Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rycerz Starej Republiki

Jakie znacie smutne piosenki?

Polecane posty

Gość Rycerz Starej Republiki

Jestem przygnębiony, zamierzam jak najszybciej wypalić ten żal, dlatego muszę go spotęgować. Jakie znacie smutne piosenki?

Gość Bastilia Shan
mogę cię ukoić Revanie :classic_cool:

Gość Gównosław
Na kafe ściął mróz z nieba spadł wielki wóz przykrył drogi pola i lasy uprzejmośc zmarzła na lód dobre posty zmorzył głód lecz przynajmniej się można pośmiać na południu już skwar miękki puch z nieba zdarł kruchy pejzaż na piasek przepalił jak upalnie mój grzesławie lecz przynajmniej być może wreszcie byś się tam zakochał a w zadupiu grzesława pada deszcz gdy konieczność istnienia grzesława trudna jest do zniesienia w korytarzu i w kuchni szcza też przyklejony do ściany zwija mokre dywany nie od deszczu mokre lecz od szczoch w poznaniu już noc Noxi wciąga głowę pod koc raz zasypia i sprawa jest czysta dłonie zapleć i złóż nie obudzisz się już lecz przynajmniej raz możesz się wyspać jeśli wrażeń cię głód zagna kiedyś na kafe nie za długo tam chyba wytrzymasz lecz na kafe przynajmniej życie płynie zwyczajnie słońce wschodzi i dzień się zaczyna a w realu pada spermy i szczochów deszcz przemęczony i senny fiut grzesława nie szczędzi spermy grzesław jak mysz się poci też z góry na dół kałuże przepływają po sznurze nie od deszczu mokrym lecz od spermy bo w realu pada deszcz gdy zagadka istnienia grzesława zmusza mnie do myślenia w korytarzu i w kuchni szcza też przyklejony do ściany zwija mokre dywany nie od deszczu mokre lecz od spermy bo w realu i na kafe pada deszcz