Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elzaa86ikropka

Znowu się nie udało:(

Polecane posty

Gość elzaa86ikropka

Kolejny cykl nieudany.... Dni płodne wyliczone, sex 8,10,11,13,15,18 dc iniiiic. Dlaczego? Zdrowi jesteśmy

Gość fajnoł dziołszka
polecam herbatę z krwawnika +skrzyp +pokrzywa moja babcia kiedyś kazała mi ją pić no i po dłuższym czasie Są ! :)

Gość fajnoł dziołszka
polecam herbatę z krwawnika +skrzyp +pokrzywa moja babcia kiedyś kazała mi ją pić no i po dłuższym czasie Są ! :)

Gość Trzeba dać sobie trochę czasu
Nie myśl cały czas o ciąży bo to też ma wpływ.Sama się blokujesz w środku mimo że jesteście zdrowi z takim podejściem ciężko zajść w ciążę.

Ile się staracie?

koniec z liczeniem dni plodnych, kochacie sie wtedy kiedy macie ochote zapominacie o calym swiecie i wtedy zobaczysz rezultaty :)

Może monitoring cyklu by się przydał?

Gość asd23
u mnie tez nic. No coz, kolejne tabletki i kolejna proba z 2 tyg. Bedzie fasolka juz niedlugo mnie i u ciebie. Uwiez w to

Gość jupipipikiki
ile się staracie? kolegi siostra zaszła w ciążę po 7 latach :) nie trać wiary :)

Gość elzaa86ikropka
Własnie, chyba za bardzo sie nakrecilam;/ Mam już 28 lat, mąż 30, ciagle bylo, a to pozniej, a to w nastepnym roku i tak zwlekalismy. Staramy się od września, z tym ze od 2 cykli z takim"naciskiem" na dni plodne. Wczesniej to było na zasadzie"jak mielsimy ochotę", z tym ze wlasnie od wrzesnia juz bez zabiezpieczenia zadnego. A jaki jest koszt monitoringu? W sumie mam bardzo regularne cykle 28,29 dni zawsze, wiec jest duze prawdopodobienstwo, ze wiem w jakim przedziale czasowym nastapi owulacja. Ten cykl mialam dziwny, bol jajnika od 10-15 dc, wiec wykalkulowalam ze wtedy byla owulacja. Nastepnie 2 dni ok, zero kluć jajnika ito, a w 18 dc znowu nagle silny bol jajnika, takie kłucie, i trochę śluzu płodnego..Nie wiem, co się poprzestawialo (?) Do tego tez musze dodac ze prawie zawsze boli mnie tylko jeden jajnik, drugi nie, ale ponoć może tak byc (?) A Wy ile się staracie?

Gość :0 iwonka :0
spróbuj z termometrem, dość ładnie widać owulację i widać co się dzieje potem. Mi się tak udało :) (dzięki tej metodzie zobaczyłam, że mam problem z drugą fazą cyklu i pani dr dała mi leki - i zaskoczyłam)

Gość :))))))))))
Autorko jesteście jeszcze bardzo młodzi ... naprawdę masz dopiero 28 lat wiec spokojnie:)

Gość elzaa86ikropka
Iwonka - tylko nie wiem, czy u mnie podziała z termometrem? Napisz mi więcej o "Twojej metodzie":) Dziękuję!

Gość z tym pilnowaniem
Polecam oczyścić organizm...zacznijcie od męża bo zazwyczaj to oni mają problemy z uzywkami , zbytnią ilością mięsa czy otyłością . To że oboje jesteście zdrowi nie oznacza że wasze organizmy pracują jak trzeba. Trzeba by przejść na zdrową dietę a potem zająć akupresurą (poczytaj na necie ). Ta droga jest najbardziej mozolna i niekażdy chce przez to w to wierzyć, woli łykać castagnus i czekać na cud .

pozwol ze sie wtrace http://28dni.pl/ zarejestruj sie na tej stronie, 1wszy miesiac masz za darmo - masz tam wszystkie potrzebne informacje na temat plodnosci, mozesz zalozyc sobie karte wykresow, zapoznac sie z metodami NPR - dziewczyny z forum z pewnoscia Ci pomoga ja polecam metode rotzera - jest to metoda termiczna i objawowa wykresy z tej metody wyglada mniej wiecej tak : http://28dni.pl/charts/tour/10 reszty dowiesz sie wlasnie na tej stronie :)

Gość elzaa86ikropka
Sonho lindo, dziękuję :) Raczej nie mamy problemów żywieniowych, jesteśmy szczupli, jemy zdrowo, regularnie, urozmaicamy owocami, warzywami. Ja łykam kwas foliowy. Pytani emoże infantylne, ale mnie nurtuje, czy przepuklina u mezczyzny, moze byc powodem dla ktorego mozemy nie miec teraz dziecka?;/

Gość elzaa86ikropka
Dzięki!

Elza, od wrzesnia 2011? przeciez to dopiero 4 cykl...normalnie czas zajscia w ciaze to 6 mcy do roku. Dopiero po tym czasie szuka sie przyczyny :-) nie stresuj sie wiec bo nie ma potrzeby. Nic nie wyliczaj bo natura lubi figle platac. Kochajcie sie jak macie ochote i tyle ( albo jak chcecie regularnie to moze raz na 2 dni?) wtedy na pewno traficie na dni plodne a plemniki beda mialy szanse sie zregenerowac. Jak czytalam na forum to dziewczyny zachodzily w bardzo roznych dniach cyklu np od 8 do 18( ten 18 to ja). Powodzenia

Gość Jo------anna
Nie martw się. :) Ja mając 28 dniowe cykle sądziłam, że mam owulację 14, max 15 dn. W ciąże zaszłam dnia 20, gdy byliśmy przekonani, że już są niepłodne. :)

Gość agiew
Miałam podobną sytuację co joanna :) Kup sobie mikroskop owulacyjny. Mi akurat pomogła afrodyta :) Zobaczysz w końcu Ci się uda :)

Gość o zesz........
agiew jestes agentem handlowym :P?