Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

ledwo żyję po imprezie , a wy? :P

Polecane posty

nie twierdze że jesteś, twierdze że podnosisz swojego ego, udając takeigo uważasz ze musze sciemnać kogoś by poczuc sie lepiej? no nie...haha:D

widizałam na innym wątku, ze jesteś wierny swojej kobiecie i taka postawę uważasz za jedyną słuszną a jaki mężczyzna może być niewierny kobiecie jeśli ją ma? tylko dziwkarz

"a jaki mężczyzna może być niewierny kobiecie jeśli ją ma? tylko dzi**arz" i tu się zgadzamy :) choć raz

nie uważam żebyś poważnie pisała takie bzdury...nie wiem skąd Ci to do głowy przyszło , ale brak faceta i seksu Ci nie służy...

a mnie nikt nie uświdomił do tej pory, dobrze, że mam ciebie, tak bym zginęła, a tka wiem jku czemu dązyć

zdobędziesz to i już nie odejdziesz od tego - sama zobaczysz....jeżeli uda Ci się to zdobyć w normalnych warunkach , to pokochasz to...:P

oj już się nie ekscytuj, ile razy można umierać jednego dnia?:P Fiku, dystansu trochę, zwłaszcza do tego pana🌻

oj już się nie ekscytuj, ile razy można umierać jednego dnia? wiesz ile razy? by żyć , w nieskończoność....:P

Lubi Cię i nie wie jak się wepchnąć w te ramy jednocześnie nie odczuwając uszczerbku na swojej męskiej godności i nie tracąc nic z prawdziwego twardziela.;)

Względem reszt też, tylko nie jestem do końca przekonana, czy to dobrze. Revolver ma tendencje do przeciągania struny, z jednej strony fajnie jak jest taka napięta do granic możliwości, a z drugiej nie wiadomo czy ta struna nie pierdolnie całkiem, a wtedy DUPA:p

"faceci to dzieciaki " Więc całkiem dobrze wtapiasz się w tłum. "a z drugiej nie wiadomo czy ta struna nie pie**olnie całkiem, a wtedy D**A" Ale czyj to wtedy będzie problem?

Więc całkiem dobrze wtapiasz się w tłum. od tego nie da się uciec nigdzie....taka natura....