Gość ej wariaci Napisano Styczeń 15, 2012 Zonko bez tego cukru i tak by wszyscy zjedli.. :P :D Aguś facetem :P ale i mam coś z kobiety :P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ammarie 0 Napisano Styczeń 15, 2012 ZDZ przepraszam kochana ;) ale sama rozumiesz jakies to dziwne... nie podam @ na forum nie ma mowy :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ej wariaci Napisano Styczeń 15, 2012 Żonko nie jedziesz w bagażniku :P szofer serwuje przepisy z fotkami... :P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ej wariaci Napisano Styczeń 15, 2012 to podaj mi teraz na ucho :P ;) nikt nie usłyszy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Styczeń 15, 2012 hehe jak cos robie to robie to dobrze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ammarie 0 Napisano Styczeń 15, 2012 nieeee :-) lecę i dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ej wariaci Napisano Styczeń 15, 2012 to jest mail :P nie adres :P pomógłbym CI :) nie mam złych zamiarów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ej wariaci Napisano Styczeń 15, 2012 trudno :P i tak śliczna jesteś dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach