Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KD88FFgg7g

CZY WCHODZENIE W DOMU NA KRZESLO I SCHODZENIE COS DZIALA NA CIALO?KTO SIE ZNA??

Polecane posty

Gość KD88FFgg7g

podobno rzezbi uda i pupe czy to prawda? ile razy trzeba wyjsc na krzeslo zeby cos dalo? podobno podobny efekt jak wychodzenie po schodach

Gość On 22 y.o.
cycki Ci zmaleją

każde ćwiczenie coś daje ;] ale żeby był efekt (i ot zależy jaki czy spalenie tłuszczu czy wyrzeźbienie mięśni) to trzeba dużo ćwiczyć.

Gość KD88FFgg7g
lewiatanie widze ze sie znasz blagam powiedz mi co robic by uda wydawaly sie pelniejsze i wyrzezbione czy to wchodzenie na krzeslo cos da czy wrecz jeszcze bardziej odchudzi ? plisss moje uda sa jak zapalki i nie wyrzezbione wcale co robic i jak cwiczyc by nie stracic jeszcze bardziej ich ?:(

Gość nie cwicz bo wiem ze cyce male
piersi strasznie zmaleja od tego cwiczenia

Gość niJESTEM TRENEREM FITNESS
TO WCHODZENIE NA KRZESLO SPALI CI CALY TLUSZCZ I PUPA ZMALEJE I UDA SCHUDNA WIEC NIE RADZE!!

Gość ksdjfpiasudhfpIUSH
dla mnie co nawyzej mozesz spasc i sie polamac - ubierz sie cieplo i idz na szybki spacer (napewno saplisz wiecej kalorii i wyrzezbisz lepiej pupe jak szybko pomaszerujesz)

Gość dziek ize sie martwisz o mnie
na spacery to ja tez chodze i nic nie daja a chodze od lat i szybko i dlugo i teraz moze to cos mi da a na krzesle super sie wychodzi i nie polamie sie

KD88FFgg7g -> jeśli chcesz nabrać mięśni to musisz ćwiczyć tak długo aż mięśnie nie zaczną ciebie boleć, po czym przerwa i znów ćwiczysz do oporu. jak wykonasz kilak serii to robisz przerwę 1-2 dni aby mięśnie się zregenerowały. Bo mięśni przybywa jeśli się podczas wysiłku uszkodzą (czyli będą boleć) bo potem to się zabliźni i zmieni w tkankę mięśniową przez co będzie jej więcej

Gość mylitllepony^^
ale bzdury - masakra uszkodza ... jak pozrywa miesnie to z czasem zacznie kustykaci bedzie miec pozwapniane sciegna ;/ a bol to zmeczenie miesni- prowadzi tylko do zakwasów jezeli chcesz budowac masemiesniowa musisz robic cw z obciazeniem a jezeli na spalanie to raczej bieg elastycxznosc to minimum obciazenia a duzo powtórzen

czyli ile razy musze wejsc na to krzeslo zeby to cos dalo na rzezbe miesni ? wystarczy 100 razy jedna noga i drugie 100 razy druga noga na dzien ?

mylitllepony ->widać nie rozumiesz o co mi chodzi z tym uszkodzeniem ;] nie chodzi mi o jakieś masakryczne przeciążenie mięśni tylko ćwiczenie aż zaczną boleć (a nie też jak bolą), bo wtedy robią się małe uszkodzenia które potem stają się bliznami a w końcu tkanką mięśniową.

dziek ize sie martwisz o mnie -> lepiej zwiększać cały czas ilość, bo taka sama codziennie w końcu przestanie dawać efekty ;] i rób mniej ale po parę serii dziennie

ale czy wtedy nie schudna mi nogi i pupa jeszcze bardziej ??

Gość ff8gihh
NIESTETY SCHUDNA CI UDA BO TLUSZCZ BEDZIE SCHODZIC OD TAKIEGO WCHODZENIA NA KRZESLO BO TO AEROBOWE CWICZENIE PODOBNE DO WCHODZENIA PO SCHODACH I SPALA SIE TKANKA OD TEGO JAK DIABLI I PUPA MALA SIE ZROBI JAK RODZYNKA I UDA JAK PATYCZKI WIEC NIE SLUCHAJ LEWIATANA CYCKI TEZ ZMALEJA OKRUTNIE OD TEGO NIESTETY!!

Gość mylitllepony^^
nie robia soe udzkodzenia zadne co ty wogole wymyslasz? uszkodzenia sie robia przy rwaniu z duzamasa, naglych szrpanieciach bol ktory jest odczuwalny p;odczas dlugich ciwczen to od skurczu beztlenowego wmiesniach co daje TYLKO zakwasy

o ile na nich nadmiar tłuszczu to tak ale jak nadal będziesz ćwiczyć to w końcu mięśnie się rozrosną tak że zyskasz w udach

Gość ff8gihh
ALE ONA NIE MA NADMIARU TLUSZCZU BO PISALA ZE A UDA CHUDE BARDZO LEWIATANIE WIEC OD TYCH CWICZEN JESZCZE BARDZIEJ JEJ SCHUDNA NIESTETY BO WCHODZENIE NAKRZESLO TO AEROBY

Gość mylitllepony^^
nie rozsmieszaj mnie jak nie zajedziesz miesni to nie rosna?:D jestem fizjologiem i fozjoterapeuta uwierz ze rosną, wystarczy ruszyc głowa;]

Gość ff8gihh
LEWIATAN A JAKIE MIESNIE ROSNA PO POMPKACH /?? HAHHAA PLECOW?? HAHHA MUSIALBYS JESSC BIALKO I DUZO MIESA ZEBY ROSLY MIESNIE NIGDY NIE UROSNA JAK SIE NIE JE DUZO BIALKA I MIESA

Gość TOprawdaaa
MIESNIE UROSNA TYLKO WTEDY JAK SIE BIALKO WCINA I TO DUZO BIALKA!! gosc wegetarianin nigdy nie bedzie mial takiej budowy jak gosc miesożerca@

ff8gihh -> wytłumacz mi dlaczego skoro nie ma tłuszczu (czyli co spalać z ud) to czemu maja jej jeszcze bardziej się skurczyć? a pompki się robi na mięśnie ramion i klatki. mylitllepony^^ -> kurcze to nie wiedziałem że od leżenia też rosną tak szybko że można to zauważyć w kilka tygodni :D

Gość mylitllepony^^
no tak bo napisalam lezenia:) a wiesz co to pozycjeilozowane? i madry trening budujacy miesnie? a nie jakies bzdury sporzed 30 lat?:D czlowieku trnuje codziennie ok 15 kobiet, czasm mezczyzn a ty zrobisz 5 pompek wieczorem i sie podniecasz:d jakbys wszytskie rozumy pozjadał:)

mylitllepony -> tylko że trening aby by skuteczny to musi trochę potrwać czyli obciążyć mięśnie bo bez tego się nie da ;] a co do pompek to jak na razie dochodzę do 40 w jednej serii a robię ich po około 10 co w sumie daje tylko 400 dziennie toż to prawie nic :P

Gość mylitllepony^^
obiazac a przeciazac to co innego, w tym istota dobrego treningu mimo ze nie zajezdzam miesni efekty mam wiec jak niewiesz to po co sie wymadrzasz:) omoj boze to jak robisz 400 to znaczy ze jestes juz najmadrzejszy i anatomie masz w 1 palcu AHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:D

mylitllepony -> tylko że odpowiednie przeciążenie jest skuteczniejsze ;] naprawdę jestem najmądrzejszy przez to? fajnie :D

Gość Maalajka
Ahaha levviatan nie mogę;)))blizny od których rosną mięśnie haha Zgadzamsie za to z mylittlepony

Gość mylitllepony^^
hehe skuteczniejsze bo co?:D bo sprawdzałes na kim NA SOBIE?:D i to twoje zdanie moze dla ciebie to ejst skuteczniejsze wiec nie rob z tego pierwszej zasady treningu dla calego swiata pozniej przychodza pacjenci ktorzy maja poprute miesnie wlasnie tak glupimi sposobami i pomoz;] napraw no tak ale zapomniałam ze to idealny trenong vbo ty goru tak mowisz buhahaha:)

Maalajka -> blizny które powstają przy obciążeniu a potem zmieniają ie w tkankę mięśniowa czytaj dokładnie :P

mylitllepony -> bo taki sposób jest najlepszy tylko trzeba wiedzieć kiedy skończyć i po drugie trzeba też dobrze wykonywać ćwiczenie (czego wiele osób nie wie jak dokładnie wykonywać)