Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Singiel Idealista

Jak odbić komuś dziewczynę?

Polecane posty

Gość Singiel Idealista

Rozglądam się wokół, bywam na różnych imprezach, odwiedzam ciekawe miejsca, ale wszędzie wszystkie wartościowe dziewczyny zawsze są z kimś. Mam dość poszukiwań, chciałbym przejść do ofensywy. Stąd moje pytanie. Czy znacie jakieś sprawdzone sposoby aby odbić dziewczynę innemu facetowi?

smierdzacy len z Ciebie :-P Na gotowe bys przyszedl? A nie laska wyszukac sobie wartosciowa dziewczyne i o nia zawalczyc ?

Gość Singiel Idealista
Niby gdzie? Mam jechać na Ukrainę?

Gość jannyt
worek na głowę i do bagażnika

Gość jutrobedelepsza
a ile masz lat singiel?

Gość Prawdomówny Beniamin
póki nie zaobrączkowana - zawsze masz szansę okazać się tym lepszym i wybranym :classic_cool:

Gość styczniowy przyjaciel
Jak ci facet matrzaska po.... to odeche ci się niszczyć cudzy związek. Poszukaj sobie wartościowej dziewczyny. W sklepie jej nie kupił z pakietem wierna, wartościowa

Gość Prawdomówny Beniamin
zwiazek który nie przetrwa takiego "atake" i tak by nie przetrwał :P

Gość taki jeden facet27
Niema czegoś takiego jak odbijanie dziewczyn..jak to się mówi jak suka nie da to pies nie weźmie...wiesz jak jest jakiejś dobrze ze swoim facetem to z nim zostanie ,a jest też wiele par/związków takich "przejściowych" ..,ale to już ty sam musisz się rozeznać jak silne są związki dziewczyn które Ci się podobają..po prostu nie patrz na to czy ma chłopaka tylko zaproś ją gdzieś w fajne miejsce jak gdyby nigdy nic ....jak się zgodzi to znaczy ,że się nudzi w związku i wtedy musisz tylko wypadać czy jej potrzebny jest kochanek czy nowy facet... Generalnie to traktuj zajęte tak jak wolne tylko wiadomo ,że przy ich facetach musisz być subtelny bardzo.

Gość taki jeden facet27
Są też tak bezczelni kolesie ,że aby zdobyć laskę to zapraszają gdzieś ją nawet z chłopakiem gdzieś na swój teren ..np działkę , domek nad jeziorko gdzieś ..na zasadzie ,że niby oprowadza ich oboje ,ale cały czas uwodzi laskę ...a faceta "poklepuje po plecach" ,żeby czuł się "bezpiecznie" ..,a potem zostańcie na noc przecież nie będziecie wracać po nocy ..jak wyczuje ,że laska chętna ...,a to się napiją i upiją jej chłopaka ..: ) ..bywały i takie akcje

Gość Loomirjferomel
Odpier.dol sie od czyichs dziewczyn.

Gość taki jeden facet27
są różne związki Sa takie ,że dziewczyna kocha faceta --tu nie masz szans Są takie wypalone ,ale z przyzwyczajenia - masz szanse na kochanka ,a jak ja zaciekawisz osobą swoją to może przeskoczy Są też związku bo oboje byli samotni - dośc duża szansa Są też związki gdzie laska jest z rozsądku ze swoim misiem bo ją wielbi jak ksieżniczkę ,ale pruje się na bokach - szansa na zostanie kochankiem Ale to wszystko trzeba pierw sprawdzić ..zobaczyć jak dziewczyna reaguje na różne twoje próby nawiązania lepszego kontaktu.

Gość glen muller
Są też takie, że poczujesz pięść porzuconego misia na twoim ryju Albo takie, że obudzisz się związany w pokoju u Dextera ...

Gość ej, jak ktoś jest z kimś i go
zdradzi, to oczywiste, że jak będzie z tobą, to też zdradzi, no helooł?

Gość lubię wkurzać
Znałam kiedys pewnego idealistę. Twierdził że cudze dziewczyny i żony są dla niego tabu.

Gość Zielona Laska
W dzisiejszym świecie ładna dziewczyna ma wiele propozycji, a facet mający kasę dużo więcej możliwości, aby jej zaimponować. Dlatego w pierwszej kolejności znajdź sobie źródło dochodu. Zgromadź jakieś oszczędności. Jest wiele młodych dziewczyn szukających sponsora. Zrobisz którejś dziecko i jest twoja :)

Jak odbić komuś dziewczynę?" a wiesz jak łatwo obic gębę takim frajerom jak ty :)

Gość Polerujący granity Florian
lubię wkurzać sprawdź, co u niego ;)

Gość lubię wkurzać
zwierzątka, dopalacze, faceci, anal, eksperymenty, testy na HIV, panika itd.

Gość gość
no sensownie piscie

Gość gość
hahah to trzeba być desperatem :p poza tym skoro ktoś daje się odbić, to nie łudź się ze Ciebie nie zostawi. jeśli nie jest jakims pasztetem to prędzej czy później ktoś się znajdzie

Gość gość
tekst,, zostaw frajera dla bohatera,, dzialal

Gość gość
Do mojej partnerki przystawiał się kiedyś amator cudzych dziewczyn. To było na dyskotece. Cwany gość. Żaden prymitywny burak. Poprosił mnie o zgodę na taniec z moją dziewczyną. Pełna kultura. No a po powrocie z parkietu moja dziewczyna mówi mi że facet zaproponował jej randkę na drugi dzień oraz pójście do kina. Ponadto pocałował ją podczas tańca w szyję i oświadczył, że gdyby był na moim miejscu to nikomu nie zezwolił by na taniec z nią. Dał jej czas do namysłu do kolejnego tańca. Oczywiście na kolejny taniec nie wyraziłem zgody. Facet odszedł jak niepyszny. Narobił sobie nadziei. Ja miałem dziką satysfakcję, że nigdy nie będzie miał mojej dziewczyny, że mógł sobie o niej tylko pomarzyć,a jest ona atrakcyjną kobietą. Tacy osobnicy szukający dziewczyny nawet kosztem innych to desperaci. Przecież w każdej chwili ryzykują swoim życiem i zdrowiem gdyż mogą trafić na jakiegoś napakowanego i agresywnego partnera dziewczyny, którą próbują poderwać.