Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczka4556

POGONIŁAM 28LETNIEGO GOŁODUPCA .

Polecane posty

Gość majeczka4556

No juz mi cisnienie podskoczyło...facet ma 28 lat ..jezdzi polonezem ,nie ma pracy,mieszka z mamusią..nawet na kino nie ma. i do mnie startuje od roku!!!! i zakonczyłam to konkretnie,powiedziałam mu w oczy ze jest pizdą..i nie udacznikiem . i nie spotykam sie z takimi facetami !! przeciez on nawet pierscionka zaręczynowego nie miałby za co kupic, mam 23 lata, pracuje..wyjezdzam do niemiec charuje jak wół i z dobrymi efektami . a przychodzi taki i chuj wie na co liczy, co może wesele mam zasponsorowac?? zapytałam go jak sobie wyobraza to?? moze mam go utrzymywac.kurwa !! i wygląda jak rasowa pizda,,ze miał odwage wystartowac do mnie . w wieku 28 lat to ja juz bede miała własne mieszkanie za zarobione pieniądzę. i rodzinę a ten chujem na co liczy?czy ja jestem normalna?? muwazam ze ktos taki nie nadaje sie do założenia rodziny.

Gość ola23432
i dobrze zrobiłas, facet bez ambicji i planów.

Gość Ricardo Izecson
Materialistka i wulgarna. Gdzie on miał oczy, że do takiego czegoś zagadywał.

Gość Super p(l)an
majeczko - ależ skąd!! Taka qrwa do takiej qrwy nie pasuje ani w ząb!!! To oczywiste jest.

Gość Ricardo Izecson
Kurwa pizda kurwa :D

Gość taki jeden facet27
od roku startuje i od roku niema pracy tak :D?

Gość autorka za granicą chyba tak
się rozchamiła, wszak Polscy mężczyźni są porządni i nie pasują do takiej jak ona:D

Gość styczniowy przyjaciel
Masz trochę racji, ale może jemu takie życie odpowiada i nie chce więcej. Może nie ma mentalności materialisty. Są tacy ludzie, którzy lubią to co mają i nie dążą do osiągania, co raz więcej......

Właściwie to masz racje. Tu nie chodzi o kase, ale o zaradnośc i pracowitość. Kobieta haruje, a facet sie leni. To coś nie tak :o Ja nie pracuje, ale i tak bym na takiego nie spojrzała.

Gość NIE MOŻLIWE nie możliwe
cholera wie :) może faktycznie się bidok w tobie zakochał

Wiązanie się z takim facetem oznacza, że będzie miała raczej życie na podstawowym poziomie z Polonezem pod domem i wersalką na raty. Dobrze zrobiłaś.

Gość Super p(l)an
No. A miłość to można sobie w d...e wsadzić. A BMW łatwiej wchodzi niż Polonez. :classic_cool:

BMW jest jak sex przyjemność z jazdy ;-)

w wieku 28 lat to ja juz bede miała własne mieszkanie za zarobione pieniądzę. ////////// i prócz tego mieszkania nie będziesz miała już nic. Dodatkowo zyskasz: - garba, - wściekłą minę od zbyt ciężkiej pracy za zbyt słabe pieniądze - zniszczone dłonie - zniszczona skórę na twarzy - zbyt starczy wygląd. - i poczucie nieposiadania niczego za lata ciężkiej pracy A kiedy już władujesz cała kasę w mieszkanie, zobaczysz e nic ci nie zostało. A będzie trzeb a płacić rachunki. Wówczas na nowo zajmiesz się fizyczna harówką, na Zachodzie. By jeszcze szybciej się starzeć, zużywać i tracić młodość do 40-ki. Założysz rodzinę - twoją chlubę? - dziewczyno z tego co widzę, by ją utrzymać, będziesz musiała włożyć jeszcze więcej pracy fizycznej. Zaorasz swoje ciało, i życie na amen. A dzieciom i mężowi dasz siebie jako wyniszczoną, zawiedzioną starczą matkę, i żonę. Praca w niewłaściwej dziedzinie, odbierze ci 80, a da 20. I skąd masz taką pewność że założysz rodzinę? - mylisz że faceci to debile i wejdą w układ z fizycznie pracującą, ambitną robotnicą, która skazana jest na biedę, i ciężką pracę?. Teraz już wiesz, skąd się bierze bieda, i biedni ludzie.

mam 23 lata, pracuje..wyjezdzam do niemiec charuje jak wół i z dobrymi efektami . //////////////// jedna z najgorszych wersji kobiety. Ambitna wściekła Harująca jak wół, skrupulatnie odkładająca na rachuneczku pieniążeczki. Czy jej się wydaje że młodość trwa do 80-ki ?. Obudzisz się przy 40-ce i zobaczysz ze prócz mieszkania okupionego młodością, nie masz nic prócz starości w lustrze.

Gość Hyundai jjjj fr
Prowo czy nie Dobrze zrobiła Gościa matka pogonila żeby sie za zaradna laske brał Ona zarobi i będzie mieć swoje I nikt jej nie wypomni. Ta. Sama . Kandydaci bedą jak muchy Do gowna :P

Gość do majeczka4556
pewnie pracujesz fizycznie na saksach i nie masz wyksztalcenia

Gość TO KOLEJNA_ambitna_KOBIETA
Która robi karierę w branży przetwórstwa owocowego (zbiór truskawek itp)

Tyle, że na zachodzie stać ja za to na dom i samochód. W Polsce co by miała hmmmmm?? nic

Gość niektóre laski tutaj to puste
"w wieku 28 lat to ja juz bede miała własne mieszkanie za zarobione pieniądzę. //////////" i będziesz w nim mieszkać SAMA:D a potem nie znajdziesz NIKOGO< bo kto by chciał kogoś tak prostego...

Gość niektóre laski tutaj to puste
skoro autorka jest taka zajebista, to niech pokaże, jak się zarabia kasę w Polsce:D o ile ma z czym startować do jakiejkolwiek pracy:D

Dokładnie jest ambitna i chce mieć coś własnego. Imponują mi niezależne kobiety, a nie zwykłe kury domowe, które czekają na gotowe i wyszukują sobie problemów. Pracowitość tylko chwalić. Po wypowiedzi autorki widać, że nie da sobie w kaszę dmuchać ;-)

Gość Super p(l)an
Maaasz racjeee. Wow. Zrób se z życia ubiiiiii kacjee. Wooow. Jeesteś suuuper laska, i zostaw przychlasta. WOW. A może BLEEEEE (?)

Gość TO KOLEJNA_ambitna_KOBIETA
co Wy pierdolicie?:D dorobi się na zbieraniu truskawek?:D. Może się mylę, ale wydaje mi się to nie realne