Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

ledwo żyję po imprezie , a wy? :P

Polecane posty

Gość luka w baku
* tlenu który jest potrzebny

bo upicie się i "umieranie" to synonim prawdziwego życia syndrom spojrzenia na sprawy "z innej perspektywy" - a nie tylko ciągle na trzeźwo...mężczyzna musi umieć wychlać i nie pić....:P

rev mnie się nie tłumacz ważne że ty poczułeś że żyjesz nie tłumaczę się...meżczyzna musi poczuć czasem też , ze moze umierać, a nie tylko życ.... p.s. a Ty nie czujesz , ze żyjesz?

Gość luka w baku
Oczywiście, że nie. Boję się, że mój urok osobisty w połączenie z innymi walorami i taką dobrocią może skutkować Twoim uzależnieniem ode mnie, a ja mam dobre serce i nie zrobię Ci tego:) Zresztą może raz raczysz sam pójść do sklepu, zawsze ja w niedzielę chodziłam:P

Oczywiście, że nie. Boję się, że mój urok osobisty w połączenie z innymi walorami i taką dobrocią może skutkować Twoim uzależnieniem ode mnie, a ja mam dobre serce i nie zrobię Ci tego Zresztą może raz raczysz sam pójść do sklepu, zawsze ja w niedzielę chodziłam wredna małpa....dziękuję każdy nałóg można zwalczyć....:P Czuję i obce jest to uczuciu umierania bo jeszcze nie doznałaś życia malutka...na razie to tylko wegetacja...:classic_cool:

Gość luka w baku
ależ oszukuj się dalej, że można żyć bez powietrza:) idę po piwo, jak wrócę, to może jakoś umilę Ci czas występem artystycznym(wiersz, piosenka, taniec) albo masażem:D

oczekiwałem słów pocieszenia i zrozumienia...a dostaję opierdol... mozna byo się spodziewać po kobietach....

wczoraj bylo to samo....same wymagaja zrozumienia , a nie mają go same...typowe...:P

i ty, wojownik, mężczyzna jesteś tym rozczarowany? Nie poznaję cię absolutnie nie...dodałem , ze to typowe...nie widzisz? :D

Gość luka w baku
wracam z piwem a tu co? okazuje się, że mam być jedną z wielu biegających po piwo o niee:P tak to być nie może postanawiam od dziś śnić się komu innemu, a dla Ciebie🌻

luka wiesz ze fiku mi niczego nie przyniesie...jest zbyt dumna i uparta....nie potrafi się dostosować do sytuacji, dlatego może czasem tracić wiele...:)

Gość luka w baku
tracić:D dobre sobie. Dokładnie wie co robi i ma całkiem niezłe rezultaty:) Jestem pewna, że niedługo zmieścisz się w jej "ramach" prawdziwego mężczyzny:)

Gość luka w baku
moje działania są zawsze przemyślane, nigdy nie śnię się przypadkowym facetom:) Wiem kiedy i komu powinnam:)

tracić dobre sobie. Dokładnie wie co robi i ma całkiem niezłe rezultaty Jestem pewna, że niedługo zmieścisz się w jej "ramach" prawdziwego mężczyzny ja się nie nadaję na żadne ramy a ona wepchnie jakiegoś faceta w ramy i facet się udusi , zapije lub umrze ...::P

moje działania są zawsze przemyślane, nigdy nie śnię się przypadkowym facetom Wiem kiedy i komu powinnam wysyłasz chociaż powiadomienia przed snem?

"jest zbyt dumna i uparta" dziękuję za komplement, spacer dobrze ci zrobi, przejdź się po piwko, bo jestem zajęta ;)

Gość luka w baku
nie dostaję je rano z podziękowaniami

Gość luka w baku
fiku też zwróciłam na niego uwagę komplement najwyższej rangi:)