Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _JESTEM_POLKĄ_

Czy będzie Pani/Pan bronić TV TRWAM??

Polecane posty

HGHGGH: Sam dajesz przykład poziomem retoryki- przedmówczyni się z Tobą nie zgadza- piszesz, że jest głupia. A ona mimo to grzecznie zwraca się do Ciebie "Pan". I takiej właśnie miłości do bliźniego i pokoju ducha uczą Was w tej "katolickiej" TV?

Gość HGHGGH
mówisz ze terwam roni wode z mózgu straszym i podatnym itd , a tvn ? nie pytam o ciebie

Gość HGHGGH
przedmówczyni madra nie jest piszac , ze los tv trwam jest jej BARDZO OBOJETNA a wiesz co to znaczy obojetna ze nie jestes jej wrogiem ani przyjacielem , a za chwile temu zaprzcza ze jakby co to jest przeciw

Nie jestem w stanie odpowiedzieć, czy tvn komuś wodę z mózgu zrobił- ja takich osób nie spotkałam. Ale ich wyższość polega na tym, że nie muszą przy tym wycierać sobie gęby wartościami takimi jak Bóg i patriotyzm, by przemycić swoje poglądy.

Gość czy katoliczki
dobrze jeśli chcesz wiedziec jestem wrogiem TVTRWAM i tyle...

I co nie jestem Polką i katoliczką, bo nie oglądam TV TRWAM? I jestem złym człowiekiem, bo oglądam Fakty na tvn?

Gość czy katoliczki
ja oglądam i tvn i czytam niezależną i czerpie informacje z różnych mediów... nie uważam, żeby tvn robil wodę z mózgu

Ja też nie potrzebuję tego, żeby mi ktoś paluszkiem wskazywał: ten jest zły i go nie lubimy, a tamten dobry. Sama oceniam fakty.

Gość HGHGGH
,,,Nie jestem w stanie odpowiedzieć, czy tvn komuś wodę z mózgu zrobił- ja takich osób nie spotkałam.... napisała Pollyy a napisałas ze trwam ROBI wode z mózgu NA CO SIE POWOŁUJESZ ???

Gość można sie powołać
na przysłowiewego choleryka katolika - narzucającego swoje zasady innym !! jednocześnie samemu pielęgnującego złość i nienawiść

Gość można sie powołać
współczesny kościół ma niewiele wspólnego z tym co jezus nauczął w biblii!! potrzebuje wielkich bogatych świątyń, luksusowych limuzyn, szerzy nienawiść do mniejszości?/ czy jezus by to pochalił??

Ja jestem za tym, żeby Lux Veritatis dostała dla własnej telewizji i radia wszelkie koncesje, pozwolenia, multipleksy i częstotliwości. Konkurencja musi być. Jedyny warunek: na zasadach identycznych, jak każda inna stacja komercyjna. Amen.

Gość HGHGGH
CZYLI NIE PODOBA CIE SIE WSPÓLCZESNY KOSCIÓL . rozumiem to jest argument

Gość można sie powołać
czy jezus wałczył by o telewizje, o władze czy pomagal by biednym, chorym, uciśnionym ludziom i zwierzętom?? Jeśli cię ktoś uderzy w prawy policzek, nadstaw mu i drugi co się stało z chrześcijanami??

Gość HGHGGH
ja jestem tego zdania ze jesli ktos chce sie czegos uczepic to sie uczepi , jesli nie znajdzie tu zrgumentów w tym temacie to chociazby uczepi sie całego koscioła itd itd

Gość można sie powołać
czy jezus wałczył by o telewizje, o władze czy pomagal by biednym, chorym, uciśnionym ludziom i zwierzętom?? Jeśli cię ktoś uderzy w prawy policzek, nadstaw mu i drugi co się stało z chrześcijanami??

Gość można sie powołać
czy jezus wałczyłby o telewizje, o władze szerzył nienawiść wobec mniejszości czy pomagal by biednym, chorym, uciśnionym ludziom i zwierzętom?? Jeśli cię ktoś uderzy w prawy policzek, nadstaw mu i drugi co się stało z chrześcijanami??

Najważniejsze pytanie do Pana Zwolennika TRWAM: Czy jak nie oglądam Waszej stacji to nie jestem prawdziwą Polką i katoliczka? Bo tak twierdzą mądre głowy w Waszej stacji.

Gość przeklnij mnie :(
a ja oprócz TRWAM jestem za umieszczeniem jeszcze stacji z israela ci od palikota będą się kiwać , pełowcy TVNu tańczyć na rurze , a mohety się modlić za siebie i za nich jak to mawiał mędrzec 'o polskię pluralistycznom walczyłem ' i taka ma być

Gość można sie powołać
kościół to głównie budynki, opłaty za chrzty, pogrzeby, śluby, narzucanie niewierzącym swoich zasad, szerzenie nienawiścio wobec mniejszości i inności, walka o majątek i władze, ogromna hipokryzja ksieży i samych wierzących!!! to nie zarzut to współczesny kościół!!! obecnie buddyzm to nowe chrześcijaństwo i zyskuje wielu zwolenników to religia pokoju i pomocy współczucia i tolerancji!!!

Gość kij_w
do czy katoliczki jestes taka sama jak moherowe babcie przed kinem - nie widziałaś, ale jesteś przeciw

Gość polski pomiotdietowa
swieży oddech

Gość można sie powołać
buddyzm to nowe "chrześcijaństwo" i zyskuje wielu zwolenników to religia pokoju i pomocy współczucia i tolerancji!!!

Gość przeklnij mnie :(
jak buddyści mają kasę i oglądalność niech wchodzą będą kontemplować i mruczeć mantry ( taki relaksik nawet dla niebuddystów czy ateistów ... po pracy )

Gość Marysieńka79
Lepiej być moherem niż Tuska frajerem! Taka jest prawda i koniec kropka.

Gość jakie to śmieszne jak gojki
dyskutują czy mogą mieć jakąś TV w swoich rękach . zczysto teoretycznych założeń czegoś takiego nie powinni mieć i nie będą mieć !!!

nie może byc, autorko bój sie Boga, tv Trwam i Radio Maryja zostało shańbione. Maryja zawsze Dziewica straciła dziewictwo, co to za niegodziwiec pchał sie sie z tym wstrętnym siusiakiem do świętej pipulki??????

Gość ghgjkjkl
Uwazam ze tej dyskusji powinny wypowiadac sie osoby wierzace , nie jest to dyskusja przeciw chrzescijanstwu zaznaczam .