Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CiekawyŚwiata

Myślę o kochance... :)

Polecane posty

Gość kamisssui
no minetka w aucie coz za przeszkoda, mozna się w lasku zatrzymac , ona nogi rozlozy, ja przed autem klęknę przed nią i wyliżę. uwielbiam lizanko, bardziej niz ruchanko, mi by taki uklad pasowal. oczywiscie higiena to podstawa.

Gość kamisssui
no przymierzalnia nie, kamerkiw sklepach ale wc prędzej w sieci handlowej, na basenie, w restauracji, pubie, na dyskotece - mozliwosci wc masa i za hotel placic nie trzeba. nie slychac sapania takiego jak przy seksie więc i latwiej o dyskrecje w miare w takiej toalecie. mi by wystarczyly takie spotkania od czasu do czasu, najlepiej juz z 1 kobitka, jako relaks. a prawda taka ze nikt by nie musial wiedziec o takim ukladzie, kumplom mozna mowic ze sie ja posuwa.

Gość dziadek mróz
dziś to strach klękać w lesie :D:D:D i na masce gołą pupą siadać też :P

Gość kamisssui
więc mozna miec nieziemskie przezycia bez posuwania, wystarczy wyobraznia, obgadanie co i jak , mi by zalezalo na oralu, lubie lizac, ale lubie jak mi polyka. ewentualnie jak nie polknie to spust na piersi czy w dal (w lesie na trawe) do przyjecia by bylo. nie kazdy facet musi posuwac do konca, bo ja bardziej lubie oral.

Jezu a kocyk rozłożyć nie mozna? Troche pokombinować . Auto do takiego niepełnego seksu świetnie się nadaje, tyle polnych dróżek, lasków, itp

Gość Ktośukradłminicka
A mi się wydaje, że do tego wieku wcale nie potrzeba. Ja mam 23 i doskonale wiem,czego potrzebuję w seksie od mężczyzny i mój brak zahamowań pozwala mi dać spełnienie mojemu facetowi ;)

Gość kamisssui
takie wc najlepsze, jest masa miejsc, tanio, dyskretnie, drzwi mozna zamknąc na zamek i nawet w urzedzie miasta mozna sie spotkac" przypadkiem" i zrobic to szybko w toalecie. i czas zaoszczedzony (nie trzeba nigdzie dojechac) i osobno tam wejsc mozna by podejrzen nie bylo.

Gość facet z dużym przyrodzeniem
Ja mam ochotę na loda w damskiej przebieralni w sklepie ale obawiam się że poruty bym sobie narobił :)

Gość kamisssui
i dla mnie taki układ ma sens, do posuwania mam swoją laskę ,a inna tylko do zabawy oralno-dotykowej i jest git.nie ma ciązy, nie ma ryzyka że mnie na dziecko weźmie, a ileż podniecenia może byc w takim spotkaniu w urzedzie miasta, pracy czy jakimś biurowcu, wszędzie są kible więc urozmaicac sobie można, jak wc większe w torbie można kocyk, ręcznik i na podłodze się położyć, pozycje urozmaicic tez sie da.

Gość do Ciekawy świata
facet z dużym przyrodzeniem parę wypowiedzi wcześniej krytykowłaś nasze myślenie, pisałeś że nikt nie zgodzi się na taki układ bez "grzmocenia" , tym bardziej mężatki po 30tce a teraz zdanie zmieniasz jednak? k.. jakoś tam, skąd jesteś?wiek?

Gość kamisssui
30 lat, centralna Polska do posuwania mam narzeczona, wkrotce zone.nie chcialbym by jaks inna ze mna w ciaze zaszla wiec podoba mi sie zabawa bez seksu do konca, byleby oral lubila.

Gość dziadek mróz
heh dziś kocyk :D - 20 w całej pl :D

@do Ciekawy świata, ze swoją żoną zapomniałem dodać a nie z jakąś inną :)

Gość pytanie do kamisssui
A nie brzydziłbyś się tak całować obcej c*** ? Jakie masz wymagania wygolona musi być? Jaki wiek? Stan cywilny? Wolna może być?

Tak tylko powiedziałem oswojej fantazji erotycznej jak już gadacie o lodach w samochodzie :)

matko boska!!!....-20 w calej pl???...:O.....brrrrr....u mnie ledwie -7 moze-5

Gość kamisssui
zajęta, najlepiej w planach slubu ze swoim facetem czy męzatka. az tak zdesperowany nie jestem by byla wolna. higiena punkt najwazniejszy. owszem wole wygolona. no i ogolny wyglad, aparycja, by mnie zauroczyl jej wyglad, spojrzenie, jakies przyciaganie musi byc, wiec wyglad tez wazny.

Gość do Ciekawy świata
do faceta z przyrodzeniem, to żona nigdy w samochodzie ci loda nie zrobila? dziwne :P skoro o kochance nie myslisz to coz robisz na tym temaciku? inspiracji szukasz?

Gość pytanie do kamisssui
No to ja odpadam, bo wolna jestem, ale chętna jakby co .

cholera ja z mężem do teściowej na obiadek bez majtek jeżdżę i jakiś lodzik zawsze się trafi:) Nie raz nie dwa go zaskoczyłam brakiem bielizny po wyjściu z domu ale szczęśliwy był. a co do mrozu u mnie jest -26 na termometrze .

Nie no w samochodzie tak, ale w przebieralni nie a to mnie kręci nawet bardziej by mnie mineta kręciła w tej przebieralni. Czytałem tak sobie ten temat i jak gadaliście to się przykąsałem z moim marzeniem.:) takie moje dywagacje

Gość facet ktorego
tez szukam takiej kochanki nie do konca, lubie lizac, wkladac plauszki, doprowadzac tak do orgazmu i patrzec jak jej dobrze.mi nie musi brac do buzi z polykiem, ale reka doprowadzic do wrzenia. jestem z wrocka.28 lat. pelny seks mam w domu z zonka, chodzi o taka zabawe fajna, odskocznie od dnia codziennego. fajny pomysl ze spotkaniami w wc ktos wyzej dal. spotkania w domu najlepsze ale u mnie nie, wiec pozostaja inne ustronne miejsca.

Gość FACHOWIEC od tego
Ja też lubię minetki, palcóweczki, u kazdej odnajde punkt G, jestem w tym naj najlepszy, chetnie spotkam sie z jakas pania w tym celu. Pani zadbana, wymyta, wygolona, wiek najlepiej ok 30tki do 45, ważne by nie chciała pełnego seksu i musiałyby jej wystarczyć moje paluszki i języczek. Juz starcilem nadzieje ze sa takie kobietki, którym by wystarczyła taka zabawa bez prawdziwego ruch...

a mnie sie juz nie chce :)swoje zaliczyłem a teraz juz spokój całkowity;)

jak ktoś ma altankę, domek na działce to już ma gdzie :P

Gość goliattii
taki układ jest czymś ogromnie podniecającym.. poczuć zapach , smak innej kobiety...świadomość niepelnego stosunku może być naprawde nakręcająca... pieszczoty dłońmi ,paluszkami..kontakt wzrokowy itd :)