Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriolog

Czy każda dziewczyna odczuwa pociąg do własnej płci?

Polecane posty

Gość kafeteriolog

Mniejszy lub większy? Każda z was jest biseksualna? Jeśli tak, to nigdy się z żadną kobietą nie zwiąże :o

Gość matko bosko czzestochowso
tak

Gość kręci mnie przyjaciółka
chyba coś w tym jest :classic_cool: dziewczyny są takie ładne i delikatne...mhmm...ile można tylko z szorstkim chłopem? no ileż :D

Gość proekozielona
never ever z żadna babą ale faceci bi mnie kręcą

Gość cześć Fiku
🖐️

Gość bidetslu
gardzę każdą szmatą która jest les albo bi.. dlatego rzuciłem ostatnio moją dziewczyne bo przyznała mi się, że zabawiała się z koleżanką

Gość kafeteriolog
i bardzo dobrze zrobiłeś

Gość Ricardo Izecson
Trzeba walczyć z ku.estwem aż do końca. Nie mogą niszczyć zdrowej cywilizacji. Media teraz bardzo propagują lesbijstwo.

Gość gniewqqqqq
boze okropne fuj

Gość StupidAsGod
Lesby są fajne

Gość Ricardo Izecson
Potrzeba nam ludzi gotowych na znak, żeby zniszczyć lewicową propagandę Na Litwie i ostatnio w Sankt Petersburgu władze zabroniły pod karami finansowymi propagandy homo i biseksualnej. Kateteria już by dostała karę za obrazki jakie się to pojawiają o lesbijstwie na stronie głównej.

Gość kafeteriolog
Ricardo 100% poparcia. Nie wiem kiedy w Polsce się zacznie, ale mam nadzieję że zmieciemy wtedy wszystkich lewaków.

Nie. Inne dziewczyny mogą mi się podobać, ale to jest takie podobanie jak to, że "o jaki ładny koń biegnie tą piękną polaną".

Gość oj tam nnn
Ależ, jaki pociąg? Masz na myśli pociąg seksualny , erotyczny? Nieeee.......takiego pociągu do innych dziewczyn nie odczuwamy, nie ma mowy o odczuwaniu pociągu Natomiast podobanie się jakiegoś elementu urody, bez podtekstów erotycznych , to i owszem, trudno nie zauważac urody czy ładnej sukienki , i to że ta Kaśka ma ładniejsze nogi czy włosy....ale nazywać to pociągiem? A czy ty , jak się przyjaźnisz z kumplem to myslisz z pociągiem o jego pupie?Czy raczej tylko przyjaźń bez podtekstów erotycznych ? A lesbijek jest niewiele, a bi-dziewczyny to nietypowy rozbuchany produkt swobodnej obyczajowości a nie wynika to z biologiczności kobiety, to takie rodzaje zboczenia i nic więcej. (Jednak wiedz że wszyscy homoseksualni zaprzeczaja faktowi zboczenia, a to tylko zboczenie i nic więcej).

Gość kasaa
kobiety są ładne,seksowne ale nigdy nie potrafiłabym się zakochać w kobiecie może bardziej chodzi tu o podziwianie urody niekoniecznie pociąg :))a nawet jesli to czemu tak mowisz że jak tak to się nie zwiążesz z żadną?