Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgffgffgg

chlopak:( pomocy

Polecane posty

Gość gfgffgffgg

witam , jestem z chlopakiem w ciazy wpadlismy on caly czas mowi ze mnie kocha i wogole jest b. dobry ale kaze mi usunac dziecko mowi ze za co bedziemy zyc , i wogole ze bedziemy musieli rzucac studia , ja nie potrafie zabioc dziecko nie wiem cyz mnioe kocha skoro kaze zabijac nasz edziecko rozumiem ze sie boi rodzicow i tego wszystkiego powiedzialam mu w twarz ze ja usune nikt sie o tym nie dowie i juz nie bedziemy razem a ten tak spokojnie powiedzial dobrze , niby przyjezdza twedy kiedy chce dba o mnie i wogole ale sama nie wiem czy mnie kocha ja moge usunac ale boje sie ze mnie zostawi gdy zrobie to co mi kaze , jak myslicie kocha czy nie ? zapoznal mnie z rodzicami itd . ....pomocy ... nie naciska na usuniecie ale mowi ze tak bedzie lepiej .

Gość karmienie piersią samo w sobie
Nie usuwaj dziecka, bo to morderstwo. Każde pójście do łóżka może się skończyć zajściem w ciążę i wiedziałaś o tym nie tylko Ty, ale i on. Urodź dziecko i wychowaj w miłości, bo to Twoje ukochane , piękne maleństwo, a on - jeśli jest mężczyzną i Ciebie kocha, będzie przy Tobie, a jeśli nie, to odejdzie, ale przynajmniej będzie wiedziała, ze należy go pozbawić praw rodzicielskich, zażądać alimentów i ułożyć sobie życie z innym mężczyzną. Powodzenia i gratulacje, bo to nowe życie w Tobie, to szczęście i sens Twojego życia!

Gość kasaa
nie usuwaj dziecka potem wyrzuty nie dadzą ci żyć ,zawsze jakieś rozwiązanie jest nie można isc na łatwiznę ,powiedz mu o tym że dla ciebie to nie do pomyslenia

Gość nie wiemcotuwpisac
nie usuwaj.

Widocznie cię nie kocha skoro każe ci własne dziecko usunąć. Mogliście się zabezpieczać bo oboje studiujecie. Znam taka parę która też była w takiej sytuacji i nie usunęli. Teraz mała ma rok i oboje są szczęśliwi mimo że nie było im łatwo. Jeżeli usuniesz może być tak że będziesz tego żałować do końca życia. I będziesz na siebie zła że zrobiłaś to co chłopak ci kazał a nie to cvo ci serce podpowiadało

Gość nie wiemcotuwpisac
ile macie lat, który tc ?

Gość gniewqqqqq
wazniejsze jest dla ciebie to ze on moze cie zostawic? niz dziecko? dziecko jest najwazniejsze !!! najpierw trzeba sie nauczyc odpowiedzialnosci a potem brac sie za seks