Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

karoliny które znacie to...

Polecane posty

Gość ffffffff6666
to zarozumiałe dechy które mają o sowie zbyt wielkie mniemanie

Gość lylypop
spadaj z pytaniem głupszym niż głupota bo durniem jest osoba postulująca, iż imię determinuje osobowość masz 13 lat?

bo często spotyka się ze stwierdzeniem, że większość Karolin to właśnie zarozumiałe, mające o sobie bardzo wygórowane mniemanie dziewczyny. Skąd ten stereotyp?

ja znam dwie i są właśnie dość wywyższające się. Poza tym, tak jak napisałem, jest stereotyp Karoliny jako takiej właśnie dziewczyny. Poza tym te dziewczyny to z wyglądu naprawdę fajne, wysokie, szczupłe laski.

po prostu są to dziewczyny bardzo pewne siebie, przekonane, że są lepsze od innych, bez kompleksów. Nie twierdzę, że to zaraz źle, ale np. o Kaśkach czy Ankach nie ma takiej opinii.

no dobra, ale jednak coś jest w tym, że te Karoliny takie właśnie są. Może to kwestia wychowania, może rodzice nadający takie imiona swoim dzieciom tak je wychowywali...

Jestem odbierana jako inteligentna, troszkę kujonka, przebojowa, zawsze z dobrym nastrojem, pomocna, szalona Prawda jest taka, że nie uczę się prawie wcale, ale może mam szczęście :P Przebojowa jestem tylko w gronie znajomych a w domu to taka cicha myszka :P

czyli jesteś sporo młodsza, no ale nic, może duch karoliński jest z Tobą. Nie, nie chodzi o to, że to źle, po prostu tak jest i tyle.

no w sumie, ale Ty piszesz na podstawie swoich doświadczeń ze szkoły, a ja z pracy, więc to trochę dwa różne środowiska.

Gość Yachu Chrystman
Ja znam Karolinę Polaszek, to menda jakich mało i na dodatek ma kłaki na tyłku.