Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksjhdfsbjd

Jaką karme dla psa polecacie?

Polecane posty

Gość ksjhdfsbjd

pies średniej wielkości,rasy amstaff.

Gość ksjhdfsbjd
chce taka zeby byl szczesliwy i robil zdrowa kupke

Gość ksjhdfsbjd
to tez podszywie;)

Gość brak zaufania
cos mam bak zaufania do karm kiedys jak psy byly karmione resztkami z obiadow miesem kasza iryzem zyly dlugo odkad weszly karmy ktore maja niby byc zdrowe py zyja krocej moral krotki jest

Gość nie nie nie riguerhtuer
moja niunia tylko pedigri junior , a juz nie jest juniorem ;p

Gość ksjhdfsbjd
ja prócz karmy gotuje mu kasze,ryz plus warzywa i mieso,raz na tydzien dostaje jajko,jogurt naturalny,karmilam go eukanuba ale widze,ze mu sie przejadla i nie wiem jaka teraz kupic.

Gość ksjhdfsbjd
up;)

Gość różowa pomarańcza
ja daje swojemu to samo co ty plus resztki z obiadu zawsze dostanie i sie opycha,mój lubi karme Canillou czy jakoś tak lub chappi ale tylko z kurczakiem:)

no jak ktos miesza karme gotowa z jedzeniem gotowanym to niech sie nie dziwi ze mu pies ciezko choruje. Tak nie wolno robic gdyz karmy z lepszych polek maja pelen sklad witamin i dokladnie dobrane skladniki rowniez w ilosci do rasy, wieku, wielkosci i aktywności psa (wszystko jest podane na opakowaniu) Tak wiec jesli karmisz psa gotowcem a do tego podajesz gotowane jedzenie prawdopodobnie odzywiasz go baaaaaardzo nie zdrowo - bo za duzo np. witamin, wiecej niz zapotrzebowanie psa - bardzo szkodzi. Jesli diety gotowanej nie dobral dla psa dodatkowo do karmy gotowej trener, ktory sie na tym zna to lepiej samemu nie eksperymentowac. Polecam Orijen - najlepsza karma na rynku, zdecydowanie.