamietam za cholere o czym one byly.... cos mi swita ale to bardzo z tylu glowy :P jakas dziewczynka, morderstwa pamietam cos o tym, ze ona byla w hotelu czy na jakims balu... ale byc moze cos pokrecilam nie wiem. W kazdym badz razie zaczynam ''od zera'' a jak mi sie przypomni cos w trakcie czytania to nic nie szkodzi :)

Mychol Dziewczyna+bal= "Carrie" , ale może mieć coś jeszcze, a to takie znane bardzo więc raczej byś chyba pamiętała ;) No dobra to ja już mam zaczętą kolekcję, ale masz fory bo widziałaś, że dużo inności do nadrobienia ;) Także zawody - czas start :P

czy uwazacie ze jestem nienormalny mam w barkach 100cm 170wzrostu a ta tabelka http://www.crossdressing.pl/main.php?lv3_id=204&lv1_id=3&lv2_id=9 dla kobiet pokazuje ze kobieta powinna tyle miec przy moim wzroscie a ta tabelka http://kulturystyka.bajo.pl/825,tabela,idealnych,proporzji,ciala.html dla mezczyzn pokazuje ze przy moich biodrach 86 powinienem miec 96 w klacie a mam 85 boje sie ze bede wygladal tak (przewincie do dolu) http://47xxy.strefa.pl/moj_xxy.html cycki wciaz mi rosna i wygladam tak http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/664b2ea6fec0d22f.html

nic mi wiecej niestety nie przychodzi do glowy ale pamietam ze bardzo mi sie ta ksiazka podobala czytalam ja jak zahipnotyzowana :) Ratowniczka pamietasz bestgore ?? :classic_cool:

www.bestgore.com plosie :P Blondyna podejmuje sie wyzwania, tylko jak to ugryziemy - mam wklejac fote kazdej nowej zdobyczy? :P

yyughiuh Ty się serio pytasz? :D Wyglądasz względnie szczupło normalnie, chociaż ten kwadracik mnie ogranicza co do wydania opinii :classic_cool: A co do choroby to idź do lekarza jak podejrzewasz bo ja tam na tym zdjęciu tzytzków nie widzę 🖐️

Coolturka Ale uczysz Ty się coś? Nie pytam o efekty, ale o chęci? :P Mychol Nie no na słowo będę Ci wierzyć, powiedzmy, że jak nasza kolekcja będzie się ładnie prezentować to wtedy będziemy sobie pokazywać... a w między czasie jedynie opowiadaj co przeczytałaś :P

ja juz tam dawno nie wlazilam i nie mam ochoty jak na razie :D przez te chore klimaty doszlam do takiej znieczulicy, co dalo mi do myslenia, ze czas z tym skonczyc :D

Własnie gdybym mial tluszcz to juz ym tak wygladal a rosnie mi brzuch i cycki. Chodzi mi o budowe kosci szerokie biodra waska talia i waskie barki.

dobra to polec mi cos na pierwszy ogien. Moze lsnienie? Poszukam w polskiej wersji i niemieckiej i ktora sie szybciej trafi te przeczytam :)

Coolturka Wiesz o co mi chodzi :P Mam zapisać klapsy dodatkowe czy ujemne się pytam? yyughiuh Qrwa 🖐️ Ja nie wiem, wg mnie wyglądasz jak każdy przeciętny chłopak 🖐️ Chyba nie ma określonego idealnego wymiaru :O 🖐️ Idź do lekarza i tyle

Ja lśnienie też oglądałam, ale jeszcze nie czytałam :P Z moich ulubionych to polecam "Cmętarz zwieżąt" i "Dolores Claiborne" - obie cienkie więc to też luzik

Jak coś Ci nie pasuje to do lekarza, yyughiuh. Żadne z nas tu specjalistą nie jest. Nie bój się, ja bałąm się czegoś przez parę lat, no niestety wyszło co wyszło, ale zaczęłam leczenie :) I liczę, że będzie dobrze. Blondi, ujemne niestety. Chociaż....no nie, jednak ujemne 😭